PiotrekJ Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:ale Marudy :evil_lol: Powspominaj dawne czasy i pomarudź z Nami ;) ... Quote
Alicja Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 PiotrekJ napisał(a):Powspominaj dawne czasy i pomarudź z Nami ;) ...mój nie pomagał , mój doglądał z kanapy widokowej :evil_lol: Quote
Cimi Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 A dla mnie odkurzanie to wydarzenie traumatyczne :lol:. Dlatego żadko to robię :lol:, wykorzystuję brata :evil_lol:. A pies spokojne u siebie leży, no czasem dostajemy jobla obie i bawimy się w odkurzanie psa :lol: :evil_lol: Quote
niki_ill Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Hejka :evil_lol: Nera (AIDA Walba) jest zgloszona na wystawe internetowa :diabloti: . Jesli ktosik chcialby zaglosowac na moja sucz to zapraszam na nizej podany link :razz: . http://www.kynologia.pl/index.php?modul=w_zgloszone&w=1 Z gory wszystkim dziekuje i prosze glosowac :mad: ;) nie wiem jak to tam dziala i czy juz mozna glosowac takze... heheh Quote
niki_ill Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Wrazie "w" wejsc w "boksery" i tam juz ja widac. Malo boksiow cos swoja droga :( Quote
e.v.a Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='niki_ill'] haha no nie wiedzialam ze zamykaja za kraty za napastowanie odkurzacza :lol: a swoja droga to moja tigra boi sie suszarki :-? i to jest jedyny sposob na wypedzenie jej z lazienki:diabloti: Quote
Alicja Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Byłam na tej wystawie , chyba jeszcze nie można głosować :roll: Quote
PiotrekJ Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Byłam na tej wystawie , chyba jeszcze nie można głosować :roll: Dokładnie, ja również nie znalazłem tam opcji glosowania :roll: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dokładnie, ja również nie znalazłem tam opcji glosowania :roll: ... mnie tez sie nie udalo :roll: śliczne pyszczki :loveu: Quote
e.v.a Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 ufff a myslalam ze tylko ja tego nie znalazlam :roll: Quote
niki_ill Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 GLosowanie zaczyna sie 29 stycznia, i wowczas zapraszam do oddawanai glosow :) Quote
e.v.a Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 niki_ill napisał(a):GLosowanie zaczyna sie 29 stycznia, i wowczas zapraszam do oddawanai glosow :) noo to trzeba bylo odrazu :eviltong: na mniemozesz liczyc:cool1: ale przypomnij jeszcze pozniej :) Quote
Alicja Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 niki_ill napisał(a):GLosowanie zaczyna sie 29 stycznia, i wowczas zapraszam do oddawanai glosow :)to może i ja wyszukam fotki i się zgłosimy z Ozzulcem , a niech chłopak ma do Katowic nie jedziemy to w necie zrobimy wystawkę ;) Quote
niki_ill Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Jak nie prosba to grozba:mad: Kto nie zaglosuje, spotka sie oko w oko z bodyguardem Nery, czyli z...Aygo:diabloti: Quote
PiotrekJ Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 niki_ill napisał(a):Jak nie prosba to grozba:mad: Kto nie zaglosuje, spotka sie oko w oko z bodyguardem Nery, czyli z...Aygo:diabloti: :eek2: :scared:... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
niki_ill Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 To co z tą łapóweczką:evil_lol: hahahah zapomnij :diabloti: :mad: My tam się boksowatych nie boimy, weźniemy się w trójke do roboty to nic z was nie zostanie:mad: :mad: :mad: :diabloti: :diabloti: :diabloti: taaa, zapomnijcie, mojego killera von AYgo nikt nie powstrzyma :angryy: :diabloti: :mad: male ale szybkie i ma ostre zeby :chainsaw: tylko spojrzcie na tego morderce o pyszczku szeniaczka :diabloti: :diabloti: Quote
e.v.a Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='niki_ill']hahahah zapomnij :diabloti: :mad: taaa, zapomnijcie, mojego killera von AYgo nikt nie powstrzyma :angryy: :diabloti: :mad: male ale szybkie i ma ostre zeby :chainsaw: tylko spojrzcie na tego morderce o pyszczku szeniaczka :diabloti: :diabloti: haha skad ja to znam :roll: :evil_lol: uroczy psiak :loveu: i te wielkie uszy:cool3: Quote
Cimi Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Ostre, bo pewnie jeszcze mleczaki :evil_lol: Quote
niki_ill Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 Ostre, bo pewnie jeszcze mleczaki :evil_lol: aaa gdzie tam :diabloti: Aygo juz zmienil zeby :razz: Quote
niki_ill Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 Halo halo, gdzie foteczki? :mad: Z baseballem do nas????:crazyeye: :diabloti: :eek2: :chaos: Sesja fotograficzna jutro, wiec pod wieczor cos pewnie wkleje :multi: Quote
Alicja Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 niki_ill napisał(a):Z baseballem do nas????:crazyeye: :diabloti: :eek2: :chaos: Sesja fotograficzna jutro, wiec pod wieczor cos pewnie wkleje :multi::shake: tyle gadania a fotek brak :roll: Quote
niki_ill Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 Lo matko, ale gledzioly, macie dwie dzis i ciiicho do jutra:mad: Jutro wieczorkiem wstaiwe kilka:evil_lol: To To takie w tym smiesznym berecie to niestety ja :shake: :flaming: Quote
Alicja Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='niki_ill']Lo matko, ale gledzioly, macie dwie dzis i ciiicho do jutra:mad: Jutro wieczorkiem wstaiwe kilka:evil_lol: To To takie w tym smiesznym berecie to niestety ja :shake: :flaming: najważniejsze że beret nie moherowy ;) No i nareszcie 2 słodziakowe istotki :loveu: Quote
e.v.a Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='niki_ill']Lo matko, ale gledzioly, macie dwie dzis i ciiicho do jutra:mad: Jutro wieczorkiem wstaiwe kilka:evil_lol: urocze psiaki:loveu: tyle żółci na łóżeczku:evil_lol: Quote
Recommended Posts