Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a może dwa fotele....? takie mięciutkie , z poduchami, w których mozna cały dzień przeleżeć, głębokie, wygodne....mmmmm dlaczego nie jestem bokserem?:evil_lol:

czy sunia dostała juz angaz na modelkę??:)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja juz zaglosowalam!! I co moj wysilek na nic? :placz: :lol: :lol: No to czekam do 31!! Czego sie nie zrobi dla swojej idolki :iloveyou:

hahahahahahahaha no niee... hahahaha ale sie usmialam z tej fotki... :lol: :lol: :lol: :lol:
Nerulka kochanaa :iloveyou: ona jest boska! hahaahah

Niki cos Aygusiowi zrobila :mad: Czemu on taki smutny... :shake:

Posted

Niki cos Aygusiowi zrobila :mad: Czemu on taki smutny... :shake:

Ja??? nic:evil_lol: . To jest jego mina eksportowa na wyludzenie czegos:razz: . Ja sie juz nie nabieram, na te jego smutne oczka:cool1:

dlaczego nie???:lol: nie wiedomo dlaczego przerwano???

A nie wiem, ktos ponoc oszukiwal :crazyeye: . A nerowatej juz tak dobrze szlo nooo:shake:

Posted

Słuchajcie , tam jakieś jaja były na tej wystawce bo jak przegladałam Yorki to był tam też wyżeł weimarski , wiec chyba był bałagan :razz:
A może z powodu żałoby:-(
Faktycznie:roll: teraz przeczytałam , że był jakis KANT:angryy:

Posted

Faktycznie:roll: teraz przeczytałam , że był jakis KANT:angryy:

Co za czasy. przeciez to nieprawdziwa wystawa, powinna byc zabawa a nie kombinatorstwem:angryy:. Myslicie, ze Aygusia moge tez zglosic??/

Posted

niki_ill napisał(a):
Co za czasy. przeciez to nieprawdziwa wystawa, powinna byc zabawa a nie kombinatorstwem:angryy:. Myslicie, ze Aygusia moge tez zglosic??/
zgłoś chłopaka ;)
Może ja Ozzulca jeszcze dorzucę:roll:

Posted

[quote name='niki_ill']Aygusia nie zglosilam, niech malolat dorosnie :D Ale na Nerowatosc mozna juz glosowac, jesli sie komus podoba :)

Pozdrowionka

Jeszcze nie można :mad: Dopiero jutro :placz: :evil_lol: :loveu:
Nerulka może liczyć na mój głos!! :loveu:

Posted

niki_ill napisał(a):
Jak to nie mozna??? Przeciez ja juz dzis glosowalam:razz: . Juz mozna oceniac :):evil_lol:

Mrówka zawsze coś namiesz i w błąd czlowieka wprowadzi :shake: :evil_lol: :evil_lol: ...
Już zagłosowałem :multi: ... Na 5 oczywiście ;) ...
A swoją drogą Twoja Nera podoba mi się z wystawionych tam psiaków najbardziej ;) ...

Posted

Już zagłosowałem :multi: ... Na 5 oczywiście ;-) ...
A swoją drogą Twoja Nera podoba mi się z wystawionych tam psiaków najbardziej ;-)

Dziekuje bardzo, oczywiscie nie kaze nikomu najwiekszej noty dawac mojemu psu. Kazdy glosuje na tego psa, ktory mu sie najbardziej podoba :evil_lol: . Jesli to jest Nera to sie bedziemy bardzo cieszyc :razz: .
Teraz potwierdzenie glosu przychodzi na maila, trzeba tam jesio raz potwierdzic :roll: . Namieszane z poplataniem :)

ja tez pedze zagłosować:smile:
wiecej fotek tych sliczności prosze:smile:

Mowisz masz :diabloti:

:razz:

Posted

;)my już też po głosowaniu / Ozzy też jest wystawiony w Amstaffach , ale mamy mocną konkurencję , dużo utytułowanych a my byliśmy dopiero na 1 wystawie:razz:/

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)my już też po głosowaniu / Ozzy też jest wystawiony w Amstaffach , ale mamy mocną konkurencję , dużo utytułowanych a my byliśmy dopiero na 1 wystawie:razz:/
Alicja zaraz zaglosuje :) i reszta pewnie tez :cool3: