Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kiłi napisał(a):
Ja tam się na temat kopiowania nie wypowiem, moje zdanie widać po moich psach:diabloti:

Popieram - ja sie ciesze ze Una-Bombera nie ma ogonka :loveu: nie wyobrazam sobie jakbym wygladała gdyby Unka uzywala swojego ogona - byłabym w pręgach - ofiara przemocy domowej :diabloti:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam

Chwilke bylam poza siecia.

Dorota, nie Michelka nie zostaje :), a strona byla chwilowo nieczynna ze wzgledu na prace przy niej wykonywane :)
Mam nowe fotki, wkrotce wstawie 6-tygodniowe kluchy :)

Pozdrawiam

Posted

niki_ill napisał(a):
Iza, wcale nie musialabys blagac....;):diabloti:

Aga! Ty mnie nie podpuszczaj... :shake: Teraz nie moge :placz: Najwcześniej jak Zuza pójdzie do przedszkola... Za 1,5 roku :placz:
A z drugiej strony, to nie wiem jak Avanti by na to wszystko spojrzał.... Dla niego nawet pies sąsiadów pałętający się u nas po mieszkaniu stanowi duuuuuuuuuuuuży sters :evil_lol:

Posted

Witam

Dzis moj pierwszy miot, czyli: Kski " D" kończy rok!!!:diabloti:
Czas szybko zleciał....Dessa, Dalida, Darvin, Don Juan, Don Vito, Don Giovanni, D-Jay i Drako-wszystkiego naljepszego bąbelki, duuuzo zdrowka i szczescia :):loveu::evil_lol::multi::razz:

Posted

:loveu:tez sobie kiedys takiego sprawie:evil_lol:
moze mi sie uda namowic:diabloti::evil_lol:
No i sto latek dla "malenstw":loveu:szczegolnie dla Drakusia:multi:to jest przecudny pies, bardzo sie ciesze ze mimo tego co przeszedl ma taki cudowny domek:loveu::loveu::loveu:

Posted

Chwile mnie tu nie bylo a tu takie sliczne foty:multi:Maluchy juz ponad 6 tyg ale ten czas leci:roll:
Miśka ja Cie chce ja:loveu:Kurcze gdybym tylko mogla miec stadko boxerow na stowke bym miala:roll:Ale musze jeszcze troche poczekac:placz:

Posted

niki_ill napisał(a):
Witam

Dzis moj pierwszy miot, czyli: Kski " D" kończy rok!!!:diabloti:
Czas szybko zleciał....Dessa, Dalida, Darvin, Don Juan, Don Vito, Don Giovanni, D-Jay i Drako-wszystkiego naljepszego bąbelki, duuuzo zdrowka i szczescia :):loveu::evil_lol::multi::razz:

Ale ten czas leci. Gratuluję dorodnych bąbli. A masz kontakt ze wszystkimi psiakami? Może jakieś foty by z okazji urodzin podesłali :razz:

Posted

Witam

Kąski z miotu "A" ruszaja od jutra do nowych domkow....ale ten czas zlecial:roll::sad:
Mowym wlascicielom zyczymy duzo pociechy z maluszkow, no i wiele cierpliwosci :):evil_lol:

Posted

niki_ill napisał(a):
Witam

Kąski z miotu "A" ruszaja od jutra do nowych domkow....ale ten czas zlecial:roll::sad:
Mowym wlascicielom zyczymy duzo pociechy z maluszkow, no i wiele cierpliwosci :):evil_lol:

Juz jutro:placz:I kto nam bedzie teraz fotki wstawial:placz:
Ja ponawiam moja prosbe zeby Ci szczesliwi wlasciciele zalozyli im KONIECZNIE galeryjki na dogo:loveu:Prosimyyyyyyyyy:roll::evil_lol: