Moniek193 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Buzi daj :loveu: http://img504.imageshack.us/i/p4250075.jpg/ Quote
niki_ill Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Witam U nas niestety złe wieści. dwa dni temu u Nery stwierdzono ropomacicze. Szybka decyzja i operacja. W tej właśnie chwili Nera leży na stole operacyjnym. Trzymajcie proszę kciuki... Quote
justysiek Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='niki_ill']Witam U nas niestety złe wieści. dwa dni temu u Nery stwierdzono ropomacicze. Szybka decyzja i operacja. W tej właśnie chwili Nera leży na stole operacyjnym. Trzymajcie proszę kciuki...[/QUOTE] Agus, trzymam kciuki, bedzie dobrze:oops: Quote
Iza i Avanti Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='niki_ill']Witam U nas niestety złe wieści. dwa dni temu u Nery stwierdzono ropomacicze. Szybka decyzja i operacja. W tej właśnie chwili Nera leży na stole operacyjnym. Trzymajcie proszę kciuki...[/QUOTE] Aga! Jak Nera? Quote
niki_ill Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Witam Iza, wygląda na to, że będzie dobrze. NEra bardzo dobrze zniosła operację, z resztą nie pierwszy raz ;) Szybko się wybudziła i chciała z marszu iść do domu :) Odebrałam ją wczoraj wieczorem, w domu najpierw szybko położyła się spać, ale poźniej już kręciła się całą noc, wyraźnie ją bolało :( Rano wyszła na spacerek, oczywiście tylko na siusiu. Jeszcze nic nie chce jeść. Zaraz idę z nią na kontrolę, zastrzyk i kroplówkę... Quote
justysiek Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='niki_ill']Witam Iza, wygląda na to, że będzie dobrze. NEra bardzo dobrze zniosła operację, z resztą nie pierwszy raz ;) Szybko się wybudziła i chciała z marszu iść do domu :) Odebrałam ją wczoraj wieczorem, w domu najpierw szybko położyła się spać, ale poźniej już kręciła się całą noc, wyraźnie ją bolało :( Rano wyszła na spacerek, oczywiście tylko na siusiu. Jeszcze nic nie chce jeść. Zaraz idę z nią na kontrolę, zastrzyk i kroplówkę...[/QUOTE] Agus, bedzie dobrze, ja mocno za Was trzymam kcuki;) wycaluj odemnie Nere, niech bedzie dzielna dla swojej panci, buziaki, napisz kiedys do mnie na gg Quote
tatankas Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Zazdroszczę ludziom,których stać na dwa lub więcej bokserów,mnie niestety na razie nie.pozdrawiam. Quote
niki_ill Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Witam Nera ma się już bardzo dobrze, jakby żadna operacja nie miała miejsca :) Leży właśnie w słonku na balkonie i cieszy się hodowlaną emeryturką ;) Quote
niki_ill Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Witam Pochwalę się, że syn Nery, Don Vito, na wystawie w Grudziądzu, 22 maja osiągnał taki wynik: klasa otwarta, 1 doskonały, Najlepszy Pies w Rasie, CWC. :) Gratulacje dla Właścicieli :) Brawo Vitek :) Quote
Yana Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 cieszę się, że Nerusia zdrowa :-) a synkowi gratulujemy super wyniku :-) może jakaś foteczka pięknisia ? Quote
Moniek193 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Super, że zdrówko jest :) Zgadzam się z Yaną, chcemy foteczki :siara: Quote
niki_ill Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Dziękujemy za gratki. Należą się Właścicielom Vito. Fotki Vita z Grudziądza: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Bailando Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Kurcze nie wiem dlaczego ja tak późno was znalazłam.... Twoje boksie są po prostu cudowne, piękne i kochane:loveu:. Przegladałam zdjęcia i nie mogłam wyjść z podziwu :) Quote
niki_ill Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Shadow dzis :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Bailando dziekuje :) Quote
Don_Vito Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Vito miał dziś badanie serca u p. Niziołka... Wcześniej miał też robione stawy... Jeszcze pozostanął testy i może pójdziemy na reproduktora... :diabloti: Oto jego wyniki: Hz-0, HD-A i Sp-0 , jesteśmy dumni z naszego maluszka... Quote
Alicja Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Don_Vito napisał(a):Vito miał dziś badanie serca u p. Niziołka... Wcześniej miał też robione stawy... Jeszcze pozostanął testy i może pójdziemy na reproduktora... :diabloti: Oto jego wyniki: Hz-0, HD-A i Sp-0 , jesteśmy dumni z naszego maluszka... no proszę jaki zdrowy chłopczyk :cool2: Quote
niki_ill Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Witam Dawno nas tu nie było, postaramy się wpadać częściej :) Z nowości, syn NEry DOn Vito ukończył championat Polski :) Gratki dla Vitka :) Kilka fotek z odwiedzin u Vito i od takich sprzed chwilki :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Nerusia :) Uploaded with ImageShack.us i razem kanapowce: Uploaded with ImageShack.us a to z Vitkiem :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pozdrawiam :D Quote
Iza i Avanti Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Śliczny byczek sie z Vicia zrobił Quote
Yana Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 gratulacje dla championa :-) dumnych właścicieli i hodowczyni :lol: Quote
niki_ill Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Witam Oficjalnie się przyznajemy, że 13 listopada, do hodowli dołączyła RAKIJA Nostris Canis :) Pierwszy pręgus w hostorii rodzinnej hodowli :) Rakija vel Mona: Uploaded with ImageShack.us Pozdrawiamy Quote
Recommended Posts