DORRAG Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='niki_ill'] Ale słodko śpią :loveu: cudowne boksie Quote
e.v.a Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='niki_ill'] śpiące żółtki na żółtym słoneczku łiiiiiii ale żółto :bigcool: Quote
mrowka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Ale piękna foteczka!! :multi: :loveu: Spóźnione, ale szczere życzonka dla Nerulki :drinking::new-bday:WSZYSTKEIGO NAJLEPSZEGO NARULKO KOCHANA DUUZO ZDRÓWKA I DUŻO PYSZNOŚCI :evil_lol: STO LAT!!! :new-bday::drinking: Quote
PiotrekJ Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 No tak, mnie nie ma a tu urodzinki, imprezka :mad: ;) ... Duuużo szczęścia, kosteczek i zdrówka :drinking::drinking::drinking: Quote
e.v.a Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):No tak, mnie nie ma a tu urodzinki, imprezka :mad: ;) ... Duuużo szczęścia, kosteczek i zdrówka :drinking::drinking::drinking: no tak ten sie pojawil i zaczyna pic:roll: :lol: Quote
Magda Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Jejciu, jak one slodziutko razem leza:loveu::loveu: Same z siebie, czy je trzeba bylo ustawiac? Quote
PiotrekJ Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 evaxon napisał(a):no tak ten sie pojawil i zaczyna pic:roll: :lol: To tak dla zdrowia :lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):To tak dla zdrowia :lol: :evil_lol: :evil_lol: ... tak tak....:lol: Quote
niki_ill Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Jejciu, jak one slodziutko razem leza:loveu::loveu: Same z siebie, czy je trzeba bylo ustawiac? To tak samo z siebie u nich wychodzi. Zasze jak spia razem, sa w siebie wtulone :evil_lol: Quote
niki_ill Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Dzis bylismy na plazy i byla mama sesja, tak wiec wklejam kilka fotek :evil_lol: w domku, po plazy wciaz wiele sil na zabawe:diabloti: Pozdrawiamy :razz: Quote
e.v.a Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 morza szum ,ptakow śpiew tralala.... a gdzie plażowicze :hmmmm: Quote
niki_ill Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 morza szum ,ptakow śpiew tralala.... a gdzie plażowicze :hmmmm: Plazowicze znikneli kiedy puscilam psy ze smyczy:roll: . Oddalali sie szybkim krokiem:diabloti: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='niki_ill']Dzis bylismy na plazy i byla mama sesja, tak wiec wklejam kilka fotek :evil_lol: w domku, po plazy wciaz wiele sil na zabawe:diabloti: Pozdrawiamy :razz: a gdzie Wy macie śnieg :roll: :cool3: :cool3: śliczne Bokserki :loveu: Quote
DORRAG Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='niki_ill'] Tu chyba sprawdza jak smakuje piasek:lol: a sądziąc po minie to chyba nie zasmakował:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 jeeeee jak ja ci zazdroszczę :oops: spacerków po plaży z pieskami Psiuny koffane :loveu: Quote
e.v.a Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']jeeeee jak ja ci zazdroszczę :oops: spacerków po plaży z pieskami Psiuny koffane :loveu: a ja wogole zazdroszcze spacerkow :placz: i tych na plaży i tych innych:-( Quote
PiotrekJ Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 evaxon napisał(a):a ja wogole zazdroszcze spacerkow :placz: i tych na plaży i tych innych:-( A ta jak zwykle przez życie poszkodowana :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):A ta jak zwykle przez życie poszkodowana :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... :evil_lol: a zebys wiedzial:eviltong: Quote
niki_ill Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Stwierdzilismy z Narzeczonym, ze chcemy pomoc boksiom w potrzebie!. Ja nie moge patrzec na nasze faflaki, ktore sa nieszczesliwe i szukaja domu-tymczasowego! Jesli jakis piesio z pomorza bedzie potrzebowal domu tymczasowego, sluzymy pomoca! Nie na stale, ale na jakis czas- chcemy pomoc!!! Pozdrawiamy Aga Quote
e.v.a Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 niki_ill napisał(a):Stwierdzilismy z Narzeczonym, ze chcemy pomoc boksiom w potrzebie!. Ja nie moge patrzec na nasze faflaki, ktore sa nieszczesliwe i szukaja domu-tymczasowego! Jesli jakis piesio z pomorza bedzie potrzebowal domu tymczasowego, sluzymy pomoca! Nie na stale, ale na jakis czas- chcemy pomoc!!! Pozdrawiamy Aga :multi: macie wielkie serducho :loveu: Quote
Magda-Amir Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='niki_ill']Dzis bylismy na plazy i byla mama sesja, tak wiec wklejam kilka fotek :evil_lol: w domku, po plazy wciaz wiele sil na zabawe:diabloti: Pozdrawiamy :razz: raaaaaany julek jakie cuda :loveu: :iloveyou: no sliczne poprostu :cool3: Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 niki_ill napisał(a):Stwierdzilismy z Narzeczonym, ze chcemy pomoc boksiom w potrzebie!. Ja nie moge patrzec na nasze faflaki, ktore sa nieszczesliwe i szukaja domu-tymczasowego! Jesli jakis piesio z pomorza bedzie potrzebowal domu tymczasowego, sluzymy pomoca! Nie na stale, ale na jakis czas- chcemy pomoc!!! Pozdrawiamy Aga Gratuluję :multi: :multi: :lol: ... Nie każdego stać na taki cxzyn, nawet jeśli ma do tego warunki :roll: ;) ... Quote
Alicja Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Oj a boxiów w potrzebie jest mnóstwo :-( i rzeczywiscie jeśli masz warunki na domek tymczasowy to naprawdę wspaniała decyzja :multi: Ale nowe fotki też mile widziane ;) Quote
Recommended Posts