Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale piękna foteczka!! :multi: :loveu:

Spóźnione, ale szczere życzonka dla Nerulki
:drinking::new-bday:WSZYSTKEIGO NAJLEPSZEGO NARULKO KOCHANA DUUZO ZDRÓWKA I DUŻO PYSZNOŚCI :evil_lol: STO LAT!!! :new-bday::drinking:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
No tak, mnie nie ma a tu urodzinki, imprezka :mad: ;) ...

Duuużo szczęścia, kosteczek i zdrówka :drinking::drinking::drinking:

no tak ten sie pojawil i zaczyna pic:roll: :lol:

Posted

Jejciu, jak one slodziutko razem leza:loveu::loveu: Same z siebie, czy je trzeba bylo ustawiac?

To tak samo z siebie u nich wychodzi. Zasze jak spia razem, sa w siebie wtulone :evil_lol:

Posted

morza szum ,ptakow śpiew tralala.... a gdzie plażowicze :hmmmm:

Plazowicze znikneli kiedy puscilam psy ze smyczy:roll: . Oddalali sie szybkim krokiem:diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='niki_ill']Dzis bylismy na plazy i byla mama sesja, tak wiec wklejam kilka fotek :evil_lol:

w domku, po plazy wciaz wiele sil na zabawe:diabloti:

Pozdrawiamy :razz:

a gdzie Wy macie śnieg :roll: :cool3: :cool3:
śliczne Bokserki :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']jeeeee jak ja ci zazdroszczę :oops: spacerków po plaży z pieskami
Psiuny koffane :loveu:

a ja wogole zazdroszcze spacerkow :placz: i tych na plaży i tych innych:-(

Posted

Stwierdzilismy z Narzeczonym, ze chcemy pomoc boksiom w potrzebie!. Ja nie moge patrzec na nasze faflaki, ktore sa nieszczesliwe i szukaja domu-tymczasowego! Jesli jakis piesio z pomorza bedzie potrzebowal domu tymczasowego, sluzymy pomoca! Nie na stale, ale na jakis czas- chcemy pomoc!!!

Pozdrawiamy

Aga

Posted

niki_ill napisał(a):
Stwierdzilismy z Narzeczonym, ze chcemy pomoc boksiom w potrzebie!. Ja nie moge patrzec na nasze faflaki, ktore sa nieszczesliwe i szukaja domu-tymczasowego! Jesli jakis piesio z pomorza bedzie potrzebowal domu tymczasowego, sluzymy pomoca! Nie na stale, ale na jakis czas- chcemy pomoc!!!

Pozdrawiamy

Aga

:multi: macie wielkie serducho :loveu:

Posted

[quote name='niki_ill']Dzis bylismy na plazy i byla mama sesja, tak wiec wklejam kilka fotek :evil_lol:

w domku, po plazy wciaz wiele sil na zabawe:diabloti:

Pozdrawiamy :razz:

raaaaaany julek jakie cuda :loveu: :iloveyou: no sliczne poprostu :cool3:

Posted

niki_ill napisał(a):

Pozdrawiamy

Aga

Gratuluję :multi: :multi: :lol: ...

Nie każdego stać na taki cxzyn, nawet jeśli ma do tego warunki :roll: ;) ...

Posted

Oj a boxiów w potrzebie jest mnóstwo :-( i rzeczywiscie jeśli masz warunki na domek tymczasowy to naprawdę wspaniała decyzja :multi:

Ale nowe fotki też mile widziane ;)