AMIŚKA Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Och Pelasiu Kochana :loveu: teraz juz będzie tylko lepiej:lol: zdrowiej szybciutko maluśka jamnisiu:loveu: martwią sie o Ciebie jamnikomanki:lol::lol::lol: pomiziać od nas Pelasię poprosze Malagos:lol::lol::lol: Quote
malagos Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Juz odżywa, babinka kochana. Próbowała wejść nad ranem do nas, podsadziłam ja i spała grzecznie. Rano i przed chwilką chodziłyśmy po ogrodzie, ale na schodki oczywiscie ja wnoszę. Na razie mało je, ale pije, wiec sie nie martwię. Najgorsze, ze lekarz kazał jej dawać 3 razy antybiotyk z zastrzyku, ale tylko ze wzgledu na te wcześniejsze wycieki i stan zapalny, a nie sterylkę. A Pelagia, jak rasowy jammnik, umiera przy obcinaniu paznokci, a co mówić o zastrzyku:placz: Quote
Kar0la Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Biedna Pelasia. Kłucie w małą dupkę, ale dobrze, ża ma się lepiej. Quote
malagos Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Jakoś przezyłyśmy ten zastrzyk :shake: Jak mus, to mus... Biedny Pelaś, leży teraz pod kocykim i na mięsko surowe kreci noskiem. Musi być bardzo obolała. Przy okazji wycieto też tego guzika na wardze. Niestety, ten rozlany gąbczasty twór na łopatce siedzi i chyba nie ma jak go wyciać, bo nie starczy skóry. Zreszta nie myślę o tym teraz. Quote
malagos Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Pelasia odrobinkę skubnęła jedzonka, surowa siekana wołowina i watróbka drobiowa. Ale schudła biedaczka, i taka smutna chodzi. Quote
Celina12 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Pelasiu Maleńka-uśmiechnij się wreszcie=przesyłam z 4 jamnikami mnóstwo cieplutkich myśli...zdrowiej nam szybciutko..zjedz więcej prosimy Cię. Proszę wycałować lurkowaną Buzię Pelasi:loveu: Quote
AMIŚKA Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 malagos napisał(a):Pelasia odrobinkę skubnęła jedzonka, surowa siekana wołowina i watróbka drobiowa. Ale schudła biedaczka, i taka smutna chodzi. NIE ZAPOMNIAŁAM O PELASI:loveu::loveu::loveu: Wyjechałam rano o 5 do Leszna na wystwę i wróciłam o 22;) A dzis praca domowa za dwa dni:roll::roll: ale juz opanowane wszystko:lol::lol::lol: Pelasiu nabieraj ciałka ,jedz dobre mieska i aby humorek zaczął dopisywać:loveu::loveu: Kochana MALAGOS opiekuje sie Tobą i nie martw jej jedz:loveu::loveu: Pozdrowienia i miziania dla PELASI:loveu::loveu::loveu::loveu: i dla CIEBIE -MALAGOS:loveu::loveu: Quote
malagos Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Szwy zdjęte, humorek wrócił, wiec wszystko ok! Quote
Celina12 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Pelasiu cieszę się ,że jest dobrze....będą jakieś fotki??? Plisssssssss Quote
malagos Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Celinko, mam kilka, ale dzis już nie zdążę wstawić, bo zaraz po pracy wyjeżdzam na urlop :p Także za 2 tygodnie, ok? Grunt, ze Pelaś biega z zabaweczką w pyszczku, od rana "dowiaduje "sie co w kuchni się podaje, śpiewa z radości jak przyjdę do domu :p Quote
malagos Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 a dzis są imieniny Pelagii :cool3: Trzeba będzie wymiziać babinkę podwójnie! Quote
JamniczaRodzina. Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Wszystkiego najlepszego dla Pelasi dużo dużo smakołyków. Quote
Celina12 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 A ja świnia0nie złożyłam życzeń...:shake:..Pelasiu-wiesz ,że życzę Ci wszystkiego co najlepsze a moja jamniki ślą Tysiąc całusków.:loveu::loveu::loveu: Fotki miały chyba być.....:roll: Quote
malagos Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Jejku, przepraszam, zapomiałam o zdjeciach :oops: Ale nadrabiam zaległosci tu z bokserką Jessiką, lubią sie ogromnie a to zdjecie jest naszym ulubionym Quote
Celina12 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Cudna Buzia Pelasi....:loveu:...a z bokserką piękne to zdjęcie.:loveu: Quote
malagos Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Tego nie wiemy... 2 lata temu jak się przybłąkała, myśleliśmy, ze dobre 10. ale teraz myslę, ze nie miała dziesięciu. Quote
Kar0la Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Eeeee to jeszcze nie taka zupełna babcia.:lol: Tak właśnie widzę, że ona jeszcze nie jest nawet tak mocno siwiutka. A ten boksio to siostry? Quote
malagos Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Boksereczka jest siostry, ale spędza u mnie całe lato, by siostra mogła do nas przyjeżdżac z Warszawy na każdy weekend. W Warszawie Jessika nie lubi jamników, malo smyczy nie urwie jak widzi jamniora na horyzoncie, a u nas... sama widzisz :loveu: Quote
Celina12 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Śmieszna Boksereczka....moja znajoma miała amstafkę-ta uwielbiała moje jamniki-szczególnie Hektorka. Mieszkała w mieście i jak w parku zobaczyła jakiegoś jamnika -chciała się bardzo zaprzyjaźniać-a jamniki zdziwione i nastroszone :diabloti:. Quote
Celina12 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Co słychać u mojej Ulubienicy???? Może jakieś fotki????:oops: Quote
malagos Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 U nas wszystko ok. Pelaś zdrowa, energiczna, tylko na barku rośnie powolutku miękki guz.... Ma male guziczki pod skórą na udzie i pod pachą :cool1: W sobotę, gdy byli zaprzyjanieni dogomaniacy ze swoją sunią, Pelasia zachowala sie bardzo elegancko, żadnych scysji, klopotów, kochana suczynka! Quote
Recommended Posts