niki_ill Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Ale gdzie się podziały jego USZY? Nie ma :P ;) A co sie bede szczypac :diabloti: Quote
bonita Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Świetne foty:) , ta szczególnie mi się podoba, skrada się jak tygrys ;) Quote
niki_ill Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Świetne foty:smile: , ta szczególnie mi się podoba, skrada się jak tygrys Bo Aygo ma cos z kota. Skrada sie, poluje i czasami lubi przylozyc z lapy :evil_lol: :diabloti: Quote
agbar Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='bonita'] Świetne foty:) , ta szczególnie mi się podoba, skrada się jak tygrys ;) hihi przyczajony tygrys.....faktycznie no i ten tego dzien dobry:) Quote
niki_ill Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 no i ten tego dzien dobry Witamy witamy:evil_lol: hihi przyczajony tygrys.....faktycznie Tia Aygo ma teraz wyglad zboja i sasiedzi mowia na niego Killer :):evil_lol: :diabloti: Quote
niki_ill Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Usmiech :) Gigo 4 miesiace temu :) Pozdrawiamy :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 CZeść żłółtaski :multi: :multi: :multi: Wasza Pańcia coś chyba zapracowana przed świętami, że tak dozuje nam wasze foteczki :shake: :shake: :shake: Quote
Kate I Luka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Skacze Aniołek, skacze po chmurkach, niesie życzenia w Anielskich piórkach. Niesie w plecaku babki i świeczki, a w walizkach złote dzwoneczki. Wesołych Świąt! Quote
leemonca Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 dzieńdoberek ślicznotki!!! chcemy trochę nowych foteczek :cool3: Quote
DORRAG Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 leemonca napisał(a):dzieńdoberek ślicznotki!!! chcemy trochę nowych foteczek :cool3: My też poprosimy:cool3: o foteczki. Quote
niki_ill Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Witamy Troszke zaniedbalismy nasza galerie, ale nadrobimy. Dzis zrobie mala sesje, a poki co fotki z plazy, dla tych, ktorzy nie widzieli ich na podforum.:razz: Niestety Nera ma male klopoty ze zdrowiem. Myslalam, ze dostala jakiejs alergii. Bylam dzis u weta i okazalo sie, ze ma zapalenie skory na lapie i brodzie. Czeka nas smarowanie pychola i lapki, no a ja noszenie skarpetki. Tylko ciekawe jak ja do tego przekonac:shake: Pozdrawiamy serdecznie Quote
Kate I Luka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 jaka duża piszczałka :) [quote name='niki_ill'] Niestety Nera ma male klopoty ze zdrowiem. Myslalam, ze dostala jakiejs alergii. Bylam dzis u weta i okazalo sie, ze ma zapalenie skory na lapie i brodzie. Czeka nas smarowanie pychola i lapki, no a ja noszenie skarpetki. Tylko ciekawe jak ja do tego przekonac:shake: oj niedobrze, niedobrze:shake: :shake: szybko do zdrówka wracajcie :glaszcze: Quote
Kate I Luka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Pragnę złożyć żarliwe życzenia: szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia, oby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego Roku! Quote
niki_ill Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Kasia dziekujemy. Ide porobic troszku fotek moim burkom. Domowych, bo na dworku tak wieje, ze nawet im sie nie chce spacerowac :shake: A co do piszczalki to nie piszczy, bo wyjelismy piszczadlo. Wkurzalo ono moje kundle :):eviltong: :multi: Quote
DORRAG Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Gdy Nowy Rok staremu cyfrę zmienia, Wszyscy - wszystkim ślą życzenia! Przy tej pięknej sposobności, Życzę Ci dużo radości! Quote
Kate I Luka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='niki_ill']Kasia dziekujemy. Ide porobic troszku fotek moim burkom. Domowych, bo na dworku tak wieje, ze nawet im sie nie chce spacerowac :shake: A co do piszczalki to nie piszczy, bo wyjelismy piszczadlo. Wkurzalo ono moje kundle :):eviltong: :multi: No coś Ty? Dla Gastka najlepszą zabawką jest ta która piszczy, a ta co już zostaje popsuta przez niego, czyli piszczałka wpadnie do środka lub zostanie wygryziona - wtedy zabawka już atrakcyjna nie jest...A dopóki piszczy - ja zawału mam dostać... Quote
leemonca Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ I DUŻO, DUŻO SZCZĘŚCIA W NOWYM ROKU Quote
niki_ill Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 A widzisz Kasia, moje psy wkurzaja piszczalki. Kiedys na szkoleniu, instruktor powiedzial nam, ze piszczalki doprowadzaja psy do szalu, dlatego tak je psiska mecza. U moich to prawda, one wola pileczki, linki do przeciagania sie i chocby skarpetke z suplem :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 wszystkiego najlepszego w nowym roku :) i duzo zdrowka dla faflunow:cool3: Quote
Kate I Luka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Witajcie w Nowym Roczku :) :) :) Wszystkiego dobrego życzę :) Quote
niki_ill Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Witamy w nowym roku i mam kilka fotek z Sylwestra :) Swiateczne boksery Nerusia ze swoimi fochami :shake: A tu juz bez focha:razz: i troszke milosci dla Aygo:loveu: Pieskie zycie: Mlody przystojniak, ktory w koncu podnosi lape do sikania. Chyba sie wkurzyl, bo nazywalam go mala suczka :evil_lol: Pozdrawiamy wszystkich i zyczymy wymarzonego Nowego Roku 2007:multi: Quote
niki_ill Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Aygo coraz wiekszy sie robi Gigo meznieje w oczach. Kawal chlopaka sie z niego robi. Teraz wazy 32 kg. Nera 29:multi: W koncu chyba trafilismy z karma :) Niestety testosteron w nim buzuje i musze czuwac nad tym by nie rzucal sie na psy, a czesto ma ochote sie sparawdzac z psami i to najczesciej wiekszymi od siebie:shake: Quote
Recommended Posts