Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maluszki sa slodkie, jeden mocno walczyl o zycie, jednak udalo mu sie nasz rodzynek z czarna mordka, bez znaczen :)

Dziekuje wszystkim, ktorzy trzymali za nas kciuki

Kilka godzin po porodzie, sunia :)

Posted

Dzięki :)

Druzyna "A" ma sie dobrze, przybieraja, Nera znow, mamka az milo :) Wszystkie juz ochrzczone imionami :)

Wszystkie maluszki znaczone oprocz jednego.... czarnulka, bez znaczen :), naszego rodzynka...

Posted

[quote name='niki_ill']Dzięki :)

Druzyna "A" ma sie dobrze, przybieraja, Nera znow, mamka az milo :) Wszystkie juz ochrzczone imionami :)

Wszystkie maluszki znaczone oprocz jednego.... czarnulka, bez znaczen :), naszego rodzynka...[/quote]
A zdradzicie imionka :diabloti: Moze chociaz rodzynka:loveu:

Posted

Dziekujemy wszystkim za gratulacje.
Porod nie byl latwy i kosztowal duzo nerwow.....cieszymy sie ze mamy ta mala gromadke zoltkow. NEra byla dzielna i twarda jak zawsze.
Co do imion to czesc wymyslilam ja czesc kolezanka :)
Iza dzieki, oj tak zdrowko jest nawjazniejsze. Male rosna, sa zarloczne i gadatliwe :roll: Wszystkie poza Aimarem [*]:-( niestety nie udalo mu sie mimo wielkiej woli walki i wielu staran, byl najslabszy....bardzo zalujemy i rozpaczamy po nim...:-(:-(:-(
Reszta dzieciakow ma sie dobrze, wszystkie maja irlandzkie znaczenia.

Fotki wkrotce

Pozdrawiam

Posted

niki_ill napisał(a):
Dziekujemy wszystkim za gratulacje.
Porod nie byl latwy i kosztowal duzo nerwow.....cieszymy sie ze mamy ta mala gromadke zoltkow. NEra byla dzielna i twarda jak zawsze.
Co do imion to czesc wymyslilam ja czesc kolezanka :)
Iza dzieki, oj tak zdrowko jest nawjazniejsze. Male rosna, sa zarloczne i gadatliwe :roll: Wszystkie poza Aimarem
  • :-( niestety nie udalo mu sie mimo wielkiej woli walki i wielu staran, byl najslabszy....bardzo zalujemy i rozpaczamy po nim...:-(:-(:-(
    Reszta dzieciakow ma sie dobrze, wszystkie maja irlandzkie znaczenia.

Fotki wkrotce

Pozdrawiam

• Aga wspolczuje:-(:-(:-(
    wiem jak o niego walczylas, przykro mi,
    ale na szczescie reszta gromadki czuje sie dobrze:loveu:pomiziaj malenstwa i dzielna mame:loveu: