niki_ill Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 ale CUDO Sara to własciwie sunia mojego narzeczonego :) Quote
Alicja Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='niki_ill']Sara to własciwie sunia mojego narzeczonego :) ale to niczego nie zmienia i tak cudeńko :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak tam mój Giovanni :loveu::loveu: Quote
niki_ill Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Jak tam mój Giovanni Vianka-tak mu mowimy, byla w srode ogladac rodzinka, ale nie byla go godna:shake: Ma sie dobrze, rozwija sie, to taki delikatny chlopaczek :) Dzis robimy sesje malcom :) Quote
Alicja Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='niki_ill']Vianka-tak mu mowimy, byla w srode ogladac rodzinka, ale nie byla go godna:shake: Ma sie dobrze, rozwija sie, to taki delikatny chlopaczek :) Dzis robimy sesje malcom :) mój chłopczyk koffany :loveu::loveu: czekam na foty wszystkich fafelków :loveu: Quote
Jagoda1 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 niki_ill napisał(a):Sara to własciwie sunia mojego narzeczonego :) Kolejny "Żółtek"? Quote
niki_ill Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Kolejny "Żółtek"? A no, taki malu suprise dla mnie ;| A to nasz maly Don Juan-18 dni Pozdrawiamy Quote
agbar Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 achhhh moj chrzesniak wyrasta na prawdziwego don Juana:evil_lol::loveu::loveu: Quote
niki_ill Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Witam Dziekuje za mile slowa :) Nowe fotki maluchow sa na naszej stronie. Zostalo nam jeszcze 4 panow, ktorzy czekaja na dobre domki :) achhhh moj chrzesniak wyrasta na prawdziwego don Juana Oj tak!! :) Pozdrawiam aga Quote
niki_ill Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Witam Prosimy o trzymanie jutro kciukow, shadi jedzie na wystawke. Moze tym razem nie bedzie obciachu hihihi. :evil_lol: Pozdrawiam Quote
Medorowa Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 niki_ill napisał(a):Witam Prosimy o trzymanie jutro kciukow, shadi jedzie na wystawke. Moze tym razem nie bedzie obciachu hihihi. :evil_lol: Pozdrawiam :kciuki: :p Quote
niki_ill Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Witam Kciuki pomogly, Shadi - Zwyciezca mlodziezy, Najlepszy Junior, ocena doskonala :) Czeka nas z nim duzo pracy. Sedzia powiedzial, ze jak dopracujemy szczegoly, Shadi bedzie wymiatal hihih Pozdrawiam Quote
niki_ill Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Don Juan - naczelny model miotu hihi Sara Shadowek Pozdrawiamy :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Gratki:klacz::klacz::klacz: Czy Można prosić więcej zdjęć Sary:razz: Quote
niki_ill Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Nowe fotki na naszej stronie, Giovanni tyz :) Quote
Alicja Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='niki_ill']Nowe fotki na naszej stronie, Giovanni tyz :) już leceeeeeeeeeeeeeeeeeeee:multi: Quote
niki_ill Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Witamy Nasze maluchy dzis skonczyly 6 tygodni i ani sie obejzec, a pojada do domkow :(( Szesc maluchow ma juz przyszlych wlascicieli, dwa wciaz czekaja na odpowiednie domki: Juan i Drako vel Drakula :) A z innej beczki, Shadi znow odniosl sukces. Na wystawie wygral Zwyciestwo mlodziezy -psy i brakuje nam jednej wygranej do Championatu :) Shadi wystawowy: i nasze dzieciaczki Juan: Drako Pozdrawiam Quote
Recommended Posts