e.v.a Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
niki_ill Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Witam :razz: Kilka fotek z serii, spieeeeeeee :evil_lol: czyli grzeczne boksery :) Pozdrawiam wszystkich w ponury dzien ;) Quote
Kate I Luka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Oj poza zupełnie jak Gastek Pozdróffka ;) Quote
Kate I Luka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Heeeej, co tam na północy słychać??? Quote
Agnieszka PPP Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Sliczna para:loveu: :loveu: też bym chciała miec dwa fafluny:eviltong: :eviltong: Quote
zuzka7 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 fajne te psiórrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Quote
KarolaBox Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Nooooo widzę, że się nieźle opindalacie :mad: gdzie nowe foty????? :angryy: ;) :evil_lol: Quote
niki_ill Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Czesc Nooooo widzę, że się nieźle opindalacie gdzie nowe foty????? No troszke, ale to dlatego, ze Nerze skonczyla sie wlasnie cieczka. Spacerow, wspolnych z Aygusiem nie miala, no i nie mamy fotkow z dworku. No, ale mam kilka z domu. Nera skonczyla 2 lata, 4 lutego, jeszcze sie pochwale :multi: :evil_lol: :razz: No to kilka fotek z domku, z "psiego" fotelu, o ktory jest wieczna wojna :mad: . Jutro porobie jakies na spacerze, o ile pogoda pozwoli bo u nas deszcz i chlapa nieziemska :shake: Sucz z zabawka urodzinowa Dumna 2-latka:multi: Pyskujacy jak zwykle Aygo Panienka Narazie tyle, nastepnym razem spacerowe fotkasy z wolna od cieczki w koncu sucza :multi: Pozdrawiamy Quote
Kate I Luka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [SIZE="7"]STO LAT, STO LAT DLA NERUSI piękna solenizantka :) :evil_lol: pyskacz Quote
bonita Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Wszystkiego Najlepszego dla Nerusi :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
bonita Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Wszystkiego Najlepszego dla Nerusi :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Kate I Luka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Bonitka, ale masz czkawkę :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
bonita Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Kate I Luka']Bonitka, ale masz czkawkę :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Córcia Ty się nie śmiej:cool3: , ja już na Dogo prawie nie wchodzę tak mnie stresuje:placz: , albo wogóle nie ma moich postów, albo się naraz w dziwny sposób duplikują:angryy: , co za koszmar:angryy: Quote
Kate I Luka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='bonita']Córcia Ty się nie śmiej:cool3: , ja już na Dogo prawie nie wchodzę tak mnie stresuje:placz: , albo wogóle nie ma moich postów, albo się naraz w dziwny sposób duplikują:angryy: , co za koszmar:angryy: Mamcia... nie sztresuj się, bo sztresa psiaki wyczują i co to wtedy będzie :shake: A swoją drogą to z tym dogo zrobiłby ktoś wreszcie porządek! Każdy ma jakieś problemy:mad: :mad: :mad: Quote
e.v.a Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 :cunao: :drink1: :cunao: :BIG:100Latkow:BIG: Quote
niki_ill Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 bonita I za 50 stronkę Oooo rzeczywiscie :multi: Dobrnelismy do 50-tki, hihihih, troszke nam to zajelo. No to zdrowko!!! :beerchug: :knajpa: Pozdrawiamy Quote
niki_ill Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Witam Dzieki dziewczyny za walentynkowe zyczenia, od nas tez spoznione, ale szczere:loveu: :multi: :cool1: Kurna wczoraj Aygo malo nie zagryzl kota sasiadow, ktory siedzial sobie spokojnie u mnie na wycieraczce :roll: Wasze fafle tez tak nie cierpia kotow? Pozdrawiam Quote
Recommended Posts