Alicja Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 :multi::multi::multi:super się stronka zapowiada ;) Quote
Jagoda1 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Mnie się nic nie otwiera na Waszej stronie:shake: Quote
niki_ill Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Mnie się nic nie otwiera na Waszej stronie Wiem, jeszcze byla pusta. Od wczoraj dziala, galeria zadziala dzis :) takze zapraszam! http://www.boksery.eu/ Pozdrawiam Quote
Jagoda1 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Zwiedziłam stronkę, bardzo mi się podoba, zajrzę jeszcze i wpiszę do pamiętnika...:razz: Quote
drzalka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 WItamy kochane kluchy :loveu: Bardzo fajna stronka :lol: , pozostawiłąm nawte po sibie ślad ;) Quote
Medorowa Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Byłam na strronce i też zostawiłam ślad:multi::multi: Quote
agbar Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 dzien dobry Agus....jak u ciebie???u Was?? Quote
Alicja Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='niki_ill']Wiem, jeszcze byla pusta. Od wczoraj dziala, galeria zadziala dzis :) takze zapraszam! http://www.boksery.eu/ Pozdrawiam;)to ja już pedzę zobaczyć Quote
niki_ill Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Witam Oj dawno mnie tu nie bylo. Sporo klopotow nas oblazlo, zwlaszcza ze zdrowiem, ale juz wraca wszystko do normy. W miedzyczasie Aygo 20 wrzesnia skonczyl 2 lata, Sucz stala sie baaardzo dorosla, a Shadi urosl. Wlasciwie przerosl juz Nere i prawie nic juz nie zostalo z malego babysia :-( Ma jakies 61-62 cm w klebie i wazy 29 kg, czego w ogole po nim nie wiodac:crazyeye: Oby wzorca nie przerosl hehehe. Ja za to sporo ostatnio pracuje, a reszte wolnego czasu poswiecam psom no i TZ hihih. Kilka fotek Shadowa, a pozostala dwojka wkrotce, jak tylko kupie new aparat :roll: Pozdrawiamy a tu dla porownania do kad siega mojemu facetowi, a on do niskich nie nalezy ;) Quote
Alicja Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Witanko i pozdrawiamy serdecznie :multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 ja rowniez witam :multi: :crazyeye:ale malec wielki juz Quote
agbar Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 czesc Agunia:loveu:mam nadzieje ze u Was wsio oki?;) Quote
niki_ill Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Czesc Mam kilka fotek, jakosc wciaz do bani, ale cos tam widac :cool3: U nas wszystko gra. Psy zdrowe :lol: co najwazniejsze. W sobote badamy je na serce u dr Niziołka, takze prosze 3mac kciuki;) Shadow 9 miesiecy Suczek moj kochany Aygo I jeszcze pytanko, czy kjtos mi moglby zrobic banerek, bo ja sama nie potrafic:roll: Pozdrawiam Quote
Alicja Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 :kciuki: zaciskam za słodziaczki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
KarolaBox Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Shadi mój ulubieniec :) Przepiękna główka :) Trzymam kciuki za dobre wyniki badań psiaków :) Quote
Jagoda1 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Cieszę się, że u Was wszystko w porządku, oczywiście zaciskamy kciuki za badania:lol:. Pozdrowienia i miziania dla boksiów... Quote
niki_ill Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Witam Badania mamy z glowy. Zdrowe psiska. Nera dostala juz certyfikat zdrowia. Serce HZ-0, calkowicie wolna od wad serca. Szczylek- Shadi jest za mlody na taki certyfikat, ale poki co wszystko jest oki :multi: Pozdrawiam Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='niki_ill']Witam Badania mamy z glowy. Zdrowe psiska. Nera dostala juz certyfikat zdrowia. Serce HZ-0, calkowicie wolna od wad serca. Szczylek- Shadi jest za mlody na taki certyfikat, ale poki co wszystko jest oki :multi: Pozdrawiam :multi::multi::multi:tysz cieszkam ...buziaki dla faflunków :loveu: Quote
Jagoda1 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 niki_ill napisał(a):Witam Badania mamy z glowy. Zdrowe psiska. Nera dostala juz certyfikat zdrowia. Serce HZ-0, calkowicie wolna od wad serca. Szczylek- Shadi jest za mlody na taki certyfikat, ale poki co wszystko jest oki :multi: Pozdrawiam To wspaniale!:multi: Pozdrowienia dla Was, miziu, miziu dla wesołego tercetu.:lol: Quote
Recommended Posts