Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Witam

Oj dawno mnie tu nie bylo. Sporo klopotow nas oblazlo, zwlaszcza ze zdrowiem, ale juz wraca wszystko do normy.
W miedzyczasie Aygo 20 wrzesnia skonczyl 2 lata, Sucz stala sie baaardzo dorosla, a Shadi urosl. Wlasciwie przerosl juz Nere i prawie nic juz nie zostalo z malego babysia :-(
Ma jakies 61-62 cm w klebie i wazy 29 kg, czego w ogole po nim nie wiodac:crazyeye: Oby wzorca nie przerosl hehehe.
Ja za to sporo ostatnio pracuje, a reszte wolnego czasu poswiecam psom no i TZ hihih.

Kilka fotek Shadowa, a pozostala dwojka wkrotce, jak tylko kupie new aparat :roll:

Pozdrawiamy

a tu dla porownania do kad siega mojemu facetowi, a on do niskich nie nalezy ;)

• 1 month later...
Posted

Czesc

Mam kilka fotek, jakosc wciaz do bani, ale cos tam widac :cool3:
U nas wszystko gra. Psy zdrowe :lol: co najwazniejsze.
W sobote badamy je na serce u dr Niziołka, takze prosze 3mac kciuki;)

Shadow 9 miesiecy

Suczek moj kochany

Aygo

I jeszcze pytanko, czy kjtos mi moglby zrobic banerek, bo ja sama nie potrafic:roll:

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

Witam

Badania mamy z glowy. Zdrowe psiska. Nera dostala juz certyfikat zdrowia. Serce HZ-0, calkowicie wolna od wad serca. Szczylek- Shadi jest za mlody na taki certyfikat, ale poki co wszystko jest oki :multi:

Pozdrawiam

Posted

[quote name='niki_ill']Witam

Badania mamy z glowy. Zdrowe psiska. Nera dostala juz certyfikat zdrowia. Serce HZ-0, calkowicie wolna od wad serca. Szczylek- Shadi jest za mlody na taki certyfikat, ale poki co wszystko jest oki :multi:

Pozdrawiam

:multi::multi::multi:tysz cieszkam ...buziaki dla faflunków :loveu:

Posted

niki_ill napisał(a):
Witam

Pozdrawiam

To wspaniale!:multi:
Pozdrowienia dla Was, miziu, miziu dla wesołego tercetu.:lol:

• 2 weeks later...