Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
najważniejsze że beret nie moherowy ;)

Dokładnie, na DGM istnieje kategoryczny zakaz moherowych beretów :evil_lol: ...
Co dwa Fafluny wypatrzyły w oddali? :cool3:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='niki_ill']Lo matko, ale gledzioly, macie dwie dzis i ciiicho do jutra:mad:

Jutro wieczorkiem wstaiwe kilka:evil_lol:

To To takie w tym smiesznym berecie to niestety ja :shake: :flaming:

jakie sodziaki :loveu: :loveu: i jak tu ich nie Kofać ??:oops:

Posted

niki_ill napisał(a):
Fafluny wylookaly :diabloti: , jazgoczacego jamniola w oddali i chcialy mu....hmm, no ten :mad:

I słusznie :mad: :diabloti: ...
Nie będzie Boksiom żaden jamnior dziamgolił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

Oj Nera jest szczegolnie uczulona na jamniole:mad: :2gunfire: Jak byla szczeniakiem, jeden ja dziabnal i od tej pory chce kazdego jamniola zniszczyc:diabloti: A Aygo to jej bodyguard, wiec chce zniszczyc wszystko, oby tylko nie bylo ...wieksze od niego ;)

Posted

niki_ill napisał(a):
A Aygo to jej bodyguard, wiec chce zniszczyc wszystko, oby tylko nie bylo ...wieksze od niego ;)

To u mnie jest odwrotnie :evil_lol: ...
Loco chce niszczyć wszystko co większego od niego, a malego albo się boi albo olewa :evil_lol: ...

Posted

Nera, przewaznie tez. Wylaczajac jamniole:evil_lol: Raz ja york dziabnal w lape, strzepnela go z lapy i popatrzyla tylko z rozbawieniem:diabloti: . Nie lubi za to owczarkow niemieckich. ON-ek tez ja kiedys zza mlodu dziabnal:shake: .
Aygol to narazie w pysku jest mocny tylko, najpierw obszczeka, a pozniej profilaktycznie wieje :lol:

Posted

niki_ill napisał(a):
Raz ja york dziabnal w lape, strzepnela go z lapy i popatrzyla tylko z rozbawieniem:diabloti: .

Pewnie myślała że to pluszowa zabawka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

niki_ill napisał(a):
Aygol to narazie w pysku jest mocny tylko, najpierw obszczeka, a pozniej profilaktycznie wieje :lol:

Hehehe ... Idę sobie ze swoim na spacerek, za siatką na podwórku zaczynają ujadać dwa kundelki rozmairu XXXXL :evil_lol:, Loco podbiega do siatki i ostro na nie ujada ... Z domu wychodzi właściciel kundelków, otwiera furtkę, psy wybiegają, a Loco ... :scared: już czeka na mnie 500 metrów dalej :evil_lol: ...

Posted

[quote name='niki_ill']Jak nie prosba to grozba:mad: Kto nie zaglosuje, spotka sie oko w oko z bodyguardem Nery, czyli z...Aygo:diabloti:
Jeżeli to ma być kara, to ja nie głosuję!!!!
To kiedy się zobaczymy?! :razz: :evil_lol:

Niki jakie niestety?! Ślicznie razem wyglądacie!! :loveu:

Boziuu ale słodkości :iloveyou:
buźki dla moich żółtych fafulków:loveu:
Gdzie nowe foootki?! :placz:

Posted

okiii, wstawiam kilka fotek z niedzieli :) :evil_lol: Sorki, ze dopiero teraz, ale ostatnio zaprzatala maja glowe tylko choroba Nery :-( . Na sz czescie chyba juz jest wszystko oki, teraz mam nadzieje, ze Nera nadrobi stracona wage.

Posted

Bidulka kochana :calus: Ciesze sie ze juz wszystko ok :multi: Wysciskaj ja ode mnie..

:crazyeye: :-o czy to ten sam pies, ktory byl na zdjeciu co Pete na bokserach wstawiał???????? :-o :crazyeye: Jaki on już jest duzy! Jescze chwila moment i przeroscie Nere :cool3:

ihihih jaki wariat :lol: Czy aby napewno to jest pies z rodowodem?? :hmmmm: Bo gdzies w przodkach, szukalabym kangura :evil_lol:

Posted

czy to ten sam pies, ktory byl na zdjeciu co Pete na bokserach wstawiał???????? :-o :crazyeye: Jaki on już jest duzy! Jescze chwila moment i przeroscie Nere :cool3:

a no ten sam. Wazy juz 15 kg do Nery juz wiele nie brakuje:evil_lol: Nerusia schudla nam do 23 kg :-( , ale ostatnio po lekach, zaczyna juz przybierac.

a to jeszcze raz Aygus

Czy aby napewno to jest pies z rodowodem?? :hmmmm: Bo gdzies w przodkach, szukalabym kangura

Wersji jest wiele:diabloti: :razz: . Dzieki wielgachnym uszom Aygusia, wiele osob uwaza go za krolika a nawet osiolka :shake: ;)

Posted

Czy Czy to maleństwo po prawej to Nerulka????? :loveu: :loveu: jaaka cuuudownaaa,a jaka malusiaa.. A teraz kawał cudownej baby:multi:

:iloveyou:
[quote name='"Niki"']

Dzieki wielgachnym uszom Aygusia, wiele osob uwaza go za krolika a nawet osiolka :shake: ;-)

hahahahahah osiolkaa :turn-l:

Posted

Czy Czy to maleństwo po prawej to Nerulka????? :loveu: :loveu:

Tak Mrowka, jak najbardziej. MIala wtedy 4 tygodnie :)

A oto jesio kilka foteczek zza mlodu Nerowatosci :diabloti:

a tutaj, przymiarka do kopiowania Aygusia. Jednak ostatecznie zrezygnowalismy :evil_lol:

Pozdrawiamy wszystkich :razz:

Posted

ojjjj tak trzeba przyznac ze psiaki z 2 kolorową mordka sa przesympatyczne :loveu:

dobrze ze zrezygnowaliscie z kopiowania ...mial by uszy jak elf :roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='niki_ill']Tak Mrowka, jak najbardziej. MIala wtedy 4 tygodnie :)

A oto jesio kilka foteczek zza mlodu Nerowatosci :diabloti:

a tutaj, przymiarka do kopiowania Aygusia. Jednak ostatecznie zrezygnowalismy :evil_lol:

Pozdrawiamy wszystkich :razz:
Moje ślicznosci kochane :iloveyou: :iloveyou:
Jaka ona malutkaa była, robaczek kochany :multi:
Dobrze, ze Aygulkowi uszka nie obcieliscie, bo teraz zamiast psa macie osiolka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)
:loveu: :loveu: