Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tu widać, jak nas chciałaś zmylić z umaszczeniem - Maluch ma troszkę bieli...

A jak, pelna konspiracja byc musiala hehehehe. Troszku bialego ma knypek, ale malutko jak dla mnie :)

:evil_lol:

Posted

Oj witam

Troszke nam sie sesja odwlekla z roznych powodow, poprostu nie bylo czasu. Mam tylko cos z fotek Shadowa z przed kilku dni. Nerusia jest niedysponowana, bo na antybiotykach, wiec jej nie mecze, a Gig jakos malo chce pozowac:angryy: Ale jutro cos ustrzele, chociaz chlopakom.

A to mala wstretna mordka Shadowa:

Pozdrawiamy

Posted

Słodki Maluszek na zdjęciu, a w rzeczywistości?

Fakt, staram sie tak zrobic fotki by w miare ladnie wyszedl. Na zywo brzydal i wyplosz niesamowity :shake: , ale za to charakterny :evil_lol: :razz:

Posted

niki_ill napisał(a):
Fakt, staram sie tak zrobic fotki by w miare ladnie wyszedl. Na zywo brzydal i wyplosz niesamowity :shake: , ale za to charakterny :evil_lol: :razz:

Pytałam o charakterek i zachowanie, fizycznie urodziwy i słodki.

Posted

Pytałam o charakterek i zachowanie

Charakterek ma boski. Odwazny i milusinski pies, szukajacy kontaktu z wlascicielem. Charakterny i rzadny przygod, a wyglada na niesmialego niedzwiadka :razz:

fizycznie urodziwy i słodki.

Fizycznie naprawde wyploszem jest :evil_lol:

Pozdrawiamy

Posted

Witam

Mam kilka fotek. Postanowilismy pokazac Shadowowi plaze, co skonczylo sie mandatem i wywaleniem nas z plazy:shake: Takze maly gangster z Shadiego hehehe. Dobrze, ze nei wzielismy calego stada:diabloti:

Ufff pozdrawiam :evil_lol: