Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu::huh: o nie. jestem zawiedziona Niki. 45 dzień ciąży i dopiero teraz się dowiaduje. :mad: Ciekawa jestem czy zostawiacie dzidziom ogonki? Macie już kupców? Życzę mamuni Neruni udanego rozwiązania i samych zdrowych bejbików.
PS. Widziałam Wasz miot - przecudne były. Tego pręguska z obciętą pupą sama bym brała.:loveu: Ale za 2 lata wracam to może się jeszcze doczekam.

Posted

:loveu::huh: o nie. jestem zawiedziona Niki. 45 dzień ciąży i dopiero teraz się dowiaduje. :mad: Ciekawa jestem czy zostawiacie dzidziom ogonki? Macie już kupców? Życzę mamuni Neruni udanego rozwiązania i samych zdrowych bejbików
Wolimy sie nie chwalic na zapas, takze dopiero kiedy usg rozwialo watpliwosci, dalismy info :)
Jesli chodzi o ogony, to jesli nie beda zlamane zostana naturalne.
Na czesc malcow czekaja juz domki, jednak poki szczenieta nie przyjda na swiat, oficjalnych rezerwacji nie przyjmujemy :)

Mamusia

Tatko

ten pregusek z ostatniego miotu, to giovanni, jeden z moich pupilkow:oops:szczenie misiaczek :)

Posted

Przychodę z dobra radą:evil_lol: Prosimy sie nie stresowac, nie zamartwiac, bo wszytsko bedzie dobrze - w koncu nie moze byc inaczej;) I takiej optymistycznej wersji prosimy sie trzymac;)
I ucalowac od nas wszytskie faflunki:loveu:

Posted

No proszę , czego tu się dowiedzieć można , a na forach bokserzych cisza :razz:

A co to, trzeba na forach bokserzych pisac? :P ;) Tu mamy swoj cichy watek hehe, a sama zapowiedz na Klubowej i na stronce, wiec w zupelnosci starczy :D

Posted

Sto lat dla Sarci:loveu:
A czy jak szczeniaki podrosną, będzie można Was odwiedzić?:siara: Tak se z mamą myślałyśmy jak fajnie byłoby wymiziać stadko boksiów:loveu::loveu::evil_lol: