niki_ill Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Gratuluję, nie leczcie się, nie warto, ta choroba powraca Nawet nie probujemy sie leczyc bo i po co. Ta choroba nam odpowiada :) Maly bedzie u nas juz najprawdopodobniej w piatek lub sobote, wowczas juz napisze o nim wszystko :):diabloti: :loveu: :multi: Quote
Jagoda1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 To czekamy...:cool2: :nerwy: niecierpliwie...;) Quote
DORRAG Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 niki_ill napisał(a):Oki, juz mowie. Za kilka dni nasze stado sie powiekszy o kolejnego fafla :):loveu: :multi: :diabloti: O jak zazdroszcze, jeszcze jeden fafun:loveu: :loveu: Quote
niki_ill Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 O jak zazdroszcze, jeszcze jeden fafun A ja se musze przypomnie jak to jest miec szczeniora w domu, kupki i te sprawy :evil_lol: :razz: :diabloti: Quote
Jagoda1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 niki_ill napisał(a):A ja se musze przypomnie jak to jest miec szczeniora w domu, kupki i te sprawy :evil_lol: :razz: :diabloti: Pogryziona tapicerka, porozrzucane śmieci, zjadanie kapci, nadgryzanie skórzanych butów, sępienie...itd...itd:razz: , trzeba mieć b. dobra pamięć;) . Quote
niki_ill Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Pogryziona tapicerka, porozrzucane śmieci, zjadanie kapci, nadgryzanie skórzanych butów, sępienie...itd...itd , To mam na codzien, dodam jeszcze zjedzona kanape ;) Od kupek sie juz odzwyczailam :):diabloti: Quote
Jagoda1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 niki_ill napisał(a):To mam na codzien, dodam jeszcze zjedzona kanape ;) Od kupek sie juz odzwyczailam :):diabloti: To faktycznie, nie musisz dużo sobie przypominać:evil_lol: . Quote
ferraribox Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Udało mi się traić na waszą stronkę i bardzo się cieszę,że wasza rodzinka powiększy się:loveu: Jestem właścicielką 3 boksików:lol: ,fajnieże nie będę jedną z niewielu z wielodzietną rodzinką boksików.Zapraszam do mojej galeryjki:loveu: Quote
Kate I Luka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 niki_ill napisał(a):Oki, juz mowie. Za kilka dni nasze stado sie powiekszy o kolejnego fafla :):loveu: :multi: :diabloti: o maj god :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Super, bardzo zazdroszczę... Czekam z niecierpliwością na piątek czy sobotę i na foteczki.... Z jakiej hodowli??? Quote
drzalka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Hejo.. jejku super.. 3 boksy !!! Gratki a własnie z jakiej hodowli ? Quote
niki_ill Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Z jakiej hodowli??? Gratki a własnie z jakiej hodowli ? Nie zdradze jeszcze bo sprawa jest dopinana na ostatni guzik, a jak wiadomo nie mowi sie hop....;) Pozdrowionka Quote
Cimi Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ah nie ma to jak ciekawosc, właśnie oglądam mioty :lol:. Montenegro :cool3: Quote
ferraribox Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 :lol: My też jesteśmy bardzo ciekawi:crazyeye: Pozdrawiamy:Joanna i boksery:lol: Quote
drzalka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Hejo :D.. kurcze zrzera mnie ciekawość :angryy: Maumbua, Memorandum a może Marsowa Mina, Nostrum, a może Cziga-Miga??:lol: Quote
Kate I Luka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 a ja bede obstawiać: Montenegro, Maumbua, ale chyba najbardziej: Memorandum Fajne klusie, czekam na info... To już chyba dziś lub jutro :multi: Quote
niki_ill Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Maumbua, Memorandum a może Marsowa Mina, Nostrum, a może Cziga-Miga?? a ja bede obstawiać: Montenegro, Maumbua, ale chyba najbardziej: Memorandum Fajne klusie, czekam na info... To już chyba dziś lub jutro No, zdradze, ze owszem ktoras z tych, ktore wymieniliscie :eviltong: Jutro bedzie wszystko jasne ;) Pozdrowionka Quote
Kate I Luka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Memorandum. Zobaczycie :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
e.v.a Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 witanko:D aaa juz sie niemoge doczekac:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kate I Luka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Zaproponuję: EDSON :):cool3: :cool3: :cool3: Quote
Cimi Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Kate I Luka']Zaproponuję: EDSON :):cool3: :cool3: :cool3: A mi się wydaje, że nie, bo Aga pisała, że :lol: : [quote name='niki_ill']Prawie nie ma bialych znaczen :) :loveu: Zółtek albo z Montenegro albo z Nostrum :lol: Quote
Cimi Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dobra, poczekam do jutra :lol:. Ale może już powiedz :cool3: :eviltong:, może jakaś literka albo jakaś inna mała podpowiedź :cool3: :evil_lol: ? Quote
niki_ill Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Ale może już powiedz , może jakaś literka albo jakaś inna mała podpowiedź No dobra, nazwa hodowli jest jednoczlonowa:eviltong: Rano jade po zoltko, bede wieczorkiem :):diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :multi: Quote
Recommended Posts