niki_ill Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 A tu Nera na powaznie :) :evil_lol: I tu 2 pyski z jedna zabawka, roznie sie to konczy :mad: :diabloti: Quote
e.v.a Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='niki_ill'] I tu 2 pyski z jedna zabawka, roznie sie to konczy :mad: :diabloti: ło bośku hehe ale to fajowo wyglada :cool3: prawie identycznie leza:loveu: Quote
mrowka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Alee suuperowa fotka :multi: :loveu: I te znaczki biale na czolkach prawie takie same :cool3: Quote
nikusia Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Pięęękne psiaki!!! I tak cudnie razem wyglądają!!! :loveu: Quote
PiotrekJ Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='niki_ill']A tu Nera na powaznie :) :evil_lol: Śliczna dziewczynka :loveu: ... Quote
mrowka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Dostaniemy jeszcze coś??? :loveu: :razz: Quote
niki_ill Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Dostaniemy jeszcze coś??? :loveu: :razz: MOwisz masz :razz: Nerusia Aygus, rosnacy jak na drozdzach :crazyeye: Szalenstwa wspolne:diabloti: hmm a tu...zgadnijcie co???:mad: :razz: Quote
mrowka Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 :-o :-o biedne fafulki, zabawek nie maja musza sie reklamówkami (?) bawić :shake: :shake: :evil_lol: :evil_lol: :shock: boziuu jaki on już wielgachny!! :shock: rośnei jak na drozdzach :loveu: :bigcool: A co on tam ma na szyji? Czyzby nowa obrozka? :razz: :razz: :loveu: Jakie te "zoltki" sa ślicznee :iloveyou: :loveu: :iloveyou: Quote
niki_ill Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 :-o :-o biedne fafulki, zabawek nie maja musza sie reklamówkami (?) bawić :shake: :shake: :evil_lol: :evil_lol: :crazyeye: Wypraszam sobie!!!!:-x To nie reklamowka, tylko kocyk Nery, z rodzimego domu...rozdarty juz na 3 czesci:-o. Ale Nera go nigdy nie lubiala :D, 1 dnia w nowym domu nasikala na kocyk od mamuski :roll: A co on tam ma na szyji? Czyzby nowa obrozka? :razz: :razz: :loveu: Niestety nie nowa, juz z niej wyrasta, a tak superasno w niej wyglada, jak maly bandyta:razz: . W pozniedzialek idziemy nowa kupic :D Quote
mrowka Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 :crazyeye: Wypraszam sobie!!!!:-x To nie reklamowka, tylko kocyk Nery, z rodzimego domu...rozdarty juz na 3 czesci:-o. Ale Nera go nigdy nie lubiala :-D, 1 dnia w nowym domu nasikala na kocyk od mamuski :roll: upsss...:oops: :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wybacz Niki! Alee nie widac, ze to kocyk... :evil_lol: No prosze, co za nie wychowany pies sika na mamusiny kocyk :shake: :lol: Nerulka kochanaa :loveu: Moja idolka normalnie :loveu: Niestety nie nowa, juz z niej wyrasta, a tak superasno w niej wyglada, jak maly bandyta:razz: . W pozniedzialek idziemy nowa kupic :-D I kolejne upss.. :oops: Moja pamiec przypomina sobie tylko carna obrozke, wkoncu skleroza nie boli :evil_lol: Jak tak dalej pojdzie to Aygoo za niedlugo przerosnie Nerulke:razz: A jak Nera? Wrocila juz do formy (czyt. nabrala cialeczka)? Quote
niki_ill Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 Nerulka kochanaa :loveu: Moja idolka normalnie :loveu: heheh, Nera ne byla specjalnie przejeta opuszczeniem gniazda :D Jak tak dalej pojdzie to Aygoo za niedlugo przerosnie Nerulke:razz: Hmm mysle, ze za miesiac, poltora juz ja zlapie. Rosnie w oczach i taki tluscioszek z niego :razz: A jak Nera? Wrocila juz do formy (czyt. nabrala cialeczka)? Hmmm, minal tydzien od zastrzyku i lekow, po kilku dniach ponoc dopiero cholerstwo bylo ubite. Nera ma wielki apetyt teraz, jakby chciala nadrobic :razz: . Jeszcze za wczesnie powiedziec, za kilka dni mamy wizyte u weta i wazenie, ale tak na oko wydaje mi sie, ze troszke nabrala cialka. Choc droga do normalnej formy i postury daleka jeszcze :shake: . MIelismy juz zaczac sezon wystawowy, ale w tej sytuacji, poczekamy jeszcze. Niech sucz dojdzie do siebie :) Za 3 tygodnie robimy badanie kontrolne...mam nadzieje, ze nic juz nie wykaze:mad: Quote
mrowka Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 niki_ill napisał(a):Hmmm, minal tydzien od zastrzyku i lekow, po kilku dniach ponoc dopiero cholerstwo bylo ubite. Nera ma wielki apetyt teraz, jakby chciala nadrobic :razz: . Jeszcze za wczesnie powiedziec, za kilka dni mamy wizyte u weta i wazenie, ale tak na oko wydaje mi sie, ze troszke nabrala cialka. Choc droga do normalnej formy i postury daleka jeszcze :shake: . MIelismy juz zaczac sezon wystawowy, ale w tej sytuacji, poczekamy jeszcze. Niech sucz dojdzie do siebie :) Za 3 tygodnie robimy badanie kontrolne...mam nadzieje, ze nic juz nie wykaze:mad: No to trzymam mocniu kciukasy :kciuki: za Nerulke... Prosze nas informowac o wszystkim ;) Niki mogliscie sie zglosic na Katowicka :placz: Quote
PiotrekJ Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [quote name='niki_ill']Aygus, rosnacy jak na drozdzach :crazyeye: To on już taki wielki jest? :crazyeye: :razz: Quote
niki_ill Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 Od dzis rusza glosowanie na psiaki w internetowej wystawie. Prosimy chetnych o zaglosowanie na moja Nere :mad: :evil_lol: http://www.kynologia.pl/index.php?modul=w_rasy&w=1&listr=21&page=&sort=sredniar&tekst=Ocena%20została%20zapisana.%20DZIĘKUJEMY<br>Kolejn±%20ocenę%20tego%20psa%20będziesz%20mógł%20wystawić%20za%2024%20godziny Moja sucz to AIDA Walba :) Dziekujemy:razz: Quote
niki_ill Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 Nera dziekuje wszystkim za glosy :lol: , i prosi o wiecej i wiecej, normalnie byla wystawiona narazie tylko raz, wiec chce sie ladnie tu pokazac:razz: . I kilka fotek :evil_lol: z wczorajszej sesji zdjeciowej :razz: . Pozdrawiamy wszystkoch :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Proszę koniecznie kupić wiekszy fotel :mad: Quote
niki_ill Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 Proszę koniecznie kupić wiekszy fotel :mad: hehe, w planach mamy nowe meble, ale czekamy az male nieco podrosnie :evil_lol: Quote
Recommended Posts