niki_ill Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Wymiziaj Suczydełko od nas. Wymiziana i strasznie przeze mnie rozpieszczana po tym spieciu. Ja jestem straszna panikara i teraz chucham i dmucham na sucz, a Aygus wylizuje jej fafelka :cool3: Quote
Jagoda1 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 niki_ill napisał(a): Ja jestem straszna panikara i teraz chucham i dmucham na sucz Czyli taka normalna boksiara:evil_lol: . Quote
Kate I Luka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 niki_ill napisał(a):a Aygus wylizuje jej fafelka :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: słodziaki... Cieszę się, że przynajmniej obydwoje zareagowali na Twoje komendy... bo mogło być faktycznie nieciekawie:shake: Quote
niki_ill Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Czyli taka normalna boksiara . Oj tak i co wiecej jak by trzeba bylo, sama bym sie rzucila z klami na ta amstafke :mad: :angryy: :diabloti: Cieszę się, że przynajmniej obydwoje zareagowali na Twoje komendy... bo mogło być faktycznie nieciekawie Tak mnie to tez ucieszylo. Nera nei szuka nigdy zaczepki, ale ma charakter i gdyby sie rozkrecila, moglo byc nieciekawie. Natomiast Aygo to maly zakapioor i jak ruszyl z odsciecza suczy, mialam niezlego stracha:shake: Quote
niki_ill Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Jeszcze raz moja biedna sucz i jej ranka na fafelku :-( I smutny suczek z zabawka Aygo Quote
Jagoda1 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Bidulka, musiało bardzo boleć:-(, biedna suńka. Quote
niki_ill Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Bidulka, musiało bardzo boleć, biedna suńka. Bolalo ja, ale dala sobie opatrzyc i byla bardzo cierpliwa. Nera niesamowicie wydoroslala po 2 cieczce:multi: Wciaz ma cos ze szczeniaka, ale mimo wszystko to juz inna sucz :D:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 bidulka, kiepsko to wygląda... oby szybko się zagoiło... ' Quote
mar....ka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Biedulka, dobrze ze sie szybko goi. Pozdrawiamy goraco i zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia Quote
agbar Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 witajcie:) starsznie przykro sie czyta...a jeszcze bardziej mi przykro bo ja tez mam takiego zakapiora, zaczepnika...:shake: mam nadzieje ze suczydelko ma sie dobrze?? Quote
niki_ill Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Witamy podwójny duecik, jak Nerusi buzia? Witamy Pycholek juz lepiej sie ma, zaczyna sie ladnie goic, takze uffff:multi: mam nadzieje ze suczydelko ma sie dobrze?? Suczek juz tryska energia, az za bardzo, takze wszystko zdaje sie byc juz pod kontrola:evil_lol: :multi: Pozdrawiam serdecznie Quote
Kate I Luka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Super, że już ok:multi: :multi: :multi: :multi: Oby tylko niepopamiętała tej zatarczki na przyszłość, i kiedyś się nie odpłaciła tamtej z nawiązką :shake: Quote
niki_ill Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Witam I kilka fotek, tylko "Malego", bo sucz sie goii poki co ;) Maluszek Gigo :) A to moj wielki brat:diabloti: i ja No i cosik z terazniejszosci. Ale o co chodzi? Moje "M1" moja zabawka :evil_lol: Pozdrawiam Quote
e.v.a Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 doberek:multi: ojoj biedna sunieczka:shake: buziaczki slemy :) Quote
Jagoda1 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 "Ja tu pilnuję, wchodzisz na własną odpowiedzialność"...:evil_lol: Quote
niki_ill Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Witam Mamy za soba mala sesje zdjeciowa na spacerku, wiec sie pochwale :razz: Na poczatek, sucz i ja :oops: Wyscig faflakow Aygo Aygo i hmm. "kawalek" Suczy :evil_lol: Nerusia I faflaki odpoczywajace No i jeszcze Aygo, Nere ciezko bylo dzis uchwycic do jakiejs normalnej fotki :roll: Pozdrawiamy serdecznie:evil_lol: :diabloti: Quote
agbar Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 hej:) ja tez mam problemy ze zrobieniem normalnej fotki temu mojemu diablu tasmanskiemu:) Quote
mar....ka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Dobrze, ze fafelek zagojony. W Waszej galerii zazwyczaj jestem jako gosc (czytam sobie i nic się nie odzywam:eviltong: ). Fajne zdjecie, szkoda, że nie z dwoma ślicznosciami na raz (byłany oszczędnośc na ramkach, teraz drugie zdjecie potrzebnie i druga ramka:p ) Quote
niki_ill Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Fajne zdjecie, szkoda, że nie z dwoma ślicznosciami na raz Ej, no a ja to nie pieknosc:evil_lol: :diabloti: Zartuje Aygo mial inne plany, czyt. zarcie trawy, wiec z suczydlem tylko fotka :shake: Pozdrawiam Aga W Waszej galerii zazwyczaj jestem jako gosc (czytam sobie i nic się nie odzywam ). Oj, czas zaczac sie odzywac :P Quote
niki_ill Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 rozkoszne maleństwo Witam i dziekuje:oops: :evil_lol: jeśli możemy zostawimy zaproszenie do galerii biało- czarnych... NApewno Was odwiedzimy :multi: Witamy Dziewczyny! :razz: Witamy i my, pozdrawiajac serdecznie :multi: Quote
Kate I Luka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Patrzcie, Ile na stole pisanek! Każda ma oczy Malowane, Naklejane. Każda ma uśmiech Kolorowy I leży na stole grzecznie, Żeby się nie potłuc Przypadkiem W dzień świąteczny. Ale pamiętajcie! Pisanki Nie są do jedzenia. Z pisanek się wyklują ŚWIĄTECZNE ŻYCZENIA Quote
Recommended Posts