agbar Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 kooooofaaaaneeeeeee cmok cmok cmok cmok w fafelki:):loveu: Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='niki_ill']:evil_lol: spie, ale pilki nie oddam :mad: hahahaha Aygo wariacie! hahaha Nerulka jak sobie slodko spi :loveu: Quote
Aganiok Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Dopiero dziś znalazłam :-) Boksie są przecudne! Gratulacje! :-) Quote
PiotrekJ Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='niki_ill']:evil_lol: spie, ale pilki nie oddam :mad: Normalnie napatrzeć się nie mogę na te Twoje Fafluny :loveu: :lol: :lol: ... Quote
Cimi Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Niki_il, a powiedz mi w jakich wymirach jest Twoja klatka ;)? A fafluny śliczne jak zawsze :loveu: Quote
niki_ill Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 :evil_lol: Niki_il, a powiedz mi w jakich wymirach jest Twoja klatka ;-)? klatka 120-dl, 80 wysokosc, 77 szerokosc dachu:) Kupilam na forum boksera od jednego z forumowiczow, w przystepnej cenie :) Swietny zakup, Aygo kocha juz klatke Quote
Cimi Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Ja właśnie zastanawiam sie nad wymiarami 92*63*74 cm (szer.* głęb.*dług.). Myślisz, ze były wystarczające ?:cool3: Quote
niki_ill Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Ja właśnie zastanawiam sie nad wymiarami 92*63*74 cm (szer.* głęb.*dług.). Myślisz, ze były wystarczające ?:cool3: Jako klatke stacjonrana w domu??? Mysle ze za mala na boksera. jako wystawowa owszem. ;) Quote
Cimi Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 niki_ill napisał(a):Jako klatke stacjonrana w domu??? Mysle ze za mala na boksera. jako wystawowa owszem. ;) Właśnie mierzyłam miejsce gdzie ma być klatka i wyszło mi, że jest dobre. Na wieksza klatkę nie mam miejsca w mieszkaniu :(A może zrobię małe przemeblowanie i się uda :) Quote
niki_ill Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Właśnie mierzyłam miejsce gdzie ma być klatka i wyszło mi, że jest dobre. Na wieksza klatkę nie mam miejsca w mieszkaniu :-(Dzisiaj 16:46 niom ja nie wiem. Moja wydaje sie w sam raz. Byc moze ta tez starczy. Moja mi zabiera pol sypialni , ale co tam :evil_lol: Quote
DORRAG Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='niki_ill'] spie, ale pilki nie oddam :mad: Trzeba pilnować piłeczki nawet przez sen, a co:evil_lol: Jakie śliczne boksie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 smutno mi nikt się ze mną nie chce bawić ................;) Quote
e.v.a Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 a ja tylko estem wstanie napisac :loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: kochane żóltaki :D Quote
niki_ill Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Dzis Nera konczy roczek, wiec jade zaraz po jakiegos prezenta;) :razz: :evil_lol: :lol: Quote
kinga.l Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Twoja sunia sie nazywa Nera a moj psiak Nero !! hihihih:lol: Aha bylabym zapomniala : WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NERY :) Quote
DORRAG Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Wszystkiego najlepszego dla Nerusi:tort: :new-bday: Quote
e.v.a Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 100Lat 100Lat:tort: :new-bday: :BIG: pijemyyyyy :drink1::drinking: :knajpa: :drinking::beerchug: :drinking: :cunao: :laola: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='niki_ill']Dzis Nera konczy roczek, wiec jade zaraz po jakiegos prezenta;) :razz: :evil_lol: :lol: STO LAT i WIELU SMAKOWITYCH PSICH KOSTECZEK :Cool!: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
Magda Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Wszystkiego najlepszego dla slicznej Nerusi!!:multi::multi: STO LAT!!!!! [SIZE=2]:new-bday::new-bday::BIG::BIG::laola: Quote
niki_ill Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Nera dziekuje wszystkim za zyczenia:lol: . Jest zajeta zabawa swoimi prezentami:razz: , A panciostwo oblewaniem:drinking: :beerchug: :evil_lol: Quote
niki_ill Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 wsciubiamy tu kilka fotek, troszke ciemno wyszly,ale slonce oslepialo aparat :D Enjoy :diabloti: Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 o rany a ja wczoraj się zagapiłam :oops: Narusiu , spóźnione życzonka urodzinowe Quote
Recommended Posts