Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oo tak Piotrek wyjatkowo uparte. A moja sucz jest w tym mistrzynia. Panienka ma swoje zdanie i ciezko jej jest je zmienic :roll: , no ale dajemy rade.... a ponizej jesio jedna fotka Aygo.
Pozniej wstawie cos z szczeniactwa Nerusi :diabloti:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

łooo boże !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cudeńka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
nie ma nic piekniejszego od zoltego bokserka:D:D (no i oczywiscie od Loca milosci mojej tigry;) )
wiecej fotek!!!!
pozdrawiamy eva & tigra

Posted

niki_ill napisał(a):
Mrowka witam witam :evil_lol: . Nasze forum niedomaga to sobie tez tu przylazlam:diabloti: .

Witam wszystkich dogomaniaków bardzo serdecznie, tych znajomych i nieznajomych też:loveu: I ja wpadłem cosik troszku poczytać:lol: Nasze forum leży w gruzach i jakoś nie może się dźwignąć:placz: Niki_il a tak na marginesie; jak uszko Nery - zdrowaśne już?!

Posted

niki_ill napisał(a):
Mrowka witam witam :evil_lol: . Nasze forum niedomaga to sobie tez tu przylazlam:diabloti: .
Stosunki miedzy psami sa oki. Maly czasami sie stawia, ale wtedy ma Nere na karku i daje sobie spokoj. Zalatwiaja swoje sprawy miedzy soba :mad: . Aj atylko obserwuje :bigcool: :bigcool: . POza tym Maly rosnie jak na drozdzach i uczy sie nowych rzeczy :multi: z reszta bardzo szybko :D.

Pozdrowionka
No to się cieszę, oby tak dalej... :multi: I czekam na wiadomość o 3 bokserku :cool3: wkońcu 2 boksery to nei to samo co 3 :evil_lol: :evil_lol:
buziaaaaki w fafuulki :iloveyou:

kerad napisał(a):
Witam wszystkich dogomaniaków bardzo serdecznie, tych znajomych i nieznajomych też:loveu: I ja wpadłem cosik troszku poczytać:lol: Nasze forum leży w gruzach i jakoś nie może się dźwignąć:placz: Niki_il a tak na marginesie; jak uszko Nery - zdrowaśne już?!

Kerad witamy witamy!! :cool3: :razz:
Nasze forum legło w gruzach :placz: do dzisiaj jako tako chodziło, a teraz.... :placz:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']ale cudowny kolejny boksik, juz sie w tych slodkich mordeczkach zauroczylam :loveu: :loveu:
wiecej zdjec :mad: :lol:

A który to taki cudowny boksik:lol: bo ja np. mam dwa boksiki:mad: :multi:

Posted

mrowka napisał(a):

Nasze forum legło w gruzach :placz: do dzisiaj jako tako chodziło, a teraz.... :placz:

Mróweczko mówią, że to przez ciebie:lol: ...tyle ci życzeń urodzinowych zaczęli składać, że serwer w końcu oddał ducha Panu :evil_lol:nawet ja nie zdążyłem:shake: Spóźnione; wszystkiego najlepszego, najboksiowego i zdrówka przede wszystkim.:wink:

Posted

oo widze ze coraz wiecej forumowiczow z bokser forum :D. Witaj Kerad. Ucho Nery juz oki, ale teraz walczymy z jej inna przypadloscia. Czekam na wyniki badan :(

A który to taki cudowny boksik:lol: bo ja np. mam dwa boksiki:mad: :multi:

Oo tak Kerad ma sliczne boksiki :D

Posted

to ja podsylam kilkafotek. Aygus i Nera z czasow szczeniecych :razz:

No to się cieszę, oby tak dalej... :multi: I czekam na wiadomość o 3 bokserku :cool3: wkońcu 2 boksery to nei to samo co 3 :evil_lol: :evil_lol:

oj Mrowka, mowie Ci jak bedzie 3 to sie do Ciebie z nim wprowadzimy :evil_lol:

Aygo jest boski :loveu:. A zdjęcie Nery w twoim avatarze jest świetne. Nigdy nie mogłam się na nie napatrzeć :loveu: :lol:

Cimi dziekuje bardzo:oops:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
No takiego określenia Bąkersa to jeszcze nie słyszałem :evil_lol: :lol: :evil_lol: ...
:oops: mój Harley przez 4 lata wielu przezwisk się dorobił i każda część ciała miała nazwę np . podogonnik smrodlawy , luluń kędzierzawy , salceson miętolony :oops:i wiele wiele innych :lol:

Posted

Gabryjella napisał(a):
Jak dobrze, że ja nie mam takiego problemu. Jak wyciągam odkurzacz to killer już jest w drugim końcu mieszkania:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A parke masz cudniastą.:loveu:

Hahahha........... to niezly z niego killer:evil_lol::evil_lol:

Posted

niki_ill napisał(a):
a jak!!!!! :evil_lol: Kto probowal odkurzac z dwoma boksami na odkurzaczu ten zrozumie :cool3:
no masz po prostu 2 pomocników :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

niki_ill napisał(a):
a jak!!!!! :evil_lol: Kto probowal odkurzac z dwoma boksami na odkurzaczu ten zrozumie :cool3:

Ja z jednym próbuję i wiem co czujesz odkurzając z dwoma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...