Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jagoda1 napisał(a):
...eeee, co tam żółtki, pręgusy to jest to

Pff Wy się wszyscy nie znacie, białe to jest dopiero coś:loveu::evil_lol:

Jestem pełna podziwu dla Draka, moje baba to by tak nie potrafiła:klacz: Aż serce mięknie jak patrzy się na te zdjęcia!

Posted

Kiłi napisał(a):
Pff Wy się wszyscy nie znacie, białe to jest dopiero coś:loveu::evil_lol:

Jestem pełna podziwu dla Draka, moje baba to by tak nie potrafiła:klacz: Aż serce mięknie jak patrzy się na te zdjęcia!

:loveu:tez mi sie bialy marzy:multi:

Posted

To bardzo piękne co potrafi Drako
W Stanach bokser jest psem wszechstronnie użytkowym .
Szkoda , że u nas rasa jest nie doceniana i nie dostatecznie wykorzystywane są możliwości i zalety bokserów :roll:

Posted

Jesteśmy u Was 1 raz. Chciałam Ci bardzo pogratulować psiarni. Ślicznie boxie się Wam udały, szczególnie te 2 białaski. Mocno im z chłopakiem kibicowaliśmy, kiedy in szukałaś po raz 2 domku. Moje szczere wyrazy podziwu, że box takie żywiołowy pies i pracuje jako wolontariusz. Piękna sprawa. Dzięki D-jowi i Drako uznaliśmy z chłopakiem, że białas i do nas kiedyś zawita. Życzymy powodzenia w dalszych pracach z piesami i licznych sukcesów wystawowych i hodowlanych. Pozdrawiam

Posted

Witam

Bardzo diekuje za mile slowa :oops: Tak bialaski to wyjatkowe psiska, nie tylko ze wzgledu na masc. Ciesze sie, ze po pierwszych perturbacjach, teraz maja wspaniale domki :)
Co do Drako, to bardzo jestesmy z niego dumni:multi:

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

Wrocilismy :D

Mam tylko fotki Shadiego, ale dobre i to :)

[IMG]http://img291.imageshack.us/img291/5425/pc090441sj3.jpg" class="ipsImage" alt="">

Reszta nei obfocona, a za Nerusie mozna trzymac kciuki :)

Pozdrawiam

Posted

jak to "dobre i to" a to Shadi jakiś gorszy ?:mad: jetem w pełni usatysfakcjonowana, piękny ryjek, taki spłaszczony, cuuudny.
A Nera w trakcie jakiejś wystawy?? w razie czego zaczynam trzymać.:cool3:

Posted

niki_ill napisał(a):
Shadi dziekuje za buziaki, przydadza sie, bo mial wczoraj male spiecie z Aygo i lekko utyka na lewa lape. Aygo za to ma naruszone ucho :/

Pozdrawiam

No nie zawsze chłopaki muszą się kochać :evil_lol:

Cześć Wam!

Posted

A co Nerze się jakieś dzieciaczki szykują czy co, że kciuki trzymać?:razz:
Biedne chłopaki:shake: U nas też się duże ścinały, ale raczej ok z tego wychodziły, gorzej jak się najmniejszy z największym ścięły... mały ma do teraz uraz:shake:

Posted

A co Nerze się jakieś dzieciaczki szykują czy co, że kciuki trzymać?

Kto wie:cool1:

Co do bojek chlopakow, coz, takie prawo stada. wiecej jest przy tym halasu jak jakis kontuzji, ale zdarzaja sie drasniecia. Shadiemu sie wladzy zachcialo, bo chlopak dorosl i nabral wieeelkiej sily fizycznej:roll: