Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fajne te psiórrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Posted

Czesc

Nooooo widzę, że się nieźle opindalacie gdzie nowe foty?????

No troszke, ale to dlatego, ze Nerze skonczyla sie wlasnie cieczka. Spacerow, wspolnych z Aygusiem nie miala, no i nie mamy fotkow z dworku. No, ale mam kilka z domu.
Nera skonczyla 2 lata, 4 lutego, jeszcze sie pochwale :multi: :evil_lol: :razz:

No to kilka fotek z domku, z "psiego" fotelu, o ktory jest wieczna wojna :mad: . Jutro porobie jakies na spacerze, o ile pogoda pozwoli bo u nas deszcz i chlapa nieziemska :shake:

Sucz z zabawka urodzinowa

Dumna 2-latka:multi:

Pyskujacy jak zwykle Aygo

Panienka

Narazie tyle, nastepnym razem spacerowe fotkasy z wolna od cieczki w koncu sucza :multi:

Pozdrawiamy

Posted

Wszystkiego Najlepszego dla Nerusi :)

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Wszystkiego Najlepszego dla Nerusi :)

Posted

[quote name='Kate I Luka']Bonitka, ale masz czkawkę :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

Córcia Ty się nie śmiej:cool3: , ja już na Dogo prawie nie wchodzę tak mnie stresuje:placz: , albo wogóle nie ma moich postów, albo się naraz w dziwny sposób duplikują:angryy: , co za koszmar:angryy:

Posted

[quote name='bonita']Córcia Ty się nie śmiej:cool3: , ja już na Dogo prawie nie wchodzę tak mnie stresuje:placz: , albo wogóle nie ma moich postów, albo się naraz w dziwny sposób duplikują:angryy: , co za koszmar:angryy:
Mamcia... nie sztresuj się, bo sztresa psiaki wyczują i co to wtedy będzie :shake:
A swoją drogą to z tym dogo zrobiłby ktoś wreszcie porządek! Każdy ma jakieś problemy:mad: :mad: :mad:

Posted

Witam

Dzieki dziewczyny za walentynkowe zyczenia, od nas tez spoznione, ale szczere:loveu: :multi: :cool1:
Kurna wczoraj Aygo malo nie zagryzl kota sasiadow, ktory siedzial sobie spokojnie u mnie na wycieraczce :roll: Wasze fafle tez tak nie cierpia kotow?

Pozdrawiam