Jagoda1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Tu widać, jak nas chciałaś zmylić z umaszczeniem:mad: - Maluch ma troszkę bieli...:razz: Quote
niki_ill Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Tu widać, jak nas chciałaś zmylić z umaszczeniem - Maluch ma troszkę bieli... A jak, pelna konspiracja byc musiala hehehehe. Troszku bialego ma knypek, ale malutko jak dla mnie :) :evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 niki_ill napisał(a): A na co on się tak patrzy:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :loveu: Quote
e.v.a Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 madzia i medor napisał(a):A na co on się tak patrzy:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :loveu: pewnie na jedzenie:grin: witanko:multi: Quote
niki_ill Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Witam wszystkich Fotek nowych nie mamy, ale zrobie im sesje jutro :evil_lol: Pozdrawiam Quote
Medorowa Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Ja też! Madzia, berek :razz: ... Sama jezdeś berek:obrazic::diabloti::loveu: Witam i o kolejną porcję fot pytam:p Quote
niki_ill Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Oj witam Troszke nam sie sesja odwlekla z roznych powodow, poprostu nie bylo czasu. Mam tylko cos z fotek Shadowa z przed kilku dni. Nerusia jest niedysponowana, bo na antybiotykach, wiec jej nie mecze, a Gig jakos malo chce pozowac:angryy: Ale jutro cos ustrzele, chociaz chlopakom. A to mala wstretna mordka Shadowa: Pozdrawiamy Quote
Jagoda1 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Słodki Maluszek na zdjęciu, a w rzeczywistości?;) Quote
niki_ill Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Słodki Maluszek na zdjęciu, a w rzeczywistości? Fakt, staram sie tak zrobic fotki by w miare ladnie wyszedl. Na zywo brzydal i wyplosz niesamowity :shake: , ale za to charakterny :evil_lol: :razz: Quote
Jagoda1 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 niki_ill napisał(a):Fakt, staram sie tak zrobic fotki by w miare ladnie wyszedl. Na zywo brzydal i wyplosz niesamowity :shake: , ale za to charakterny :evil_lol: :razz: Pytałam o charakterek i zachowanie, fizycznie urodziwy i słodki. Quote
niki_ill Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Pytałam o charakterek i zachowanie Charakterek ma boski. Odwazny i milusinski pies, szukajacy kontaktu z wlascicielem. Charakterny i rzadny przygod, a wyglada na niesmialego niedzwiadka :razz: fizycznie urodziwy i słodki. Fizycznie naprawde wyploszem jest :evil_lol: Pozdrawiamy Quote
Alicja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [FONT=Arial]:loveu:zdróweczka życzę .....buziaki dla całej rodzinki faflunkowej:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
niki_ill Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Sesja zrobiona :multi: Musze tylko pozmniejszac fotki i po poludniu wstawie :razz: Pozdrawiam Quote
Medorowa Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 niki_ill napisał(a):Sesja zrobiona :multi: Musze tylko pozmniejszac fotki i po poludniu wstawie :razz: Pozdrawiam :siara::siara: Quote
niki_ill Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Witam Mam kilka fotek. Postanowilismy pokazac Shadowowi plaze, co skonczylo sie mandatem i wywaleniem nas z plazy:shake: Takze maly gangster z Shadiego hehehe. Dobrze, ze nei wzielismy calego stada:diabloti: Ufff pozdrawiam :evil_lol: Quote
bonita Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 A dlaczego ja mam takie wielkie uuuuuuuuuuuuszy:evil_lol: Świetny jest :) Będziecie go wystawiać gdzieś w szczeniaczkach:cool3: Quote
Recommended Posts