Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='niki_ill']Alicja, tak się Tobie zdaje. Jak wziełam Shadowa, to początkowo drażnił mnie ten jego pejcz, ale szybko przywykłam i teraz innego Shadzia sobie nie wyobrażam :D Choc siniaków mi sporo tym pejczem nabija hahah.
Iza dziękuje. Eh ta nasza pierworodna i to tego jedyna pręgowana dziewczynka jak dotąd ;)

wiesz , masz chyba rację ...może jakbym miała w domku ogoniastego to inaczej by było ;)
Ozzy ma dużo krótszy ogonek od boxiów a też mam siniaki ;)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='niki_ill']U nas dziś urodzinki. Moja kochana Nera kończy dziś 5 lat :) Sto lat moja maleńka :)[/QUOTE]

sto lat !!!

a czy my czasem z Twoją wnuczką nie będziemy w jednej klasie w Rzeszowie ?

Posted

Ja też życzę kolejnych bokserowych stu lat Nerze ;)
Jak ten czas leci...właśnie sobie uświadomiłam, że mojemu sukowi będzie leciał 6 rok...
Pozdrawiam ;]

Posted

[quote name='niki_ill']Nera dziękuje ;)

Agapi będzie w klasie Młodzieży więc raczej nie ;)[/QUOTE]

a ja słyszałam, że w otwartej coś z twoim przydomkiem startuje... ale może to jakaś pomyłka, poczekamy na oficjalną listę

• 2 weeks later...
Posted

Witam

U nas dziś kolejne urodzinki lutowe czyli, mój kochany Shadow kończy 3 lata :) To tak kochany i przesłodki pies, że aż nie wiem jak to opisać... 100 lat "Szczurku" :d

• 2 months later...
Posted

niki_ill napisał(a):
Dzięki :) Tak mam kontakt z większością Właścicieli moich malców. W weekend w Gdańsku odwiedziłam Don Vito z pierwszego miotu. Wstawię fotki :)

to czekamy na fotki synusia ;-)