Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Och Pelasiu Kochana :loveu:
teraz juz będzie tylko lepiej:lol:

zdrowiej szybciutko maluśka jamnisiu:loveu:
martwią sie o Ciebie jamnikomanki:lol::lol::lol:

pomiziać od nas Pelasię poprosze Malagos:lol::lol::lol:

Posted

Juz odżywa, babinka kochana. Próbowała wejść nad ranem do nas, podsadziłam ja i spała grzecznie. Rano i przed chwilką chodziłyśmy po ogrodzie, ale na schodki oczywiscie ja wnoszę. Na razie mało je, ale pije, wiec sie nie martwię. Najgorsze, ze lekarz kazał jej dawać 3 razy antybiotyk z zastrzyku, ale tylko ze wzgledu na te wcześniejsze wycieki i stan zapalny, a nie sterylkę. A Pelagia, jak rasowy jammnik, umiera przy obcinaniu paznokci, a co mówić o zastrzyku:placz:

Posted

Jakoś przezyłyśmy ten zastrzyk :shake: Jak mus, to mus... Biedny Pelaś, leży teraz pod kocykim i na mięsko surowe kreci noskiem. Musi być bardzo obolała. Przy okazji wycieto też tego guzika na wardze. Niestety, ten rozlany gąbczasty twór na łopatce siedzi i chyba nie ma jak go wyciać, bo nie starczy skóry. Zreszta nie myślę o tym teraz.

Posted

Pelasia odrobinkę skubnęła jedzonka, surowa siekana wołowina i watróbka drobiowa. Ale schudła biedaczka, i taka smutna chodzi.

Posted

Pelasiu Maleńka-uśmiechnij się wreszcie=przesyłam z 4 jamnikami mnóstwo cieplutkich myśli...zdrowiej nam szybciutko..zjedz więcej prosimy Cię.

Proszę wycałować lurkowaną Buzię Pelasi:loveu:

Posted

malagos napisał(a):
Pelasia odrobinkę skubnęła jedzonka, surowa siekana wołowina i watróbka drobiowa. Ale schudła biedaczka, i taka smutna chodzi.

NIE ZAPOMNIAŁAM O PELASI:loveu::loveu::loveu:
Wyjechałam rano o 5 do Leszna na wystwę i wróciłam o 22;)
A dzis praca domowa za dwa dni:roll::roll:
ale juz opanowane wszystko:lol::lol::lol:

Pelasiu nabieraj ciałka ,jedz dobre mieska
i aby humorek zaczął dopisywać:loveu::loveu:
Kochana MALAGOS opiekuje sie Tobą i nie martw jej
jedz:loveu::loveu:

Pozdrowienia i miziania dla PELASI:loveu::loveu::loveu::loveu:

i dla CIEBIE -MALAGOS:loveu::loveu:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Celinko, mam kilka, ale dzis już nie zdążę wstawić, bo zaraz po pracy wyjeżdzam na urlop :p Także za 2 tygodnie, ok?
Grunt, ze Pelaś biega z zabaweczką w pyszczku, od rana "dowiaduje "sie co w kuchni się podaje, śpiewa z radości jak przyjdę do domu :p

• 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

A ja świnia0nie złożyłam życzeń...:shake:..Pelasiu-wiesz ,że życzę Ci wszystkiego co najlepsze a moja jamniki ślą Tysiąc całusków.:loveu::loveu::loveu:

Fotki miały chyba być.....:roll:

Posted

Jejku, przepraszam, zapomiałam o zdjeciach :oops:
Ale nadrabiam zaległosci

tu z bokserką Jessiką, lubią sie ogromnie

a to zdjecie jest naszym ulubionym

Posted

Boksereczka jest siostry, ale spędza u mnie całe lato, by siostra mogła do nas przyjeżdżac z Warszawy na każdy weekend. W Warszawie Jessika nie lubi jamników, malo smyczy nie urwie jak widzi jamniora na horyzoncie, a u nas... sama widzisz :loveu:

Posted

Śmieszna Boksereczka....moja znajoma miała amstafkę-ta uwielbiała moje jamniki-szczególnie Hektorka. Mieszkała w mieście i jak w parku zobaczyła jakiegoś jamnika -chciała się bardzo zaprzyjaźniać-a jamniki zdziwione i nastroszone :diabloti:.

• 3 weeks later...
Posted

U nas wszystko ok.
Pelaś zdrowa, energiczna, tylko na barku rośnie powolutku miękki guz.... Ma male guziczki pod skórą na udzie i pod pachą :cool1:
W sobotę, gdy byli zaprzyjanieni dogomaniacy ze swoją sunią, Pelasia zachowala sie bardzo elegancko, żadnych scysji, klopotów, kochana suczynka!