niki_ill Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Będziecie go wystawiać gdzieś w szczeniaczkach Najprawdopodobniej zadebiutuje w Rzeszowie w Sierpniu :) ZObaczymy, bedziemy na urlopie w Stalowej Woli wiec byc moze odwiedzimy rzeszowska wystawe :) Quote
bonita Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 niki_ill napisał(a):Najprawdopodobniej zadebiutuje w Rzeszowie w Sierpniu :) ZObaczymy, bedziemy na urlopie w Stalowej Woli wiec byc moze odwiedzimy rzeszowska wystawe :) Fajnie, to będziemy trzymać kciukaski:multi: On jest po Ferray co? Quote
niki_ill Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 On jest po Ferray co? Tak FERRARY De Las Arillas i DOLCE VITA Pampero:razz: Quote
bonita Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 niki_ill napisał(a):Tak FERRARY De Las Arillas i DOLCE VITA Pampero:razz: No właśnie, bo to w tym samym czasie Mambua miał dwa mioty i nie byłam pewna czy po nim czy po Thor-ze :) Syn Ferrary teraz wygrał Atibox:cool3: Quote
niki_ill Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Syn Ferrary teraz wygrał Atibox Wlasnie nie bylam pewna czy Neo to syn Ferrariego:roll: :evil_lol: Ladny piesek z niego :) Zeby moj wyplosz choc w polowie byl tak ladny jak dorosnie :lol: Quote
Medorowa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 niki_ill napisał(a):Witam Mam kilka fotek. Postanowilismy pokazac Shadowowi plaze, co skonczylo sie mandatem i wywaleniem nas z plazy:shake: Takze maly gangster z Shadiego hehehe. Dobrze, ze nei wzielismy calego stada:diabloti: Ufff pozdrawiam :evil_lol: Oni zawsze wiedzą, czego się czepić:shake: :shake: :shake: :loveu: Quote
niki_ill Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Oni zawsze wiedzą, czego się czepić Oj tak, choc przynajmniej udalo mi sie wytargowac mala sume, dzieki Shadiemu i jego blagalnemu spojrzeniu heheheh :multi: nietoper czesc Aga Witanko:razz: Quote
Jagoda1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Zajączek? Wystawiajcie, koniecznie,będziemy kibicować :lol: . Quote
e.v.a Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 ,mamoooo on mnie chce zjesc:placz: ahahaha jakie słodziusie:loveu: witanko:multi: Quote
drzalka Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 niki_ill napisał(a):Najprawdopodobniej zadebiutuje w Rzeszowie w Sierpniu :) ZObaczymy, bedziemy na urlopie w Stalowej Woli wiec byc moze odwiedzimy rzeszowska wystawe :) OJ taktak.. wystawiajcie u nas... pooglądam sobie malca ze wszystkich stron :multi: :multi: :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
niki_ill Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Witam Mielismy spora sesje zdjeciowa psiakow, takze mam co w koncu pokazac :D Ufff Pozdrawiam Aga Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='niki_ill']Witam Mielismy spora sesje zdjeciowa psiakow, takze mam co w koncu pokazac :D Aga, wymiękam przy tej focie:mdleje::mdleje::loveu: Cóż za głębia spojrzeń;) Quote
niki_ill Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Aga, wymiękam przy tej focie Cóż za głębia spojrzeń Hihih, kaczuszkla to ulubiona zabawka Malego, mam kilka takich fotek :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 niki_ill napisał(a):Hihih, kaczuszkla to ulubiona zabawka Malego, mam kilka takich fotek :evil_lol: Dawaj, dawaj:razz: Quote
agbar Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 halo Agunia:multi: piekne foty...tylko kurde malo jakos:diabloti: Quote
niki_ill Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 halo Agunia piekne foty...tylko kurde malo jakos hejka, no kurde mam ich z 300, ale po co Was zameczac:diabloti: Ło boziu jaki cudny Dziekuje :oops: Quote
agbar Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 niki_ill napisał(a):hejka, no kurde mam ich z 300, ale po co Was zameczac:diabloti: Dziekuje :oops: zameczaj nas plisssssssssssssssssssssssss:diabloti: Quote
DORRAG Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 niki_ill napisał(a):hejka, no kurde mam ich z 300, ale po co Was zameczac:diabloti: My chcemy być zamęczani:cool3: Quote
niki_ill Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 oj taktak dawaj malucha z kaczką Mowisz , masz :evil_lol: :diabloti: :razz: Quote
e.v.a Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='niki_ill']Mowisz , masz :evil_lol: :diabloti: :razz: :mdleje::mdleje::mdleje: :loveu: Quote
Jagoda1 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Maluszek rośnie, że hej... Hm, kaczuszka, trochę politycznie:evil_lol: ... Quote
Recommended Posts