Alicja Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='niki_ill']Alicja, tak się Tobie zdaje. Jak wziełam Shadowa, to początkowo drażnił mnie ten jego pejcz, ale szybko przywykłam i teraz innego Shadzia sobie nie wyobrażam :D Choc siniaków mi sporo tym pejczem nabija hahah. Iza dziękuje. Eh ta nasza pierworodna i to tego jedyna pręgowana dziewczynka jak dotąd ;) wiesz , masz chyba rację ...może jakbym miała w domku ogoniastego to inaczej by było ;) Ozzy ma dużo krótszy ogonek od boxiów a też mam siniaki ;) Quote
Iza i Avanti Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Mmmmmmmmmmmmmmmm! Śliczna jak mamusia! Quote
niki_ill Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 No to jeszcze pan Shadow :) Foch :) Quote
niki_ill Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Tia, strasznie powazny, dzieciak obrazalski jeden :D Quote
niki_ill Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 U nas dziś urodzinki. Moja kochana Nera kończy dziś 5 lat :) Sto lat moja maleńka :) Quote
Yana Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='niki_ill']U nas dziś urodzinki. Moja kochana Nera kończy dziś 5 lat :) Sto lat moja maleńka :)[/QUOTE] sto lat !!! a czy my czasem z Twoją wnuczką nie będziemy w jednej klasie w Rzeszowie ? Quote
niki_ill Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Nera dziękuje ;) Agapi będzie w klasie Młodzieży więc raczej nie ;) Quote
Patisa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ja też życzę kolejnych bokserowych stu lat Nerze ;) Jak ten czas leci...właśnie sobie uświadomiłam, że mojemu sukowi będzie leciał 6 rok... Pozdrawiam ;] Quote
Yana Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='niki_ill']Nera dziękuje ;) Agapi będzie w klasie Młodzieży więc raczej nie ;)[/QUOTE] a ja słyszałam, że w otwartej coś z twoim przydomkiem startuje... ale może to jakaś pomyłka, poczekamy na oficjalną listę Quote
niki_ill Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Uuuu to ja o tym nic nie wiem hehe, Agapi ma 12 miesięcy :) Quote
niki_ill Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Witam U nas dziś kolejne urodzinki lutowe czyli, mój kochany Shadow kończy 3 lata :) To tak kochany i przesłodki pies, że aż nie wiem jak to opisać... 100 lat "Szczurku" :d Quote
Moniek193 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 W takim razie my też składamy urodzinowe życzenia: 100lat i wszystkiego naj ! :loveu: Quote
niki_ill Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Hej Bardzo dawno nas tu nie było... Za to mam fotki synka Nery AL HATTAL 14 miesięcy :), czyli Bornowe żółtko ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
niki_ill Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Dzięki Iza. Fajny chłopak z niego :) Quote
Yana Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 ładny chłopak :-) fajnie, że masz kontakt ze swoimi dziećmi :-) Quote
niki_ill Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Dzięki :) Tak mam kontakt z większością Właścicieli moich malców. W weekend w Gdańsku odwiedziłam Don Vito z pierwszego miotu. Wstawię fotki :) Quote
Yana Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 niki_ill napisał(a):Dzięki :) Tak mam kontakt z większością Właścicieli moich malców. W weekend w Gdańsku odwiedziłam Don Vito z pierwszego miotu. Wstawię fotki :) to czekamy na fotki synusia ;-) Quote
niki_ill Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Don Vito :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts