niki_ill Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 oo tak Piotrek wyjatkowo uparte. A moja sucz jest w tym mistrzynia. Panienka ma swoje zdanie i ciezko jej jest je zmienic :roll: , no ale dajemy rade.... a ponizej jesio jedna fotka Aygo. Pozniej wstawie cos z szczeniactwa Nerusi :diabloti: Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='niki_ill'] Pan i Władca na swoim tronie :evil_lol: ... Quote
marlena924 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Kochane psiaki :D Nowa, fajna galeryjka, już wiem, co będę odwiedzac :D :evil_lol: Quote
Patka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Przesliczne bokie a pozują ze fiu fiu :loveu: zamęczyny Cię o fotki bądź na to przygotowana ;) fajnie mieć takie dwie zmarszczki w domu :multi: Quote
Cimi Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Aygo jest boski :loveu:. A zdjęcie Nery w twoim avatarze jest świetne. Nigdy nie mogłam się na nie napatrzeć :loveu: :lol: Quote
e.v.a Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 łooo boże !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cudeńka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: nie ma nic piekniejszego od zoltego bokserka:D:D (no i oczywiscie od Loca milosci mojej tigry;) ) wiecej fotek!!!! pozdrawiamy eva & tigra Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 evaxon napisał(a):nie ma nic piekniejszego od zoltego bokserka:D:D (no i oczywiscie od Loca milosci mojej tigry;) ) Masz szczęście, że to dodałaś :mad: :diabloti: ... Quote
kerad Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 niki_ill napisał(a):Mrowka witam witam :evil_lol: . Nasze forum niedomaga to sobie tez tu przylazlam:diabloti: . Witam wszystkich dogomaniaków bardzo serdecznie, tych znajomych i nieznajomych też:loveu: I ja wpadłem cosik troszku poczytać:lol: Nasze forum leży w gruzach i jakoś nie może się dźwignąć:placz: Niki_il a tak na marginesie; jak uszko Nery - zdrowaśne już?! Quote
mrowka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 niki_ill napisał(a):Mrowka witam witam :evil_lol: . Nasze forum niedomaga to sobie tez tu przylazlam:diabloti: . Stosunki miedzy psami sa oki. Maly czasami sie stawia, ale wtedy ma Nere na karku i daje sobie spokoj. Zalatwiaja swoje sprawy miedzy soba :mad: . Aj atylko obserwuje :bigcool: :bigcool: . POza tym Maly rosnie jak na drozdzach i uczy sie nowych rzeczy :multi: z reszta bardzo szybko :D. PozdrowionkaNo to się cieszę, oby tak dalej... :multi: I czekam na wiadomość o 3 bokserku :cool3: wkońcu 2 boksery to nei to samo co 3 :evil_lol: :evil_lol: buziaaaaki w fafuulki :iloveyou: kerad napisał(a):Witam wszystkich dogomaniaków bardzo serdecznie, tych znajomych i nieznajomych też:loveu: I ja wpadłem cosik troszku poczytać:lol: Nasze forum leży w gruzach i jakoś nie może się dźwignąć:placz: Niki_il a tak na marginesie; jak uszko Nery - zdrowaśne już?! Kerad witamy witamy!! :cool3: :razz: Nasze forum legło w gruzach :placz: do dzisiaj jako tako chodziło, a teraz.... :placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 ale cudowny kolejny boksik, juz sie w tych slodkich mordeczkach zauroczylam :loveu: :loveu: wiecej zdjec :mad: :lol: Quote
kerad Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']ale cudowny kolejny boksik, juz sie w tych slodkich mordeczkach zauroczylam :loveu: :loveu: wiecej zdjec :mad: :lol: A który to taki cudowny boksik:lol: bo ja np. mam dwa boksiki:mad: :multi: Quote
kerad Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 mrowka napisał(a): Nasze forum legło w gruzach :placz: do dzisiaj jako tako chodziło, a teraz.... :placz: Mróweczko mówią, że to przez ciebie:lol: ...tyle ci życzeń urodzinowych zaczęli składać, że serwer w końcu oddał ducha Panu :evil_lol:nawet ja nie zdążyłem:shake: Spóźnione; wszystkiego najlepszego, najboksiowego i zdrówka przede wszystkim.:wink: Quote
niki_ill Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 oo widze ze coraz wiecej forumowiczow z bokser forum :D. Witaj Kerad. Ucho Nery juz oki, ale teraz walczymy z jej inna przypadloscia. Czekam na wyniki badan :( A który to taki cudowny boksik:lol: bo ja np. mam dwa boksiki:mad: :multi: Oo tak Kerad ma sliczne boksiki :D Quote
niki_ill Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 to ja podsylam kilkafotek. Aygus i Nera z czasow szczeniecych :razz: No to się cieszę, oby tak dalej... :multi: I czekam na wiadomość o 3 bokserku :cool3: wkońcu 2 boksery to nei to samo co 3 :evil_lol: :evil_lol: oj Mrowka, mowie Ci jak bedzie 3 to sie do Ciebie z nim wprowadzimy :evil_lol: Aygo jest boski :loveu:. A zdjęcie Nery w twoim avatarze jest świetne. Nigdy nie mogłam się na nie napatrzeć :loveu: :lol: Cimi dziekuje bardzo:oops: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 o bosze ak ja koffam te obwisłe salcesony :loveu: Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):o bosze ak ja koffam te obwisłe salcesony :loveu: No takiego określenia Bąkersa to jeszcze nie słyszałem :evil_lol: :lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 PiotrekJ napisał(a):No takiego określenia Bąkersa to jeszcze nie słyszałem :evil_lol: :lol: :evil_lol: ...:oops: mój Harley przez 4 lata wielu przezwisk się dorobił i każda część ciała miała nazwę np . podogonnik smrodlawy , luluń kędzierzawy , salceson miętolony :oops:i wiele wiele innych :lol: Quote
e.v.a Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='PiotrekJ']Masz szczęście, że to dodałaś :mad: :diabloti: ... Piotrku jak bymmogla zapomniec :cool3: Quote
Magda Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='niki_ill'] Zamkneli w klatce!!:placz::placz: Nie masz serca:mad::evil_lol: Quote
niki_ill Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 a jak!!!!! :evil_lol: Kto probowal odkurzac z dwoma boksami na odkurzaczu ten zrozumie :cool3: Quote
Magda Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Gabryjella napisał(a):Jak dobrze, że ja nie mam takiego problemu. Jak wyciągam odkurzacz to killer już jest w drugim końcu mieszkania:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A parke masz cudniastą.:loveu: Hahahha........... to niezly z niego killer:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 niki_ill napisał(a):a jak!!!!! :evil_lol: Kto probowal odkurzac z dwoma boksami na odkurzaczu ten zrozumie :cool3:no masz po prostu 2 pomocników :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 niki_ill napisał(a):a jak!!!!! :evil_lol: Kto probowal odkurzac z dwoma boksami na odkurzaczu ten zrozumie :cool3: Ja z jednym próbuję i wiem co czujesz odkurzając z dwoma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ja z jednym próbuję i wiem co czujesz odkurzając z dwoma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...:mad:ale Marudy :evil_lol: Quote
Recommended Posts