Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Oj niedobrze, że Nercia się pochorowała. A co się dzieje?

Ach nie mow. Sama juz nie wiem, co wet to inna opinia :/ Ma na brodzie krosty i cala czerwona. Byla leczona caly czas na zapalenie skory, co ni epomagalo a pogorszylo sprawe. Kazalam zrobic zeskrobiny z tego i diagnoza byla ze to Nuzeniec:shake: Zalamalam sie, zaczelismy leczenie. Brala antybiotyki przez 2 tygodnie, dostalka cos na nuzenca. Po czym mloda wetka mi mowi, ze w tej probce tak w sumie to Nuzenca nei znalezli, ale objawy podobne. Wsciekla jestem. Zeskrobiny zrobil juz inny wet i czekamy na wyniki:shake:

Posted

[quote name='niki_ill']Ach nie mow. Sama juz nie wiem, co wet to inna opinia :/ Ma na brodzie krosty i cala czerwona. Byla leczona caly czas na zapalenie skory, co ni epomagalo a pogorszylo sprawe. Kazalam zrobic zeskrobiny z tego i diagnoza byla ze to Nuzeniec:shake: Zalamalam sie, zaczelismy leczenie. Brala antybiotyki przez 2 tygodnie, dostalka cos na nuzenca. Po czym mloda wetka mi mowi, ze w tej probce tak w sumie to Nuzenca nei znalezli, ale objawy podobne. Wsciekla jestem. Zeskrobiny zrobil juz inny wet i czekamy na wyniki:shake:
co za weci.. Biedna mała tyle czasu musi się męczyć... oby szybko przeszło.

Posted

co za weci.. Biedna mała tyle czasu musi się męczyć... oby szybko przeszło.

Szkoda slow, konowaly. Mojej wetce do tej pory ufalam, teraz juz przestalam:-(

ALe zeby nie bylo tak smutno, to wkleje fotki Shadowa

Posted

[quote name='niki_ill']Witam

U nas wszystko ok:evil_lol: Tylko przy 3 psach to i mniej czasu na internet, ale poprawimy sie i zrobimy mala sesje:multi:
Shadow rosnie jak na drozdzach, ma chyba zamiar szybko przerosnac wujka Aygo. Staje sie coraz bardziej pewny siebie i juz zaczyna probowac, powalczyc z Aygo o wyzsza pozycje.:roll: Narazie obchodzi sie bez powazniejszych starc. Malec jednak przestaje byc na prawach szczeniaka i czasami duze mocniej go strofuja:cool3:

Pozdrawiam:evil_lol:
Cześć! Maluch jest przepiękny.zresztą wszystkie są cudowne:lol:
Jestem samotną matką trzech bokserów i zawsze mogę służyć pomocą:lol:
Wychowałam zgodne stadko,chodziłam na psie socjalizacje,tresurę,byłam na ponad 100 wystawach[mam 3 Mł .CH PL i 3dorosłe championaty]W 2003r Gasio na Klubowej wystawie bokserów pokonał wszystkie psy, został najlepszym psem.Całość wygrała czeska suka.Myślę ,żę Wasz maluszek niebawem zacznie królować na ringach,czego życzę Wam z całego serca:lol: JOANNA
Zapraszam do siebie!

Posted

Witaj Agunia...przykro mi ze sucz chora ale trzymam lapki zeby sie szybko wyjasnilo i psinka zdrowa byla....

a ten pies na zdjeciach to na pewno maluch???? bo jakis taki wieeeeelki sie zrobil:diabloti:

Posted

Jestem samotną matką trzech bokserów i zawsze mogę służyć pomocą

Dzieki, w razie W bede pytac :evil_lol:

mam 3 Mł .CH PL i 3dorosłe championaty]W 2003r Gasio na Klubowej wystawie bokserów pokonał wszystkie psy, został najlepszym psem

Wow super, wielkie gratki, za super sukcesy.:razz:

Myślę ,żę Wasz maluszek niebawem zacznie królować na ringach

Uuu nie wiem, zobaczymy co z kurdupla wyrosnie:evil_lol:

a ten pies na zdjeciach to na pewno maluch???? bo jakis taki wieeeeelki sie zrobil

Troszke mu sie ostatnio rosnie :evil_lol: :multi:

przykro mi ze sucz chora ale trzymam lapki zeby sie szybko wyjasnilo i psinka zdrowa byla...

Sucz juz troche lepiej sie czuje. Wciaz na antybiotykach, w poniedzialek kontrola, takze 3majcie kciuki.

A to kurdupelek

Pozdrawiamy:multi: :razz:

Posted

Na wystawach spotykamy "Rodzinę", uświadom mnie, jakie pokrewieństwo łączy Was z "Walbą"?

Nera to AIDA Walba, corka Zea Walba i Con Amore Box Star, siostra ALice i Ammona Walba :razz:

Posted

No to masz "Rodzinę":razz:
Ammon w Olsztynie zakończył dorosły championat:lol: .

Z moją Kiri, na widok której nabierał wystawowej postawy...;)
Przykucnęła "KarolaBox", jak zawsze zachwycona boksikami.

Posted

Kiri to zabawowo-rozrywkowa bokserka, dlatego lubią ją wszystkie psiaki, no, może te małemniej, obawiają się jej szarży...

Nerusia jest taka sam, kocha wszystkie psy, niewazne, czy to samiec czy suczka :multi: :loveu: