Kar0la Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Ależ cudo. :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AMIŚKA Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Nasza piękna Pelasiu Zimowa Jamniczko:loveu::loveu::loveu::loveu: Malagos wspaniale o nią dbacie:loveu::loveu::loveu: A Pelasia to mądra jamnisia:lol::lol: wiedziała pod jakim oknem się ukazać:loveu: w odpowiednim czasie:loveu::loveu: to może i glucha nie jest:eviltong: tylko słyszy wybiorczo:eviltong::lol::lol: pozdrowienia dla ZIMOWEJ PELASI I CAŁEJ RODZINKI z JESIENNEGO SZCZECINA od hodowli MURKAMKA:loveu::loveu::loveu: Quote
malagos Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Dziękujemy za pozdrowienia! ale te Twoje psiaki, Amiśko, śliczne :-o :loveu: Aż miło oko zawiesić! Quote
Celina12 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Czemu ja nie widzę zdjęć Pelasi ????:-( Quote
malagos Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Celina12 napisał(a):Czemu ja nie widzę zdjęć Pelasi ????:-( Nie mam pojęcia, Celinko :shake: Ale wierz mi, ze Pelasi ubyło z 5 lat. To niedługo 2 lata, jak mieliśmy szczęście ja znaleźć. Ulubienica wszystkich, a najbardziej mojej Agnieszki. Są nierozłączne. Ślicznie wygladają jak razem spią, czasem rano budzę a Agę, a tu na poduszce dwie mordki. Aga wstje po cichutku, by nie obudzić Pelasi :loveu:. Za to ja za chwilę budzę Pelasię, bo wychodzimy na spacer z cały stadem, a jamniczyca nie słyszy jak sie ją woła i trzeba wziąć na rece i wynieść przed dom. :evil_lol: :evil_lol: Quote
Celina12 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 No nareszcie widzę....cudna jest-wiesz podobna do mojego Dżekusia [*]... Mam ogromny sentyment do starszych , siwiejących jamników...:loveu::loveu:..są takie dostojne, cieplutkie, rozbrajające, spragnione miłości i czułości. Karola ostatnio nazwała mojego Atosika cukiereczkiem lukrowanym...prawda ,że pasuje do siwizny??? Pelasia to Ciasteczko lukrowane...ale bym Ją wyściskała i wycałowała to śliczne Pysio :loveu::loveu: Tak Amisi Dziewczynki są bardzo Urocze-a ja pięknie pozują:loveu::loveu: Quote
malagos Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Taaa, Amiśki dziewczynki to RODOWODOWE suczynki :evil_lol: Nasze Lukrowane Pierniczki to tylko przy takich stały :diabloti: Quote
Celina12 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Dla mnie i tak moje...najpiękniejsze....:diabloti:....najmądrzejsze, najmlsze najukochańsze. Dżekuś [*]- był chyba z rodowodem, miał tatuaż w uszku ale nie szukałam i nie dowiadywałam się....Pelasia bardzo mi GO przypomina.... Quote
basia0607 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Pięknie czytać takie wieśći ,swiat staje sie lepszy.Znam Pelasie ,Małgosie i resztę rodziny. Psi Bóg skierowal kroki Pelasi pod okno Malagos , ja to wiem ! Jamniczki Amiski są cudne ,aktorki urodzone. Moja Malinka i Mileczka też kochane i dla mnie najpiekniejsze ! Quote
Kar0la Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Wszystkie parówy są piękne. To specyficzna rasa, ale kto raz miał jamnika ten wpadł na amen. :evil_lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 KarOla to prawda.:evil_lol:Mnie jamniki podobaly się zawsze .Wprzyszłym roku minie 25 lat jak w mojej rodzinie pojawiła się pierwsza paróweczka.A teraz jest ich troszkę więcej:evil_lol: Quote
malagos Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 basia0607 napisał(a):Pięknie czytać takie wieśći ,swiat staje sie lepszy.Znam Pelasie ,Małgosie i resztę rodziny. Psi Bóg skierowal kroki Pelasi pod okno Malagos , ja to wiem ! Jamniczki Amiski są cudne ,aktorki urodzone. Moja Malinka i Mileczka też kochane i dla mnie najpiekniejsze ! Basiu, bo Twoje jamniczyce są sliczne! A kiedyś nie lubiłam jamników, jak mój chłopak Tomasz (no, teraz mąż...) miał jamnika nieco chorego psychicznie. I żył 13 lat i cała rodzina Tomka kochała go nad zycie. A ja od razu wiedziała, za kogo wyjść za mąż :evil_lol: :eviltong: Quote
eurydyka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 widzialyscie watek o czarnej jamniczce na tymczasie u magija? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100377 Quote
malagos Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Pelasi starość daje sie we znaki. Tydzień temu naruszyła sobie ząb, zakrwawiła podłogę, fotel i łóżko. Mąż usunał jej ten zabek, zresztą wyszedł bez oporów. Dzis znów, patrzę, a tu plama czerwona pod kołdrą :shake: i plamki na parkiecie. Kochana bidulinka, nie wiem, czy nie lepsze byłoby usuniecie tych resztek uzębienia?.... Quote
malagos Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Zobaczcie, co jamniki, wyciagniete na siłę z łóżka na spacerek robią :evil_lol: Quote
eurydyka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 kopanie? ;) malgos, podpytasz meza o przyczyny smrodkow z pyska jamnika? ogladalam zeby i nic nie widze u swojej, a jedzie jej niewiarygodnie w sumie od zawsze, ma 3 lata, je dokladnie to samo co reszta a innym nie smierdzi Quote
AMIŚKA Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Arial Black]ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT[/FONT] [FONT=Arial Black]ŻYCZĄ AMIŚKA[/FONT] [FONT=Arial Black]I JAMNICZKI MURKA, AMKA I SASANKA[/FONT] [FONT=Arial Black]I KOCICZKA MIŁKA[/FONT] __________________ Quote
Celina12 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Nowy Rok - to zwykło się mawiać dobra okazja do tego, by się zmienić. Ja jednak pragnę Ci życzyć, abyś nadal pozostała sobą. Nie pozwól zniszczyć w sobie tego, co Cię wyróżnia w tłumie. Quote
JamniczaRodzina. Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [SIZE="5"] Szczęśliwego Nowego Roku Powodzenia w życiu osobistym i zawodowym Samych sukcesów życzy jamnicza rodzina :lol: Quote
malagos Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Kochani, popatrzcie na to śliczne i dostojne oblicze Podłużnej Pelasi :loveu: Quote
malagos Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Czyż nie jest piekna? Najpiękniejsza? :loveu: Quote
JamniczaRodzina. Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Jest Sliczna:loveu:i koteczek też piękny.:loveu: Quote
magda bb Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Jest cudna!!!!!!:loveu: Jamisie są rzekochane ,moje dziewczyny też są ze schronu i są najukochańsze:loveu::loveu: Czu ta dziewczynka ze zdjecia to ta bidula z pierwszej stronki??? Nie zdążyłam przeczytać całego wątku...:oops: Quote
Recommended Posts