niki_ill Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Dziewczyny, tak ona wciaz sprawdza czy stan sie zgadza....To mamuska ideal!!! Jest bardzo troskliwa i opiekuncza. Iza, Ona sypia, ja nie :diabloti: Wczoraj po raz pierwszy dopuscila stado do malych...Dala im popatrzec i obwachac maluszki. Shadi zglupial, zaslinil sie i w jego oczach bylo widac "co to za zabawki", wystraszyl sie i oszczekal :), Sara dostala glupawki, a Aygo jak to Aygo, wszedl zobaczyl i wyszedl ;| Mam jeszcze jeden film :diabloti:chcecie? Quote
Moniek193 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 niki_ill napisał(a):Dziewczyny, tak ona wciaz sprawdza czy stan sie zgadza....To mamuska ideal!!! Jest bardzo troskliwa i opiekuncza. Iza, Ona sypia, ja nie :diabloti: Wczoraj po raz pierwszy dopuscila stado do malych...Dala im popatrzec i obwachac maluszki. Shadi zglupial, zaslinil sie i w jego oczach bylo widac "co to za zabawki", wystraszyl sie i oszczekal :), Sara dostala glupawki, a Aygo jak to Aygo, wszedl zobaczyl i wyszedl ;| Mam jeszcze jeden film :diabloti:chcecie? Nareszcie weszlam na kompa:multi:I taka mila niespodzianka:loveu: Jasne ze chcemy 2, bo ten 1 byl suuuper!! Brawo dla mamuski:loveu: Quote
niki_ill Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 No to prosze :diabloti: YouTube - Druzyna A Quote
Moniek193 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Jakie wydaja fajne dzwieki:evil_lol: Super filmiki no i wogole pieski zreszta ja cierpie na bokserowizroze w stadium nie nadajacym sie do leczenia wiec mnie juz wszytsko co z bokserami zwiazane zachwyca:loveu::evil_lol: Quote
niki_ill Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 No tak, mamusia wyszla tylko na chwilke, a u malych panika :diabloti: Moniek, ja mam takie stadium bokserowirozy, ze rodzina przestala sie do mnie odzywac:roll::evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 niki_ill napisał(a):Evaxon, dzieki, widocznie tak musialo byc :( teraz trzeba tylko trzymac kciukasy za reszte maluszkow zeby byly silne i zdrowe :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:sa cudowne:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 niki_ill napisał(a):No tak, mamusia wyszla tylko na chwilke, a u malych panika :diabloti: Moniek, ja mam takie stadium bokserowirozy, ze rodzina przestala sie do mnie odzywac:roll::evil_lol: U mnie prawie cala rodzinka chora:evil_lol: oprocz taty i to wlasnie on sie nieraz na nas dziwnie patrzy jak piszczymy na widok malego boskia:evil_lol: No coz bywa:loveu: Quote
Aga K Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 hey maluski :multi: filmiki super :) najchetniej bym wszyyyystkie zezarla :diabloti: wymyziaj wszystkie snupki ;) Quote
niki_ill Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 WItam Wczoraj moje maluszki skonczyly 2 tygodnie i....doszly do wniosku, ze nie warto tak lezec, spac i jesc. Probowaly wstac na lapska i polazic...z bardzo dobrym rezultatem :D Widza juz, "podlaza" do reki, jeden nawet mi walnac lapka dzis chcial :) Niesamowicie szybko sie rozwijaja:loveu: Jutro cosik nakrecimy i moze jakies fotki, bo rosna w oczach:evil_lol: Quote
Aga K Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 niki super :) ciesze sie, ze maluszki tak rosna tak, tak czekamy ;) Quote
Moniek193 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 niki_ill napisał(a):WItam Wczoraj moje maluszki skonczyly 2 tygodnie i....doszly do wniosku, ze nie warto tak lezec, spac i jesc. Probowaly wstac na lapska i polazic...z bardzo dobrym rezultatem :D Widza juz, "podlaza" do reki, jeden nawet mi walnac lapka dzis chcial :) Niesamowicie szybko sie rozwijaja:loveu: Jutro cosik nakrecimy i moze jakies fotki, bo rosna w oczach:evil_lol: O widze ze tu sie jakas inteligencja urodzila:loveu: Zeby Ci sie za szybko nie rozwinely bo z nimi do 8tyg nie wytrzymasz:diabloti: Czekamy na fotki i buziole dla maluchow:loveu: Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:rewelka http://img11.imageshack.us/img11/4484/p2240054.jpg[/FONT] Quote
aneczka23 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 :multi: Niki, prosimy..... nie znęcaj się nad nami. Ja rozumiem, że masz pewnie mnóóóóstwo pracy nad Gromadą ale pliz, podziel się fotami, nie często mamy możliwość podziwiać takie memłaki. :razz: Quote
niki_ill Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Daje slowo , dzis bedzie wiecej fotek :) Quote
niki_ill Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Fotki jednak beda z rana....net pada:roll: Sesja juz byla tylko siec wisi:-o Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 A małe dobrze się rozwijają? Zdrowe? A reszta stada? Pisz kobieto, pisz! Quote
niki_ill Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 A małe dobrze się rozwijają? Zdrowe? A reszta stada? Pisz kobieto, pisz! Maluszki rosna zdrowo, wielkie z nich sa kluchy juz. Widza, slysza, chodza, sa ciekawe swiata i bardzo zarloczne :) Nera poczatkowo nie dopuszczala doroslych do dzieciakow, ale od kilku dni, kazdy czlonek stada moze zagladnac do gniazda i powachac male :) Wujek shadi moze godzinami lezec na kanapie i obserwowac maluszki. Trzy maluszki maja juz nowe rodziny, ktore z niecierpliwoscia na nie czekaja. Dwie suczki czekaja na odpowiednich ludzi :) Fotki beda dzis:diabloti: Quote
Medorowa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 niki_ill napisał(a):Maluszki rosna zdrowo, wielkie z nich sa kluchy juz. Widza, slysza, chodza, sa ciekawe swiata i bardzo zarloczne :) Nera poczatkowo nie dopuszczala doroslych do dzieciakow, ale od kilku dni, kazdy czlonek stada moze zagladnac do gniazda i powachac male :) Wujek shadi moze godzinami lezec na kanapie i obserwowac maluszki. Trzy maluszki maja juz nowe rodziny, ktore z niecierpliwoscia na nie czekaja. Dwie suczki czekaja na odpowiednich ludzi :) Fotki beda dzis:diabloti: :multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 niki_ill napisał(a):Maluszki rosna zdrowo, wielkie z nich sa kluchy juz. Widza, slysza, chodza, sa ciekawe swiata i bardzo zarloczne :) Nera poczatkowo nie dopuszczala doroslych do dzieciakow, ale od kilku dni, kazdy czlonek stada moze zagladnac do gniazda i powachac male :) Wujek shadi moze godzinami lezec na kanapie i obserwowac maluszki. Trzy maluszki maja juz nowe rodziny, ktore z niecierpliwoscia na nie czekaja. Dwie suczki czekaja na odpowiednich ludzi :) Fotki beda dzis:diabloti: Pewno są cudowne! I cudnie pachną im stópki :loveu: Quote
niki_ill Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Medorowa, Iza, sa super, takie male cukiereczki :) Takze Ciotki i Wujkowie, kilka fotek :evil_lol: Al Hattal Aghar Agapi Ann Michelle Anavel Quote
e.v.a Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 ja ce taka kuleczke pieseczke :placz::placz::placz::placz::placz::placz::loveu::loveu: Quote
drzalka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Pyszniutkie malątka :eviltong: Najbardziej podobają mi sie Agapi i Anavel :loveu: Quote
Recommended Posts