Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Luiza to kilkuletnia sunia, w typie rasy bolończyk. Ładnie chodzi na smyczy, daje brać się na ręce, jest bardzo kochana i miła. Zgadza się z innymi psami, nawet tej samej płci.
Jest typowo domowym psem, wpuszczona do pokoju, od razu zagościła na kanapie, tarzając się ze szczęścia w tą i we w tą . Kontakt z ludźmi sprawia jej ogromną radość, po kilku zabiegach pielęgnacyjnych byłaby naprawdę prześlicznym psem.

Kontakt:
z wolontariuszką: 509705880, bądź rybcia122@tlen.pl
ze schroniskiem: 055 2341646 .

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malenka ma spuszczony ogonek, pewnie jest przestraszona schroniskiem. Szczęśliwe bolonczyki noszą ogonek zakręcone jak świnka. A jak z tym czesaniem? Jest lepiej? Czy próbuje gryźć? Przygotuję Allegro, to będzie mój debiut w tego typu aukcji, mam nadzieje,ze nie jest to trudne?

Posted

tu masz ogonek trzymany w górze;)

a na serio mała dobrze się trzymi, ale oczywiście nie jest szczęśliwa. Cieszy się, kiedy wychodzi na spacerkui -wskakuje wtedy do budynku, na kanapy i fotele-to są radosne chwile. Robiłysmy z Goską próbę czesania;tzn. Gosia głaskała ją szczotka przez kilkanaście sekund. Mała nie była szczęśliwa, zwinęła się w kłębuszek i smutno patrzała; ale nie próbowała gryść, nei rzucała się. Po kilkunastu sekundach dałysmy jej spokój. jest kochaną wesołą sunieczką- ale ma swoje zdanie- myśle, ze w domu mogą być dzieci, ale starsze.

Posted

Jejku, ale cudo! Całe życie marzy mi sie taka pluszowa suczka, do noszenia na rękach . Mam 4 kundelki i dwie tymczasowiczki i kiszka, nie mogę mieć wymarzonego pieska, buuuuuuu......... :(

Posted

Charly napisał(a):
no wedlug mnie i p. weterynarz ca10. to takze napisalam Rybci na gg

Niestety na pytanie o wiek nie dostałam odpowiedzi na gg, dlatego napisałam kilkuletnia- żeby nie było, że wprowadzam kogoś w błąd . :)

Posted

patrz patrz wątek podnosisz:) Dałam ogloszenie na portal elblaski- ma już całkiem sporo wejść-patrzę, a pod nią 'piękny, zdrowy, karmiony najlepszą karmą bolończyk szuka suczki tej samej rasy"..

Posted

Luiza jest świetna! Gdy została wypuszczona z izolatki, zrobiła mnóstwo rund na około schroniska- a potem wparowała do pomieszczenia pracowników i z wyraźnym zadowoleniem tarzała się i podskakiwała na kanapie! :)

Posted

Jak ja bym miała taka slicznotkę, nazwałabym ją Panna Bubi, jakoś tak mi się marzy...
A tu od wczoraj nowa kundelka krzywołapna na tymczasie, ale co, jak nie brać takich bid w potrzebie...?
Mam nadzieję, ze o Liuzę będą sie bić, taaaaki pies! ho, ho!

Posted

Poker wylukała Luizę na wątku kudłaczy, podesłała linka p. Bożenie i teraz Luiza ma DT:) w DT zostanie zrobiona na miss i stamtąd może szukać domku:) DT jest w Tomaszowie Mazowiecki, ale p. Bożena może dojechac do Warszawy. Do Warszawy jedzie 13/14 Aga i Theta- DT jest od 20 grudnia. Czyli potrzebujemy kogoś kto marzy o takiej cudnej suńce na tydzień:) Chętni?

Rybcia zmień prosze tytuł w sensie, że szukamy kogoś, kto przetrzyma bolonkę przez tydzien w Warszawie tzn. od 14 do 20 grudnia.

Poker i p. Bożena w imieniu bolonki bardzo dziękujemy:)

Posted

i ja się melduje na wątku :evil_lol:
Myśmy z mężem doszli do wniosku,że nie będziemy podawać konkretnego wieku starszych psiaków tylko informację ,że np. powyżej 6 lat albo powyżej 8 lat , bo tak naprawdę to nikt nie wie ile lat te psy z odzysku mają.