Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cudne fotki, wszytskie... Żółtaski śą świetne...

[quote name='niki_ill']Gigo meznieje w oczach. Kawal chlopaka sie z niego robi. Teraz wazy 32 kg. Nera 29:multi: W koncu chyba trafilismy z karma :) Niestety testosteron w nim buzuje i musze czuwac nad tym by nie rzucal sie na psy, a czesto ma ochote sie sparawdzac z psami i to najczesciej wiekszymi od siebie:shake:
No tak, to zupełnie jak Gastek z tym sprawdzaniem się...
A czym pakujecie młodzieńca? Nasz wcina Acanę deluxe, i jakoś przypakować go nie potrafimy... 28 kg :roll: :roll: :roll:

a tu jakbym Gastona widziała, identyczna mina, tylko wzrok bardziej mężny, i nawet ta biała strzałeczka na czole....

Posted

Aga, co z Nerą, lepiej?

Karola, jest poprawa, ale chyba bez antybiotykow sie nie obejdzie. Jutro idziemy na kontrole.

A czym pakujecie młodzieńca

Obydwa zoltki jedza Bento Kronen Active. Bardzo dobra karma. Dlugo szukalismy amku, ktore by pasowalo obydwu psom i w koncu chyba trafilismy:multi:

Posted

A co Neruni dolega?

Nera ma zapalenei skory na lapie i brodzie. Narazie jej ot smarujemy, ale chyba trzeba bedzie dac antybiotyki. Jest lekka poprawa, ale wziaz nie jest tak jak nalezy.:shake: Dzis wizyta u weta i zobaczymy co dalej

Pozdrawiam

Posted

haej:smile: i jak? byliście u weta?????

Czesc, tak bylismy. Jest poprawa, ale niewystarczajac i dlatego jeszcze leczenie bedziemy wspomagac antybiotykami w tabletkach. Mam nadzieje, ze to beda juz wystarczajace srodki. Najciezej ja przypilnowac by nie lizala lapy. Zakladamy jej skarpetke i przy nas jej nie sciaga, ale w nocy juz ciezej :shake:

pozdrawiam

Posted

niki_ill napisał(a):
Czesc, tak bylismy. Jest poprawa, ale niewystarczajac i dlatego jeszcze leczenie bedziemy wspomagac antybiotykami w tabletkach. Mam nadzieje, ze to beda juz wystarczajace srodki. Najciezej ja przypilnowac by nie lizala lapy. Zakladamy jej skarpetke i przy nas jej nie sciaga, ale w nocy juz ciezej :shake:

pozdrawiam

Oj bidulka ... Oby teraz już antybiotyki pomogły....
Buziaki dla chorowitki... i dla chłopaczka też coby mu smutno nie było :)

Posted

Oj bidulka ... Oby teraz już antybiotyki pomogły....
Buziaki dla chorowitki... i dla chłopaczka też coby mu smutno nie było

Oj oby oby....
A chlopiec tez smutny...zakochal sie bidak. Jakas sucz ma widocznie cieczke w poblizu i Aygi placze doi ksiezyca...:shake: :crazyeye:
Co to bedzie, jak Nera dostanie cieczk... co z reszta juz na dniach lub tygodniach powinno nastapic:shake:

Posted

niki_ill napisał(a):
Oj oby oby....
A chlopiec tez smutny...zakochal sie bidak. Jakas sucz ma widocznie cieczke w poblizu i Aygi placze doi ksiezyca...:shake: :crazyeye:
Co to bedzie, jak Nera dostanie cieczk... co z reszta juz na dniach lub tygodniach powinno nastapic:shake:

Ayguś chłopie, testosteron Ci zaczyna buzować :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A z cieczką to będziesz miała ładne tygodnie zawirowania :roll: :roll: :roll:

• 2 weeks later...
Posted

Witam :evil_lol:

U nas zmiany, sucz ma cieczke, Aygo jej plinuje. Zaden pies nie ma prawa sie zblizyc na spacerze do panny :D Biedny Aygus musi byc czasami odseparowany, no ale coz sila wyzsza.
I kilka foteczek, smutne suczy z humorami i jej bodyguarda:razz:

Male lwiatko

Pochwalimy sie, ze w niedziele Nera zaliczyla testy psychotechniczne. Sucz jednym slowem nie jest chora umyslowo :D:evil_lol: :multi: Tym samym jest suka hodowlana :)

Pozdrawiamy serdecznie

Posted

ale słodziaki :)

[quote name='niki_ill']
Pochwalimy sie, ze w niedziele Nera zaliczyla testy psychotechniczne. Sucz jednym slowem nie jest chora umyslowo :D:evil_lol: :multi: Tym samym jest suka hodowlana :)

Super, gratulacje dla Ciebie i Neruśki :)
Czyżby w Gdańsku rodziła się nowa Hodowla:razz: :razz:

Posted

Halo, halo, gdzieście przepadli????

Szlajamy sie ostatnio troszeczke i czasu brak.:roll: :shake:
No, ale mam 2 foteczki.

Nerusia w cieczkowej depresji:

No i oczywiscie Aygo, prawdziwy dzentelmen ja pociesza:razz: :evil_lol:

Pozdrawiamy z mroznego Gdanska :lol: