Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niki_ill napisał(a):
My z Nera tez zaliczylismy dopiero jedna wystawe, u nas spora konkurencja i na wiele ne liczymy, ale fajnie, ze Nerusia podoba sie niektorym osobom :D

Jaka skromna :roll: :lol: ...
Chciałem zauważyć, że Nera narazie prowadzi wśród Bokserów :p ...

Posted

A no trwa zabawa w przerywanie glosowan. Wg mnie powinno sie oodawac tylko jeden glos i na tylko jednego psa w rasie :razz: . BYloby uczciwiej :diabloti:
My na Ozziego tez oddalismy glosik :cool1:

Posted

[quote name='niki_ill']Jak to nie mozna??? Przeciez ja juz dzis glosowalam:razz: . Juz mozna oceniac :):evil_lol:
Ee jak to? :roll: :hmmmm: ja nie mogłam głosować :mad: Treba rozpocząć głosowanie jeszcze raz, bo to nie fair :evil_lol: :evil_lol: Już lecę głosować na moje ulubione fafulki :loveu:

:shock: no nie!! Tego już za wiele, on Nerulke kochaną zagryza a ona fotki robi :shake: :evil_lol: :evil_lol:

jaki słodziachny, śliczny pycholek i łapeczka malutka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Wszystkie fotkii piękne, a fafulki cuuuuuuuuudooo!!!!!!! :iloveyou:

Posted

:shock: no nie!! Tego już za wiele, on Nerulke kochaną zagryza a ona fotki robi :shake: :evil_lol: :evil_lol:

hehe, no wiesz 2 psy to kosztowna sprawa wiec zostanie ten silniejszy;) :cool3: hehe. Aygo czesto tak morduje Nere, ale jak juz przesadzi to male wpierdziel dostaje:mad: . Malolat rosnie w sile i sprawdza juz na ile go stac, Na szczescie do mnie ma pelen respekt, wystarczy tylko moje jedno spojrzenie i pies jest "ustawiony" :razz:

Posted

hi hi dwurzędówkę widać ;-)

hahah lezy sucz "dyspozycyjnie" :diabloti: ;)

A co do wystawy to i dobrze:lol: . Nie ma jak te prawdziwe, mamy nadzieje rozpoczac sezon w kwietniu:roll:

Posted

Dziekujemy wszystkim, ktorzy glosowali na Nere :lol: tym co nam dzis kilka jedynek wpakowali rownierz:lol: . Wyglada na to,ze lepiej ocenianie psow jest pozostawic sedziom kynologicznym. :roll:

Posted

Ja tylko powiem, ze z zakonczeniem wystawy nie mialam nic wspolnego!! Zeby nei bylo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol:

hehe, no wiesz 2 psy to kosztowna sprawa wiec zostanie ten silniejszy;-) :cool3: hehe
:hmmmm: interesujące, ah Ci prawdziwi dogomaniacy :evil_lol:

brr a to co za diablo? :-o :evil_lol:

:hmmmm: i moze to jest ten sam diabel u gory?? Niki przyznaj sie, ile masz tam tych psow :mad: :lol:

hahaha tej to wygodnie!! :loveu:

Posted

Ja tylko powiem, ze z zakonczeniem wystawy nie mialam nic wspolnego!! Zeby nei bylo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dobra dobra, akurat poszlas glosowac i zaraz wystawe przerwano:angryy: :evil_lol: :lol: ...i cale szczescie:diabloti: ;)

i moze to jest ten sam diabel u gory?? Niki przyznaj sie, ile masz tam tych psow :mad: :lol:

:oops: nie pofiem

przesliczne masz psy podziwiam je z zapartym tchem :-D

Dziekujemy:oops: :lol: :evil_lol:

Posted

Dobra dobra, akurat poszlas glosowac i zaraz wystawe przerwano:angryy: :evil_lol: :lol: ...i cale szczescie:diabloti: ;-)

Jak całe szczęście, to chyba jednak coś mi się przypomina, że przeze mnie zakończyli :hmmmm: No to teraz możesz mi dziękować, adres gdzie masz prezenty wysyłać napiszę później... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Też się zgadzam, że dobrze jak przerwali bo ludzka zazdrość nei zna granic :angryy: :shake:

:oops: nie pofiem

no to my sie juz domyslamy.. :shake: :lol: :lol: