Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystko gra, zbadal ja wet...chyba ja niepotrzebnie panikuje:roll: Maluszki maja sie dobrze, a kiedy ich czas na przyjscie na swiat nadejdzie to sie urodza :) Termin liczylam od srodkowego krycia, wiec rozrzut 2-3 dni moze byc :)
Nera jest spokojna, w nocy sie troche pokrecila, podrapala poslanie i poszla spac :)

Czekamy dalej :)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niki_ill napisał(a):
Wszystko gra, zbadal ja wet...chyba ja niepotrzebnie panikuje:roll: Maluszki maja sie dobrze, a kiedy ich czas na przyjscie na swiat nadejdzie to sie urodza :) Termin liczylam od srodkowego krycia, wiec rozrzut 2-3 dni moze byc :)
Nera jest spokojna, w nocy sie troche pokrecila, podrapala poslanie i poszla spac :)

Czekamy dalej :)

Ale to musza byc nerwy:diabloti: Troche sie psina ruszy a juz cala rodzinka w gotowosci:evil_lol: Pozdrawaimy serdecznie i czekamy:diabloti:

Posted

[quote name='kwiatek82']Niki_ill napisala wczoraj o 12 ze oficjalnie rozpoczynają poród ... nie wiem czemu nic nie pisze :([/quote]
Moze dla tego ze zostala babcia i swiata poza maluchami nie widzi:loveu: Spokojnie jak wszytsko wroci do ladu zaraz siadzie na kompa i nam tu wszytsko opowie;)