Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='niki_ill']Witam

Dzieki dziewczyny za walentynkowe zyczenia, od nas tez spoznione, ale szczere:loveu: :multi: :cool1:
Kurna wczoraj Aygo malo nie zagryzl kota sasiadow, ktory siedzial sobie spokojnie u mnie na wycieraczce :roll: Wasze fafle tez tak nie cierpia kotow?

Pozdrawiam

Bono i Diki nie trawią wszystkiego małego co się rusza( oprócz psów):p , a Merol jest przyjacielem wszystkich małych stworków:loveu: , lubi kotki, a najbardziej swoją przyjacółkę morską świnkę :D, którą Diki i Bono z największą przyjemnością by rozszarpali:mad: .
Ogółnie pieski to kotków nie:shake: lubią:evil_lol:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niki_ill napisał(a):

Kurna wczoraj Aygo malo nie zagryzl kota sasiadow, ktory siedzial sobie spokojnie u mnie na wycieraczce :roll: Wasze fafle tez tak nie cierpia kotow?

Nasz Gastek też za kotami nie przepada. Potrafi pamiętać , że na kilka dni wcześniej kot przed nim spieprzył na drzewo i po kilku dniach na to drzewo zaglądać.
Ale staram się mu wybić tę nienawiść z głowy, i chyba robimy postępy.

Posted

Ogółnie pieski to kotków nie lubią

Uff to nie tylko moje sa takimi mordercami. Najgorsze jest to, ze ten kot sasiadow, sam podlazi do moich psow i zaczepia je. Masakra :crazyeye:

Kasia, jak Gastek sie czuje???

Posted

niki_ill napisał(a):

Kasia, jak Gastek sie czuje???

Fałszywły alarm... RTG wykluczyło złamanie żebra (wet który postawił złą diagnozę dostał porządny ochrzan od nas). Całe szczęście jest tylko obity i ma krwiaka.

Posted

Fałszywły alarm... RTG wykluczyło złamanie żebra (wet który postawił złą diagnozę dostał porządny ochrzan od nas). Całe szczęście jest tylko obity i ma krwiaka.

ooo to cale szczescie. Co do weta, to stawial diagnoze zlamania bez RTG? Zmienilabym juz go :angryy:
No, ale szczescie, ze Gastek zdrow:multi:

My w miedzy czasie bylismy na spacerku, krotkim, bo zaczelo padac, ale mam kilka fotek, watpliwej jakosci, ale jednak :)

To idziemy na ten spacer czy nie?:mad:

Aygol po cieczce Nerusi troszku schodl, brakowalo biedakowi apetytu :(

Skok przez kaluze

Nercia

W poszukiwaniu patykow

Mam

Tylko, ze pani zabrala:

No nic, znajde se innego i zwieje

Musze pomyslec.

:razz: Pozdrawiamy

Posted

[quote name='niki_ill']ooo to cale szczescie. Co do weta, to stawial diagnoze zlamania bez RTG? Zmienilabym juz go :angryy:
No, ale szczescie, ze Gastek zdrow:multi:

zmieniliśmy już weta :)

Oczka przecudowne

• 3 weeks later...
Posted

Haaaaaaaaaaaaaaaalo, Aga co u Was????

Kasia, w sumie klopoty. Nera dostala jakiejs alergii, a Aygo ma cos z oczami, no i ponawiamy wizyte u weta :(
Nie posiadam narazie nowych fotek, no, ale nastala wiosna takze cos sie "skreci" :multi:

Śliczna

Dzieki Karola :cool3:

Posted

niki_ill napisał(a):
Kasia, w sumie klopoty. Nera dostala jakiejs alergii, a Aygo ma cos z oczami, no i ponawiamy wizyte u weta :(
Nie posiadam narazie nowych fotek, no, ale nastala wiosna takze cos sie "skreci" :multi:

No tak... jak spokój, to spokój, a jak się coś dzieje to na wszytskich frontach.
Zdrówka dla zółtków :)

Pozdrowienia :multi:

Posted

A co u Was tak cicho? Gdzie się podziewacie?

A no tak sie troszku szwedamy po Swiecie:razz:

Mielismy tez niemile przezycie w sobote, gdyz na Nere rzucila sie amstaffka:shake: Pokiereszowaly sie troszku. Troche krwi sie z pyskow polalo, najwazniejsze, ze udalo je sie odwolac i opanowac samymi komendami.
Jednak szkolenie wiele nam dalo.
Efekt starcia to rozwalony i spuchniety fafelek Nerusi:-( , ale nic powaznego na szczescie sie nie stalo.

Wstawiam tez 2 fotki, robione telefonem, takze sredniej jakosci ;)

Pozdrawiam

Posted

Witajcie...

Oj niemiło się czyta o takich psich spięciach. O ile życie było by prostsze gdyby ktoś wymyślił sposób na niegryzienie się psiaków :shake:

Pozdrowionka dla chorego fafelka ;)

Posted

Witaj Kasia

Oj nic nie mow. Moje psy nigdy nie atakuja pierwsze. Ta sucz sie pojawila z nikad. Zdazylam tylko krzyknac "Nera stoj". Stanela jak wryta, choc poczatkowo ugryzla tez tamta w obronie. Amstaffka byla na lince i babka szybko ja odciagnela. Nie wiem co by bylo w innej sytuacji.
Serce mialam pod gardlem. Aygol ruszyl z odsicza suczy i jego na szczescie tez udalo mi sie odwolac. Chcial bronic NEre. Prawo stada:diabloti: