aneczka23 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 No i sobie wykrakałam :lol: mały dostał z paznokcia w pychol od starszaka. łolaboga, zaczyna się... :-o :shake: Quote
niki_ill Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Nowe fotki najmlodszych, czyli Sary i Shadowa :) Pozdrawiam :D Quote
Alicja Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 :loveu::loveu:ale Wam dzieciaczki rosną Quote
drzalka Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 W Shadim jestem zakochana uwielbiam takie garbate noski :D:D :loveu::loveu: I Sarcia jak rosnie :D Quote
niki_ill Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 ale Wam dzieciaczki rosną A no troszku urosly :) W Shadim jestem zakochana uwielbiam takie garbate noski I Sarcia jak rosnie Shadzio dziekuje za komplement. Rzeczywiscie, on to ten nochal ma na czole hehe, ale ja tez lubie taki typ glowy :) Sara to miniaturka suczka :P Poreczna i kieszonkowa :):evil_lol: Za to wielka charakterem, okrecila sobie wielkiego Shadiego w okol Lapki :) Niesamowita z niej zyleta :diabloti: Jedynie boi sie Nery i z nia nie zaczyna :), z reszta nic dziwnego, bo najstarsza rzadzi psim stadem :) Quote
Moniek193 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Witam witam:diabloti: Dopiero odnalazlam te galerie ale boksie sa na niej cudowne wiec bede tu chyba czesciej z Sarą wpadac:loveu: Quote
Kiłi Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Trzymam kciuki za Nere;) Ja jestem fanką Sarci:p niki_ill napisał(a): Sara to miniaturka suczka :P Poreczna i kieszonkowa :):evil_lol: Za to wielka charakterem, okrecila sobie wielkiego Shadiego w okol Lapki :) A ile dziewczyna waży? Ona chyba starsza od Umy co nie? :razz: Quote
Jagoda1 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Wszystkiego najlepszego dla Was i czwronogów.:lol: Quote
niki_ill Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Witam Teraz juz moge sie pochwalic, Nera miala wczoraj USG i jest w ciazy :):multi: Jagoda, dziekujemy za zyczenie i oczywiscie wzajemnie. A co do Sary, ona wazy 26 kg, ma niemal rok :) Quote
niki_ill Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Jagoda dziekujemy, maluszkow jest kilka, szalaly na USG. Super widok :) A to Nera pod koniec 5 tygodnia ciazy. Quote
niki_ill Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Tatusiem zostanie Jedna Na Milion BORN TO WIN: Quote
Jagoda1 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 niki_ill napisał(a):Tatusiem zostanie Jedna Na Milion BORN TO WIN: Piękny bokser, pamiętam go z wystaw...:lol: Quote
Medorowa Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 niki_ill napisał(a):Tatusiem zostanie Jedna Na Milion BORN TO WIN: Ale cudeńko:p Quote
boksiedwa Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Aga szalejecie strasznie :evil_lol: małych żółtków Wam się zachciało :cool3: Quote
niki_ill Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Aga szalejecie strasznie :evil_lol: małych żółtków Wam się zachciało :cool3: Oj tam szalejemy. Nerze wpadl w oko przystojniak, to co mialam zrobic :P? Nawet po kryciu go po fafelkach lizala hihih. Quote
Kiłi Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 niki_ill napisał(a): A co do Sary, ona wazy 26 kg, ma niemal rok :) A no to około tyle co Uma;) Wielkie gratulacje, trzymamy kciuki, żeby wszystko było ok:loveu:. Ciekawa jestem szczeniaków z tego skojarzenia:p Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Wyczytałam, że zostaniesz babcią! :evil_lol: Gratulacje~! :p Quote
niki_ill Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Dziekujemy wszystkim za gratulacje i prosimy o 3manie kciukow za pomyslne rozwiazanie i zdrowko mamusi i dzieciakow :) Iza, no tak, dostawa zoltkow w drodze :) Nera czuje sie bardzo dobrze, zaczela sie juz nieco oszczedzac. Quote
Medorowa Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 niki_ill napisał(a):Dziekujemy wszystkim za gratulacje i prosimy o 3manie kciukow za pomyslne rozwiazanie i zdrowko mamusi i dzieciakow :) :kciuki::kciuki: Quote
agbar Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Trzymamy kciukasy:loveu: Tylko obiecaj,ze nie bedziesz mnie znowu kusic:evil_lol: Quote
niki_ill Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Trzymamy kciukasy:loveu: Tylko obiecaj,ze nie bedziesz mnie znowu kusic:evil_lol: Gdziezbym smiala :D Quote
Iza i Avanti Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ale Nerusia się krągła zrobila! :loveu: Quote
Recommended Posts