Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej

Pozdrawiamy wszystkich. MAmy tylko filmik, ale nie wiem jak go wstawic:shake: :oops: Moze ktos nas nakieruje?:roll: A co do fotek to chcemy poczekac, booo, za kilka dni bedzie cos jeszcze "nowego " do obfocenia :multi: :loveu: :diabloti: :cool1: :razz:

Pozdrawiam

Posted

niki_ill napisał(a):
A co do fotek to chcemy poczekac, booo, za kilka dni bedzie cos jeszcze "nowego " do obfocenia :multi: :loveu: :diabloti: :cool1: :razz:

Ale dałaś zagadkę...
Czekam na te: ZA KILKA DNI... :cool3:

Posted

no kurde felek... tajemniczo gadasz... a ja tak nie lubię
uwielbiam niespodzianki, ale od razu z rozwiązaniem

Oki, juz mowie. Za kilka dni nasze stado sie powiekszy o kolejnego fafla :):loveu: :multi: :diabloti:

Posted

witanko :multi:

niki_ill napisał(a):
Oki, juz mowie. Za kilka dni nasze stado sie powiekszy o kolejnego fafla :):loveu: :multi: :diabloti:

ale wiadomosci mnie zastaly :multi: zdradz tajemnice co to za fafelek bedzie zolty czy paskowiec:loveu:

Posted

ale wiadomosci mnie zastaly zdradz tajemnice co to za fafelek bedzie zolty czy paskowiec

Pręgusiowe, czy zółtaskowe?

Oczywiscie, jak zawsze zoltko:loveu: :multi: :cool1:

Posted

A coś więcej o tym enigmatycznym "żółtym faceciku"?

Prawie nie ma bialych znaczen :) :loveu:

Jeszcze rok temu zarzekalismy sie, ze Aygo i koniec. Wtedy nie bylo mowy o 3 bokserze, ale bokserowiroza u nas to juz poprostu tylko hospitalizacja, a i tak nie pomoze. Po przeanalizowaniu wszystkich za i przeciw, zdecydowalismy sie. Szalenstwo, pewnie rodzina nas wyklnie juz do konca (z trudem "przelklneli" Aygo), ale coz, taka nasza pasja :)