Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='niki_ill']Sara to własciwie sunia mojego narzeczonego :)

ale to niczego nie zmienia i tak cudeńko :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jak tam mój Giovanni :loveu::loveu:

Posted

Jak tam mój Giovanni

Vianka-tak mu mowimy, byla w srode ogladac rodzinka, ale nie byla go godna:shake: Ma sie dobrze, rozwija sie, to taki delikatny chlopaczek :)
Dzis robimy sesje malcom :)

Posted

[quote name='niki_ill']Vianka-tak mu mowimy, byla w srode ogladac rodzinka, ale nie byla go godna:shake: Ma sie dobrze, rozwija sie, to taki delikatny chlopaczek :)
Dzis robimy sesje malcom :)

mój chłopczyk koffany :loveu::loveu:

czekam na foty wszystkich fafelków :loveu:

Posted

Witam

Dziekuje za mile slowa :)
Nowe fotki maluchow sa na naszej stronie. Zostalo nam jeszcze 4 panow, ktorzy czekaja na dobre domki :)

achhhh moj chrzesniak wyrasta na prawdziwego don Juana

Oj tak!! :)

Pozdrawiam

aga

Posted

Witam

Kciuki pomogly, Shadi - Zwyciezca mlodziezy, Najlepszy Junior, ocena doskonala :)
Czeka nas z nim duzo pracy. Sedzia powiedzial, ze jak dopracujemy szczegoly, Shadi bedzie wymiatal hihih

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

Witamy

Nasze maluchy dzis skonczyly 6 tygodni i ani sie obejzec, a pojada do domkow :((
Szesc maluchow ma juz przyszlych wlascicieli, dwa wciaz czekaja na odpowiednie domki: Juan i Drako vel Drakula :)
A z innej beczki, Shadi znow odniosl sukces. Na wystawie wygral Zwyciestwo mlodziezy -psy i brakuje nam jednej wygranej do Championatu :)

Shadi wystawowy:

i nasze dzieciaczki

Juan:

Drako

Pozdrawiam