Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gratuluję, nie leczcie się, nie warto, ta choroba powraca

Nawet nie probujemy sie leczyc bo i po co. Ta choroba nam odpowiada :) Maly bedzie u nas juz najprawdopodobniej w piatek lub sobote, wowczas juz napisze o nim wszystko :):diabloti: :loveu: :multi:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niki_ill napisał(a):
Oki, juz mowie. Za kilka dni nasze stado sie powiekszy o kolejnego fafla :):loveu: :multi: :diabloti:

O jak zazdroszcze, jeszcze jeden fafun:loveu: :loveu:

Posted

niki_ill napisał(a):
A ja se musze przypomnie jak to jest miec szczeniora w domu, kupki i te sprawy :evil_lol: :razz: :diabloti:

Pogryziona tapicerka, porozrzucane śmieci, zjadanie kapci, nadgryzanie skórzanych butów, sępienie...itd...itd:razz: , trzeba mieć b. dobra pamięć;) .

Posted

Pogryziona tapicerka, porozrzucane śmieci, zjadanie kapci, nadgryzanie skórzanych butów, sępienie...itd...itd ,

To mam na codzien, dodam jeszcze zjedzona kanape ;) Od kupek sie juz odzwyczailam :):diabloti:

Posted

niki_ill napisał(a):
To mam na codzien, dodam jeszcze zjedzona kanape ;) Od kupek sie juz odzwyczailam :):diabloti:

To faktycznie, nie musisz dużo sobie przypominać:evil_lol: .

Posted

Udało mi się traić na waszą stronkę i bardzo się cieszę,że wasza rodzinka powiększy się:loveu: Jestem właścicielką 3 boksików:lol: ,fajnieże nie będę jedną z niewielu z wielodzietną rodzinką boksików.Zapraszam do mojej galeryjki:loveu:

Posted

niki_ill napisał(a):
Oki, juz mowie. Za kilka dni nasze stado sie powiekszy o kolejnego fafla :):loveu: :multi: :diabloti:

o maj god :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Super, bardzo zazdroszczę... Czekam z niecierpliwością na piątek czy sobotę i na foteczki....

Z jakiej hodowli???

Posted

Z jakiej hodowli???

Gratki a własnie z jakiej hodowli ?

Nie zdradze jeszcze bo sprawa jest dopinana na ostatni guzik, a jak wiadomo nie mowi sie hop....;)

Pozdrowionka

Posted

Maumbua, Memorandum a może Marsowa Mina, Nostrum, a może Cziga-Miga??

a ja bede obstawiać: Montenegro, Maumbua, ale chyba najbardziej: Memorandum

Fajne klusie, czekam na info... To już chyba dziś lub jutro

No, zdradze, ze owszem ktoras z tych, ktore wymieniliscie :eviltong: Jutro bedzie wszystko jasne ;)

Pozdrowionka

Posted

[quote name='Kate I Luka']Zaproponuję: EDSON :):cool3: :cool3: :cool3:

A mi się wydaje, że nie, bo Aga pisała, że :lol: :

[quote name='niki_ill']Prawie nie ma bialych znaczen :) :loveu:

Zółtek albo z Montenegro albo z Nostrum :lol:

Posted

Dobra, poczekam do jutra :lol:.

Ale może już powiedz :cool3: :eviltong:, może jakaś literka albo jakaś inna mała podpowiedź :cool3: :evil_lol: ?

Posted

Ale może już powiedz , może jakaś literka albo jakaś inna mała podpowiedź

No dobra, nazwa hodowli jest jednoczlonowa:eviltong: Rano jade po zoltko, bede wieczorkiem :):diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :multi: