kwiatek82 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Kiłi napisał(a):Ja tam się na temat kopiowania nie wypowiem, moje zdanie widać po moich psach:diabloti: Popieram - ja sie ciesze ze Una-Bombera nie ma ogonka :loveu: nie wyobrazam sobie jakbym wygladała gdyby Unka uzywala swojego ogona - byłabym w pręgach - ofiara przemocy domowej :diabloti: Quote
niki_ill Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Witam Chwilke bylam poza siecia. Dorota, nie Michelka nie zostaje :), a strona byla chwilowo nieczynna ze wzgledu na prace przy niej wykonywane :) Mam nowe fotki, wkrotce wstawie 6-tygodniowe kluchy :) Pozdrawiam Quote
kwiatek82 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 niki_ill napisał(a): Mam nowe fotki, wkrotce wstawie 6-tygodniowe kluchy :) Pozdrawiam No to czekamy cierpliwie na nowe zdj gromadki :) Quote
niki_ill Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Drużyna "A" 6 tygodni Aghar All Hattal Quote
Iza i Avanti Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 I w dalszym ciągu Michalinka jest moją faworytką! :loveu: Aga! Ale wnuki Ci się udały :multi: Quote
niki_ill Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Iza wielkie dzieki :) Michalinka czeka wciaz na odpowiednia osobe. Agapi wlasciwie juz ma dom, tylko jeszcze sie waham, ktory wybrac :) Miśka Quote
Alicja Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 :loveu::loveu::loveu:ale siusimajtki koffane Quote
Iza i Avanti Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Aga! Gdybym miała taką możliwośc, już bym Cię błagała o ślicznotkę... :placz: Quote
niki_ill Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Iza, wcale nie musialabys blagac....;):diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 niki_ill napisał(a):Iza, wcale nie musialabys blagac....;):diabloti: Aga! Ty mnie nie podpuszczaj... :shake: Teraz nie moge :placz: Najwcześniej jak Zuza pójdzie do przedszkola... Za 1,5 roku :placz: A z drugiej strony, to nie wiem jak Avanti by na to wszystko spojrzał.... Dla niego nawet pies sąsiadów pałętający się u nas po mieszkaniu stanowi duuuuuuuuuuuuży sters :evil_lol: Quote
niki_ill Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Iza, gdziez bym smiala podpuszczac, to przydactwo nie moze kusic....:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Agaaaaaaaaa :placz: Nie moge... Naprawdę... :placz: Quote
niki_ill Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 IZa, szkoda :P Tobie oddalabym nasza gwiazde z mila ochota :):cool1: Miśka dalej czeka na ludzi, ktorzy sie nadaja. Gapi zamieszka w Kielcach. Quote
niki_ill Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Witam Dzis moj pierwszy miot, czyli: Kski " D" kończy rok!!!:diabloti: Czas szybko zleciał....Dessa, Dalida, Darvin, Don Juan, Don Vito, Don Giovanni, D-Jay i Drako-wszystkiego naljepszego bąbelki, duuuzo zdrowka i szczescia :):loveu::evil_lol::multi::razz: Quote
justysiek Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 :loveu:tez sobie kiedys takiego sprawie:evil_lol: moze mi sie uda namowic:diabloti::evil_lol: No i sto latek dla "malenstw":loveu:szczegolnie dla Drakusia:multi:to jest przecudny pies, bardzo sie ciesze ze mimo tego co przeszedl ma taki cudowny domek:loveu::loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Chwile mnie tu nie bylo a tu takie sliczne foty:multi:Maluchy juz ponad 6 tyg ale ten czas leci:roll: Miśka ja Cie chce ja:loveu:Kurcze gdybym tylko mogla miec stadko boxerow na stowke bym miala:roll:Ale musze jeszcze troche poczekac:placz: Quote
Iza i Avanti Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 niki_ill napisał(a):IZa, szkoda :P Tobie oddalabym nasza gwiazde z mila ochota :):cool1: Miśka dalej czeka na ludzi, ktorzy sie nadaja. Gapi zamieszka w Kielcach. Dzięki :oops: Quote
aneczka23 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 niki_ill napisał(a):Witam Dzis moj pierwszy miot, czyli: Kski " D" kończy rok!!!:diabloti: Czas szybko zleciał....Dessa, Dalida, Darvin, Don Juan, Don Vito, Don Giovanni, D-Jay i Drako-wszystkiego naljepszego bąbelki, duuuzo zdrowka i szczescia :):loveu::evil_lol::multi::razz: Ale ten czas leci. Gratuluję dorodnych bąbli. A masz kontakt ze wszystkimi psiakami? Może jakieś foty by z okazji urodzin podesłali :razz: Quote
niki_ill Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Witam Kąski z miotu "A" ruszaja od jutra do nowych domkow....ale ten czas zlecial:roll::sad: Mowym wlascicielom zyczymy duzo pociechy z maluszkow, no i wiele cierpliwosci :):evil_lol: Quote
Moniek193 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 niki_ill napisał(a):Witam Kąski z miotu "A" ruszaja od jutra do nowych domkow....ale ten czas zlecial:roll::sad: Mowym wlascicielom zyczymy duzo pociechy z maluszkow, no i wiele cierpliwosci :):evil_lol: Juz jutro:placz:I kto nam bedzie teraz fotki wstawial:placz: Ja ponawiam moja prosbe zeby Ci szczesliwi wlasciciele zalozyli im KONIECZNIE galeryjki na dogo:loveu:Prosimyyyyyyyyy:roll::evil_lol: Quote
Recommended Posts