agbar Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 a może dwa fotele....? takie mięciutkie , z poduchami, w których mozna cały dzień przeleżeć, głębokie, wygodne....mmmmm dlaczego nie jestem bokserem?:evil_lol: czy sunia dostała juz angaz na modelkę??:) Quote
niki_ill Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 czy sunia dostała juz angaz na modelkę??:smile: hahah, jeszcze nie, ale kto wie:razz: Quote
agbar Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 niki_ill napisał(a):hahah, jeszcze nie, ale kto wie:razz: jeszcze nie??:-o dziwne doprawdy dziwne:) Quote
niki_ill Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 Wystawe przerwano:crazyeye: Ponowne glosowanie od 31 stycznia:shake: Hmm dziwna sprawa. No, ale nic moze pofatygujecie sie glosowac od nowa ? :razz: Quote
agbar Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 dlaczego nie???:lol: nie wiedomo dlaczego przerwano??? Quote
mrowka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 A ja juz zaglosowalam!! I co moj wysilek na nic? :placz: :lol: :lol: No to czekam do 31!! Czego sie nie zrobi dla swojej idolki :iloveyou: hahahahahahahaha no niee... hahahaha ale sie usmialam z tej fotki... :lol: :lol: :lol: :lol: Nerulka kochanaa :iloveyou: ona jest boska! hahaahah Niki cos Aygusiowi zrobila :mad: Czemu on taki smutny... :shake: Quote
niki_ill Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Niki cos Aygusiowi zrobila :mad: Czemu on taki smutny... :shake: Ja??? nic:evil_lol: . To jest jego mina eksportowa na wyludzenie czegos:razz: . Ja sie juz nie nabieram, na te jego smutne oczka:cool1: dlaczego nie???:lol: nie wiedomo dlaczego przerwano??? A nie wiem, ktos ponoc oszukiwal :crazyeye: . A nerowatej juz tak dobrze szlo nooo:shake: Quote
Alicja Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Słuchajcie , tam jakieś jaja były na tej wystawce bo jak przegladałam Yorki to był tam też wyżeł weimarski , wiec chyba był bałagan :razz: A może z powodu żałoby:-( Faktycznie:roll: teraz przeczytałam , że był jakis KANT:angryy: Quote
niki_ill Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Faktycznie:roll: teraz przeczytałam , że był jakis KANT:angryy: Co za czasy. przeciez to nieprawdziwa wystawa, powinna byc zabawa a nie kombinatorstwem:angryy:. Myslicie, ze Aygusia moge tez zglosic??/ Quote
niki_ill Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 ee wlasciwie, to Aygusiowi dam spokoj :D Quote
Alicja Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 niki_ill napisał(a):Co za czasy. przeciez to nieprawdziwa wystawa, powinna byc zabawa a nie kombinatorstwem:angryy:. Myslicie, ze Aygusia moge tez zglosic??/zgłoś chłopaka ;) Może ja Ozzulca jeszcze dorzucę:roll: Quote
mrowka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Dorzucajcie, dorzucajcie zebym miala na kogo codziennie gloowac :roll: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: Quote
niki_ill Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Aygusia nie zglosilam, niech malolat dorosnie :D Ale na Nerowatosc mozna juz glosowac, jesli sie komus podoba :) Pozdrowionka Quote
mrowka Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='niki_ill']Aygusia nie zglosilam, niech malolat dorosnie :D Ale na Nerowatosc mozna juz glosowac, jesli sie komus podoba :) Pozdrowionka Jeszcze nie można :mad: Dopiero jutro :placz: :evil_lol: :loveu: Nerulka może liczyć na mój głos!! :loveu: Quote
PiotrekJ Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 mrowka napisał(a):Nerulka może liczyć na mój głos!! :loveu: Na mój też :multi: ;) ... Quote
niki_ill Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Jeszcze nie można :mad: Dopiero jutro :placz: :evil_lol: :loveu: Jak to nie mozna??? Przeciez ja juz dzis glosowalam:razz: . Juz mozna oceniac :):evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 niki_ill napisał(a):Jak to nie mozna??? Przeciez ja juz dzis glosowalam:razz: . Juz mozna oceniac :):evil_lol: Mrówka zawsze coś namiesz i w błąd czlowieka wprowadzi :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Już zagłosowałem :multi: ... Na 5 oczywiście ;) ... A swoją drogą Twoja Nera podoba mi się z wystawionych tam psiaków najbardziej ;) ... Quote
agbar Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 ja tez pedze zagłosować:) wiecej fotek tych sliczności prosze:) Quote
niki_ill Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Już zagłosowałem :multi: ... Na 5 oczywiście ;-) ... A swoją drogą Twoja Nera podoba mi się z wystawionych tam psiaków najbardziej ;-) Dziekuje bardzo, oczywiscie nie kaze nikomu najwiekszej noty dawac mojemu psu. Kazdy glosuje na tego psa, ktory mu sie najbardziej podoba :evil_lol: . Jesli to jest Nera to sie bedziemy bardzo cieszyc :razz: . Teraz potwierdzenie glosu przychodzi na maila, trzeba tam jesio raz potwierdzic :roll: . Namieszane z poplataniem :) ja tez pedze zagłosować:smile: wiecej fotek tych sliczności prosze:smile: Mowisz masz :diabloti: :razz: Quote
agbar Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 bardzo dziekuję:) brak mi słów na określenie tych dwóch pieknych , cudnych przekochanych paszczy:) pstrykaj foty i wklejaj:) Quote
e.v.a Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 i 5 od nas tez juz wskoczyla :) pozdrowionka ewa & tigra Quote
Alicja Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 ;)my już też po głosowaniu / Ozzy też jest wystawiony w Amstaffach , ale mamy mocną konkurencję , dużo utytułowanych a my byliśmy dopiero na 1 wystawie:razz:/ Quote
e.v.a Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)my już też po głosowaniu / Ozzy też jest wystawiony w Amstaffach , ale mamy mocną konkurencję , dużo utytułowanych a my byliśmy dopiero na 1 wystawie:razz:/ Alicja zaraz zaglosuje :) i reszta pewnie tez :cool3: Quote
niki_ill Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Alicja, juz oddalismy glosik na amstaffka :evil_lol: Quote
Recommended Posts