Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nasza piękna Pelasiu Zimowa Jamniczko:loveu::loveu::loveu::loveu:

Malagos wspaniale o nią dbacie:loveu::loveu::loveu:
A Pelasia to mądra jamnisia:lol::lol:
wiedziała pod jakim oknem się ukazać:loveu: w odpowiednim czasie:loveu::loveu:

to może i glucha nie jest:eviltong:
tylko słyszy wybiorczo:eviltong::lol::lol:

pozdrowienia dla ZIMOWEJ PELASI
I CAŁEJ RODZINKI

z JESIENNEGO SZCZECINA
od hodowli MURKAMKA:loveu::loveu::loveu:

Posted

Celina12 napisał(a):
Czemu ja nie widzę zdjęć Pelasi ????:-(

Nie mam pojęcia, Celinko :shake:
Ale wierz mi, ze Pelasi ubyło z 5 lat. To niedługo 2 lata, jak mieliśmy szczęście ja znaleźć. Ulubienica wszystkich, a najbardziej mojej Agnieszki. Są nierozłączne. Ślicznie wygladają jak razem spią, czasem rano budzę a
Agę, a tu na poduszce dwie mordki. Aga wstje po cichutku, by nie obudzić Pelasi :loveu:. Za to ja za chwilę budzę Pelasię, bo wychodzimy na spacer z cały stadem, a jamniczyca nie słyszy jak sie ją woła i trzeba wziąć na rece i wynieść przed dom. :evil_lol: :evil_lol:

Posted

No nareszcie widzę....cudna jest-wiesz podobna do mojego Dżekusia
[*]...

Mam ogromny sentyment do starszych , siwiejących jamników...:loveu::loveu:..są takie dostojne, cieplutkie, rozbrajające, spragnione miłości i czułości.

Karola ostatnio nazwała mojego Atosika cukiereczkiem lukrowanym...prawda ,że pasuje do siwizny??? Pelasia to Ciasteczko lukrowane...ale bym Ją wyściskała i wycałowała to śliczne Pysio :loveu::loveu:

Tak Amisi Dziewczynki są bardzo Urocze-a ja pięknie pozują:loveu::loveu:

Posted

Dla mnie i tak moje...najpiękniejsze....:diabloti:....najmądrzejsze, najmlsze najukochańsze. Dżekuś
[*]- był chyba z rodowodem, miał tatuaż w uszku ale nie szukałam i nie dowiadywałam się....Pelasia bardzo mi GO przypomina....

Posted

Pięknie czytać takie wieśći ,swiat staje sie lepszy.Znam Pelasie ,Małgosie i resztę rodziny. Psi Bóg skierowal kroki Pelasi pod okno Malagos , ja to wiem ! Jamniczki Amiski są cudne ,aktorki urodzone. Moja Malinka i Mileczka też kochane i dla mnie najpiekniejsze !

Posted

basia0607 napisał(a):
Pięknie czytać takie wieśći ,swiat staje sie lepszy.Znam Pelasie ,Małgosie i resztę rodziny. Psi Bóg skierowal kroki Pelasi pod okno Malagos , ja to wiem ! Jamniczki Amiski są cudne ,aktorki urodzone. Moja Malinka i Mileczka też kochane i dla mnie najpiekniejsze !

Basiu, bo Twoje jamniczyce są sliczne!
A kiedyś nie lubiłam jamników, jak mój chłopak Tomasz (no, teraz mąż...) miał jamnika nieco chorego psychicznie. I żył 13 lat i cała rodzina Tomka kochała go nad zycie. A ja od razu wiedziała, za kogo wyjść za mąż :evil_lol: :eviltong:

• 3 weeks later...
Posted

Pelasi starość daje sie we znaki. Tydzień temu naruszyła sobie ząb, zakrwawiła podłogę, fotel i łóżko. Mąż usunał jej ten zabek, zresztą wyszedł bez oporów. Dzis znów, patrzę, a tu plama czerwona pod kołdrą :shake: i plamki na parkiecie. Kochana bidulinka, nie wiem, czy nie lepsze byłoby usuniecie tych resztek uzębienia?....

Posted

kopanie? ;)

malgos, podpytasz meza o przyczyny smrodkow z pyska jamnika? ogladalam zeby i nic nie widze u swojej, a jedzie jej niewiarygodnie w sumie od zawsze, ma 3 lata, je dokladnie to samo co reszta a innym nie smierdzi

Posted

[FONT=Arial Black]ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT[/FONT]

[FONT=Arial Black]ŻYCZĄ AMIŚKA[/FONT]
[FONT=Arial Black]I JAMNICZKI MURKA, AMKA I SASANKA[/FONT]
[FONT=Arial Black]I KOCICZKA MIŁKA[/FONT]

Posted

Nowy Rok - to zwykło się mawiać
dobra okazja do tego, by się zmienić.
Ja jednak pragnę Ci życzyć, abyś nadal pozostała sobą.
Nie pozwól zniszczyć w sobie tego, co Cię wyróżnia w tłumie.

• 2 weeks later...
Posted

Jest cudna!!!!!!:loveu:
Jamisie są rzekochane ,moje dziewczyny też są ze schronu i są najukochańsze:loveu::loveu:
Czu ta dziewczynka ze zdjecia to ta bidula z pierwszej stronki???
Nie zdążyłam przeczytać całego wątku...:oops: