agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 iiiiiii ale fajnie....zazolcilo sie na calego:loveu: Quote
niki_ill Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Witam Shadi wczoraj zaliczyl niesmialy krotki spacerek na dzialce. Kwarantanna juz prawie skonczona. Maluch byl w 7 niebie. Duze byly na plazy, ale bateria mi padla z aparatu i nie mam fotek. Zrobimy sesje w weekend :D Pozdrawiamy Quote
KarolaBox Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Czwarty żółtek by się przydał..... hehehehe nie no, żartuję, kanapy by nie starczyło :) Malec rośnie jak na drożdżach :D Świetny facet rośnie z niego :) Quote
niki_ill Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Superaśny ten kurdupelek Oj nie taki kurdupelek, 11 kg zywej wagi:evil_lol: :loveu: :razz: :diabloti: Malec rośnie jak na drożdżach Świetny facet rośnie z niego Oj tak :) Drugie tyle psa nam przybylo od jego przyjazdu :) Pozdrawiamy Quote
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu:normalnie tercecik miodzio....marzenie chyba każdego boxomaniaka Quote
niki_ill Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Hej Młodziak rośnie szybko...:razz: Powiem tylko tyle...10 tygodni, prawie 11 kg:crazyeye: :razz: Quote
niki_ill Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Shadowek, powazny chlopiec juz :razz: i sucz moja kochana niestety ostatnio troszku chora :( na fafelka Pozdrawiam I jak mi ktos podpowie jak mam zmienic podpis to bede wdzieczna. Probuje i nic :angryy: Quote
agbar Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='niki_ill']Shadowek, powazny chlopiec juz :razz: i sucz moja kochana niestety ostatnio troszku chora :( na fafelka Pozdrawiam I jak mi ktos podpowie jak mam zmienic podpis to bede wdzieczna. Probuje i nic :angryy: jak zwykle ja ci powiem:) idz w panel uzytkownika wybierz edycja podpisu i dzialaj Quote
Kate I Luka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Cześć Aga... Kawaler Ci rośnie jak na drożdżach :) Super facet się robi. Busiaki w 6 fafelków ;) Quote
niki_ill Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 jak zwykle ja ci powiem idz w panel uzytkownika wybierz edycja podpisu i dzialaj Probowalam i nic:angryy: :mad: Cześć Aga... Kawaler Ci rośnie jak na drożdżach Oj tak i nie wiem czy az nei za szybko, bo niezly klocek z niego juz:-o Busiaki w 6 fafelków Wszystkie fafle dziekuja :evil_lol: Quote
agbar Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 niki_ill napisał(a):Probowalam i nic:angryy: :mad: Oj tak i nie wiem czy az nei za szybko, bo niezly klocek z niego juz:-o Wszystkie fafle dziekuja :evil_lol: jestes na gadu??odezwij sie do mnie jak tak Quote
Alicja Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 :razz:a ja poprosze na bieżąco foty najmłodszego fafla :loveu: i jak dziewczyneczka ...zdrowa:razz: Quote
Iza i Fidel Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Siemanko! Ja tu chyba pierwszy raz jestem? Piekne masz trio,ale ten maly pomarszczeniec....:loveu: Ucaluj Szadoła w ta faldke tuz nad nosem.Slodziak z niego:loveu: Quote
niki_ill Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Ja tu chyba pierwszy raz jestem? Oj chyba tak, witamy :multi: Jak tam tercet, prawie egzotyczny Rozrabia, no i pancia juz nie wie w co rece wlozyc :razz: , Malec rosnie, duze mu ojcuja i matkuja, jednym slowem prawie sielanka. Shadow powoli zaczyna wychodzic na spacerki i uczyc sie czystosci. Przyznam, ze calkiem niezle mu to idzie:multi: Hejo.. no gdzie ta feraj na ?? Jak gdzie tuuuuu:evil_lol: :diabloti: Pozdrawiam Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Halo Agunia:loveu: jakies foteczki bo dawno nic nie widzialam...:diabloti: Quote
niki_ill Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Halo Agunia jakies foteczki bo dawno nic nie widzialam... Jasne:eviltong: Nowego nic nie mam:shake: Jakos czasu brak na sesje, ale dzis cos moze skrobne. Dla tych co nie widzieli mam to: Pozdrawiamy :razz: Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 niki_ill napisał(a):Jasne:eviltong: Nowego nic nie mam:shake: Jakos czasu brak na sesje, ale dzis cos moze skrobne. Dla tych co nie widzieli mam to: Pozdrawiamy :razz: eeee starocie jakies mi tu pokazujesz.....juz widzialam :diabloti: Quote
Recommended Posts