Alicja Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]no proszę i może wreszcie zmieni się też stosunek ludzi do boxiów ... koffany jest :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
justysiek Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Drakuś słoneczko jestem dumna z Ciebie:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kiłi Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Jagoda1 napisał(a):...eeee, co tam żółtki, pręgusy to jest to Pff Wy się wszyscy nie znacie, białe to jest dopiero coś:loveu::evil_lol: Jestem pełna podziwu dla Draka, moje baba to by tak nie potrafiła:klacz: Aż serce mięknie jak patrzy się na te zdjęcia! Quote
justysiek Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Kiłi napisał(a):Pff Wy się wszyscy nie znacie, białe to jest dopiero coś:loveu::evil_lol: Jestem pełna podziwu dla Draka, moje baba to by tak nie potrafiła:klacz: Aż serce mięknie jak patrzy się na te zdjęcia! :loveu:tez mi sie bialy marzy:multi: Quote
nelson Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 To bardzo piękne co potrafi Drako W Stanach bokser jest psem wszechstronnie użytkowym . Szkoda , że u nas rasa jest nie doceniana i nie dostatecznie wykorzystywane są możliwości i zalety bokserów :roll: Quote
niki_ill Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Szkoda , że u nas rasa jest nie doceniana i nie dostatecznie wykorzystywane są możliwości i zalety bokserów Rzeczywiscie..no coz u nas jest jak jest:roll: Quote
niki_ill Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Synek Nery - Juan 8 miesięcy :loveu: Quote
aneczka23 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Jesteśmy u Was 1 raz. Chciałam Ci bardzo pogratulować psiarni. Ślicznie boxie się Wam udały, szczególnie te 2 białaski. Mocno im z chłopakiem kibicowaliśmy, kiedy in szukałaś po raz 2 domku. Moje szczere wyrazy podziwu, że box takie żywiołowy pies i pracuje jako wolontariusz. Piękna sprawa. Dzięki D-jowi i Drako uznaliśmy z chłopakiem, że białas i do nas kiedyś zawita. Życzymy powodzenia w dalszych pracach z piesami i licznych sukcesów wystawowych i hodowlanych. Pozdrawiam Quote
niki_ill Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Witam Bardzo diekuje za mile slowa :oops: Tak bialaski to wyjatkowe psiska, nie tylko ze wzgledu na masc. Ciesze sie, ze po pierwszych perturbacjach, teraz maja wspaniale domki :) Co do Drako, to bardzo jestesmy z niego dumni:multi: Pozdrawiam Quote
Alicja Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 http://img247.imageshack.us/img247/4193/zdjcie123tl5.jpg ale cudeńko ....:loveu::loveu: oj ja chyba kiedyś wrócę do boxiów :oops: Quote
niki_ill Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Alicja no mam nadzieje :eviltong: Quote
Kiłi Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Alicja napisał(a): oj ja chyba kiedyś wrócę do boxiów :oops: :evil_lol::evil_lol: Quote
aneczka23 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 hej, gdzie się podziewacie?:placz: hop hop :confused: Quote
niki_ill Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 hej, gdzie się podziewacie? hop hop Czesc, jestesmy, jestesmy, tyle, ze ostatnio bylismy troszke zajeci :) Quote
niki_ill Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Wrocilismy :D Mam tylko fotki Shadiego, ale dobre i to :) [IMG]http://img291.imageshack.us/img291/5425/pc090441sj3.jpg" class="ipsImage" alt=""> Reszta nei obfocona, a za Nerusie mozna trzymac kciuki :) Pozdrawiam Quote
aneczka23 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 jak to "dobre i to" a to Shadi jakiś gorszy ?:mad: jetem w pełni usatysfakcjonowana, piękny ryjek, taki spłaszczony, cuuudny. A Nera w trakcie jakiejś wystawy?? w razie czego zaczynam trzymać.:cool3: Quote
Iza i Avanti Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Buziak dla Shadiego! No i oczywiście całej reszty! :loveu: Quote
niki_ill Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Shadi dziekuje za buziaki, przydadza sie, bo mial wczoraj male spiecie z Aygo i lekko utyka na lewa lape. Aygo za to ma naruszone ucho :/ Pozdrawiam Quote
Iza i Avanti Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 niki_ill napisał(a):Shadi dziekuje za buziaki, przydadza sie, bo mial wczoraj male spiecie z Aygo i lekko utyka na lewa lape. Aygo za to ma naruszone ucho :/ Pozdrawiam No nie zawsze chłopaki muszą się kochać :evil_lol: Cześć Wam! Quote
aneczka23 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 uuuu, tego się też u mnie obawiam. dżentelmeni walczą codziennie. Póki co obywa się to bezkrwawo :eviltong: Quote
Kiłi Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 A co Nerze się jakieś dzieciaczki szykują czy co, że kciuki trzymać?:razz: Biedne chłopaki:shake: U nas też się duże ścinały, ale raczej ok z tego wychodziły, gorzej jak się najmniejszy z największym ścięły... mały ma do teraz uraz:shake: Quote
niki_ill Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 A co Nerze się jakieś dzieciaczki szykują czy co, że kciuki trzymać? Kto wie:cool1: Co do bojek chlopakow, coz, takie prawo stada. wiecej jest przy tym halasu jak jakis kontuzji, ale zdarzaja sie drasniecia. Shadiemu sie wladzy zachcialo, bo chlopak dorosl i nabral wieeelkiej sily fizycznej:roll: Quote
Recommended Posts