Alicja Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='niki_ill']Dzieki, szkoda nam troche, ale coz, przez to 2 osoby sie wycofaly bo zalezalo im tylko nadlugich ogonach. No coz, znajdziemy kolejne, jeszcze lepsze domki :D Wybralismy mniejsze zlo, a i tak dobrze ze zdarzylismy do 5 doby, ogonki jeszcze nie byly unerwione. Takze Giovanni znow jest do wziecia, on tez ma krotki ogon, jak i Juan, Dalida i Darvin :) Alicja Giovanni to kawal urwisa , ma 8 dni i juz powarkuje :D Z fotkami poczekamy, az otworza oczy :) #majcie kciuki zeby powieki byly dopigmentowane :) Pozdrawiam [FONT=Arial]mój koffany Giovanni :loveu::loveu:widać charakterek ma po Mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zaciskam :kciuki:[/FONT] Quote
drzalka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 trzymamy mocno kciuki :lol:, z chomiczkow najbardziej podoba mi sie Dessa, czy ona jest taka ciemno pręgowana, czy tak na zdieciu sie wydaje ? Quote
niki_ill Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 rzymamy mocno kciuki , z chomiczkow najbardziej podoba mi sie Dessa, czy ona jest taka ciemno pręgowana, czy tak na zdieciu sie wydaje ? Tak Dessa jest czarniutka :) Slodka jest, no i mamy sentyment, urodzila sie pierwsza :) Zamieszka u fajnej rodziny w Wilnie :) Dalida tez budzi zainteresowanie, najdrobniejsza malenka, ale pelna werwy- slodzik. Tylko 2 dziewuszki neistety. Hyh a panowie, z obserwacji wstepnych, Vito tyran i macho, najsilniejszy, Juan spokojny, Giovanni spiewak i juz powerkuje, Darvin cichy macho, zawsze przy najlepszym cycku hehe a bialasy blizniaki,zawsze kolo siebie hehehe. Duzo radosci sprawia obserwacja maluchow. Nie potrzebny nam tv :D Quote
drzalka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Haha to super :D Mam nadzieje ze wszystkie boksiowe dzieci będą miały godne siebie domki :] Moze jacys przyszli wystawcy, przewodnicy w szkoleniu, zycze wam tego :] Quote
niki_ill Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Najwazniejsze sa dobre domy, wiemy, ze Dessa bedzie wystawiana :) Quote
drzalka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 No to świetnie ;] Radość jescze większa gdy ,maluchy trafią do prawdziwych dogomaniaków z ciężką fazą boksowirozy :D Quote
Fuga*** Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Piękne szczeniaczki, cudne... życzę im kochających domków :-) Quote
niki_ill Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Hej Maluszki maja sie dobrze, 4 juz otworzyly calkiem oczy-no i dobra wiadomosc, powieki dopigmentowane, pozostala 4 otwiera tez. Dokarmianie co 4 godziny, chcemy odciazyc NEre. Rosna, przybieraja na wadze-jestesmy szczesliwi :) Quote
Jagoda1 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Maluchy, a już widać, jakie mają charakterki.;) Trzymam kciuki przede wszystkim za kochające domy... :lol: Quote
niki_ill Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Narazie tylko spia i jedza hehehe. Ale widac ze mamy spiewaczke operowa Dalide :D Wiecznie mamrocze cos ;) Vito to wielki niedzwiadek i zarlok :) Quote
Jagoda1 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 niki_ill napisał(a):Narazie tylko spia i jedza hehehe. Ale widac ze mamy spiewaczke operowa Dalide :D Wiecznie mamrocze cos ;) Vito to wielki niedzwiadek i zarlok :) Już nie nudzicie się, a co będzie później, jak zaczną wszystkie gaworzyć....;) Quote
Fuga*** Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 ale macie super :-) choć pewnie padacie z nóg Quote
Medorowa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Jagoda* napisał(a):Maluchy, a już widać, jakie mają charakterki.;) Trzymam kciuki przede wszystkim za kochające domy... :lol: I ja się pod tym podpisuję:p:p Quote
niki_ill Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 O tak, meczaca sprawa, malo spimy, ale i tak warto :D Dalida juz zarezerwowana, jedzie do Warszawy :) Pozdrawiam Quote
niki_ill Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Nowe fotki maluchow na naszej stronie :) Quote
Alicja Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 niki_ill napisał(a):Nowe fotki maluchow na naszej stronie :) :multi:[FONT=Arial]:multi::multi:lece :loveu:[/FONT] Quote
Jagoda1 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 niki_ill napisał(a):O tak, meczaca sprawa, malo spimy, ale i tak warto :D Dalida juz zarezerwowana, jedzie do Warszawy :) Pozdrawiam Do Opery?:evil_lol: Quote
niki_ill Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Opera pewnei dla nich, coraz bardziej bokserze zachowania, zaczynaja dyskutowac miedzy soba :) Quote
niki_ill Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Kolorystyka Maluchów urozmaicona.. Do wyboru do koloru ;) Quote
Alicja Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [FONT=Arial]:oops:szkoda ze nie mogę wybrać ....:loveu::loveu::loveu:ale i tak koffam boxie [/FONT] Quote
niki_ill Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 cześć, Maluchy i Starszaki Witamy, a Sara sie przedstawia :) Pozdrawiam Quote
Alicja Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale CUDO :loveu::loveu::loveu: http://img412.imageshack.us/img412/2295/p4090137jb9.jpg[/FONT] Quote
Recommended Posts