Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moniek193 napisał(a):
Lepsiejsze znaczy wiecej:diabloti: No i ten filmik ma byc:diabloti:

lepsiejsze to lepsiejsze :) :diabloti:
noo, ja tez na niego czekam :diabloti:

Posted

Hej Niki. Dzidzie przecudne. Ale przyznam szczerze, że się trochę gubię w imionach. 3 strony wcześniej jest cała piątka o imionach:
Aghar, Al Hattal, Avensis, Avenanche, Ann Michelle, a na poprzedniej stronce puchatki są podpisane:Aghar, Ann Michelle, Avensis, Al Hattal i ... Anatel.:razz: oraz co jeszcze moje oko wylukało: 3 stronki wcześniej tylko Avensis miała białe znaczenie na twarzy wyłącznie poziome i nic między oczkami, a na tych nowszych zdjęciach tylko Anatel ma takie znaczenie :cool1: :cool1:
Tak Ci się troszkę pomieszało czy bejbikom tak się białe ryjki często zmieniają :evil_lol: ??

Posted

Aneczka, nie pomieszalo, ale zmienilam zdanie, ta wersja jest ostateczna :) Tak patrzylam na stronie jak to wyglada i jakos mi imiona niektore nie pasowaly :) Wiec zmienilam. Tak juz zostanie.
Ale spostrzegawczosc :D Winszuje:diabloti:

Posted

niki_ill napisał(a):
Ta glowa to z plakatu, ktory wyzebralam od sprzedawcy w sklepie i zdjal mi ze sciany :D

no siem domyslilam w sumie
chcialam sie zapytac skad macie
bo fajnie wyglada
na pierwszym zdjeciu myslalam ze to prawdziwy :D

masz kobietko dar p[rzekonywania :D

Posted

niki_ill napisał(a):
A wcale, ze nie:eviltong::diabloti: Michelle jako pierwsza otworzyla oczy i juz ma calkiem otwarte :P:evil_lol:

Ale na tym zdjeciu widze tylko 1:eviltong: Jasnowidzem nie jestem :diabloti:
Bylam na waszej stronie:diabloti:Bokserowiroza naprawde istnieje, i wogole cala ta strona z humorem jest the best:loveu::evil_lol: