niki_ill Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Jesteś spakowana??? Wszystko, prawie gotowe, dluga podroz, ale coz, damy rade :D:diabloti: :multi: :evil_lol: :loveu: Quote
Jagoda1 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 niki_ill napisał(a):Wszystko, prawie gotowe, dluga podroz, ale coz, damy rade :D:diabloti: :multi: :evil_lol: :loveu: Długa? To tak dla zmylenia przeciwnika.;) Quote
DORRAG Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Ja też czekam na fotki nowego domownika:loveu: Quote
niki_ill Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 No juz mowie :) Dopiero wrocilam, wiec tylko krotkie info, . Dzis do stada dolaczyl Malec....FURROR DE LAS Maumbua :) Wiecej jutro, bo maly zapoznaje sie wlasnie z domem a i czeka go poznanie z duzymi :) Pozdrowionka Quote
e.v.a Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 niki_ill napisał(a):No juz mowie :) Dopiero wrocilam, wiec tylko krotkie info, . Dzis do stada dolaczyl Malec....FURROR DE LAS Maumbua :) Wiecej jutro, bo maly zapoznaje sie wlasnie z domem a i czeka go poznanie z duzymi :) Pozdrowionka :evil_lol: ale ma fajne imie:evil_lol: zostajecie przy nim ?? czy jakos inaczej nazwiecie malca?? Quote
niki_ill Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 zostajecie przy nim ?? czy jakos inaczej nazwiecie malca?? Zoltko nazywa sie po domowemu... Shadow :) Fotka jeszcze od hodowcy: Tata Sahadowa to: Ferrari de las Arillas:multi: , mama: Dolce Vita Pampero:multi: Quote
Kate I Luka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 łłłłłłłiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oglądałam go wczoraj na BF :p :p :p tak myślałam, że to chyba ten :loveu: Cudo do schrupania od razu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
niki_ill Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Cudo do schrupania od razu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: I to z ogonkiem i charakterkiem :D Quote
Magda-Amir Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 niki_ill napisał(a):I to z ogonkiem i charakterkiem :D ślicznyyyyyyyyy jest :iloveyou: ahh maluszek :loveu: i super ze ma ogonek :grins: :p ciesze sie że coraz wiecej boksiow jest niekopiowanych Quote
Alicja Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:yuuuuuuuuuuuuuuuuu jakie cudeńko .......ogoneczek ...ucholki .....faflunek całym faflem ....miodzio.....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='niki_ill']Fotki :) Pozdrawiamy :evil_lol: i cale stadko:multi: :multi: :multi: Quote
Kate I Luka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 No prawie jak Mamusia, Tatuś i dzidzia :loveu: Super, że ma ogonek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
DORRAG Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Cześć:p Jaki malutki cukiereczek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Jagoda1 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 niki_ill napisał(a):No juz mowie :) Dopiero wrocilam, wiec tylko krotkie info, . Dzis do stada dolaczyl Malec....FURROR DE LAS Maumbua :) Wiecej jutro, bo maly zapoznaje sie wlasnie z domem a i czeka go poznanie z duzymi :) Pozdrowionka Życzę, aby robił furorę na wystawach... Tata jest urodziwy, Mamie też nic nie brakuje. Maluszku, trafiłeś super!!!! Quote
Bodziulka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Co ja widzę, nowy przybysz :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :loveu: Magda-Amir napisał(a): i super ze ma ogonek :grins: :p ciesze sie że coraz wiecej boksiow jest niekopiowanych dlaczego by miał mieć cięty, przecież to jest prawnie zakazane... ;) Quote
niki_ill Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Życzę, aby robił furorę na wystawach... Tata jest urodziwy, Mamie też nic nie brakuje. Maluszku, trafiłeś super!!!! Rodzice sa super, Ferrari to piekny psiak, ma to cos w sobie, mamuske poznalam wczoraj na zywo, to jes po prostu wulkan energii:loveu: Co do Malego. Dopiero si epoznajemy, ale sa juz pierwsze spostrzezenia: -Przede wszystkim cieszymy sie, ze nasze psiska zaakceptowaly Shadiego -Shadow, ma swoj urok, ale najwazniejszy jest jego charakter. Taki smarkacz, a bardzo odwazny, pewny siebie, przytulanka, slodzik i niesamowicie inteligetny: (wczoraj z oburzeniem, wieczorkiem, a raczej noca, kiedy dostal jesc, rzucil nam miska pod nogi, ze chyba za malo hihihih) Umie juz komende "siad", chwyta juz "na miejsce". Jest cudny i juz sie zakochalismy:loveu: Quote
Alicja Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 ;)no to czeka was zmiana tytułu i podpisu .......no nie wcale sie nie czepiam:eviltong: Quote
niki_ill Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 no to czeka was zmiana tytułu i podpisu .......no nie wcale sie nie czepiam Tylko, ze nie bardzo wiem jak :oops: Quote
agbar Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 iiiiiiiiii jaki kochany:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: rozpisz konkurs na nazwe galerii:) moze niki ill i zoltki trzy:) Quote
niki_ill Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 iiiiiii jaki kochany rozpisz konkurs na nazwe galerii Hehehe, nie poprostu chce dodac imie malego, ale nie wiem jak :oops: :roll: :shake: Jakas podpowiedz?:roll: Quote
agbar Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 niki_ill napisał(a):Hehehe, nie poprostu chce dodac imie malego, ale nie wiem jak :oops: :roll: :shake: Jakas podpowiedz?:roll: wejdz do pierwszego postu, wybierz opcje ''idz do zaawansowanych'' i mozesz zmienic tytul:) Quote
Recommended Posts