Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='niki_ill']Dzieki, szkoda nam troche, ale coz, przez to 2 osoby sie wycofaly bo zalezalo im tylko nadlugich ogonach. No coz, znajdziemy kolejne, jeszcze lepsze domki :D
Wybralismy mniejsze zlo, a i tak dobrze ze zdarzylismy do 5 doby, ogonki jeszcze nie byly unerwione.

Takze Giovanni znow jest do wziecia, on tez ma krotki ogon, jak i Juan, Dalida i Darvin :)

Alicja Giovanni to kawal urwisa , ma 8 dni i juz powarkuje :D

Z fotkami poczekamy, az otworza oczy :) #majcie kciuki zeby powieki byly dopigmentowane :)

Pozdrawiam

[FONT=Arial]mój koffany Giovanni :loveu::loveu:widać charakterek ma po Mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zaciskam :kciuki:
[/FONT]

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rzymamy mocno kciuki , z chomiczkow najbardziej podoba mi sie Dessa, czy ona jest taka ciemno pręgowana, czy tak na zdieciu sie wydaje ?

Tak Dessa jest czarniutka :) Slodka jest, no i mamy sentyment, urodzila sie pierwsza :)
Zamieszka u fajnej rodziny w Wilnie :) Dalida tez budzi zainteresowanie, najdrobniejsza malenka, ale pelna werwy- slodzik. Tylko 2 dziewuszki neistety. Hyh a panowie, z obserwacji wstepnych, Vito tyran i macho, najsilniejszy, Juan spokojny, Giovanni spiewak i juz powerkuje, Darvin cichy macho, zawsze przy najlepszym cycku hehe a bialasy blizniaki,zawsze kolo siebie hehehe.
Duzo radosci sprawia obserwacja maluchow. Nie potrzebny nam tv :D

Posted

Haha to super :D Mam nadzieje ze wszystkie boksiowe dzieci będą miały godne siebie domki :] Moze jacys przyszli wystawcy, przewodnicy w szkoleniu, zycze wam tego :]

Posted

Hej

Maluszki maja sie dobrze, 4 juz otworzyly calkiem oczy-no i dobra wiadomosc, powieki dopigmentowane, pozostala 4 otwiera tez.
Dokarmianie co 4 godziny, chcemy odciazyc NEre. Rosna, przybieraja na wadze-jestesmy szczesliwi :)

Posted

niki_ill napisał(a):
Narazie tylko spia i jedza hehehe. Ale widac ze mamy spiewaczke operowa Dalide :D Wiecznie mamrocze cos ;) Vito to wielki niedzwiadek i zarlok :)

Już nie nudzicie się, a co będzie później, jak zaczną wszystkie gaworzyć....;)