Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonita']

Świetne foty:) , ta szczególnie mi się podoba, skrada się jak tygrys ;)

hihi przyczajony tygrys.....faktycznie
no i ten tego dzien dobry:)

Posted

no i ten tego dzien dobry

Witamy witamy:evil_lol:

hihi przyczajony tygrys.....faktycznie

Tia Aygo ma teraz wyglad zboja i sasiedzi mowia na niego Killer :):evil_lol: :diabloti:

Posted

Witamy

Troszke zaniedbalismy nasza galerie, ale nadrobimy. Dzis zrobie mala sesje, a poki co fotki z plazy, dla tych, ktorzy nie widzieli ich na podforum.:razz:

Niestety Nera ma male klopoty ze zdrowiem. Myslalam, ze dostala jakiejs alergii. Bylam dzis u weta i okazalo sie, ze ma zapalenie skory na lapie i brodzie. Czeka nas smarowanie pychola i lapki, no a ja noszenie skarpetki. Tylko ciekawe jak ja do tego przekonac:shake:

Pozdrawiamy serdecznie

Posted

jaka duża piszczałka :)

[quote name='niki_ill']
Niestety Nera ma male klopoty ze zdrowiem. Myslalam, ze dostala jakiejs alergii. Bylam dzis u weta i okazalo sie, ze ma zapalenie skory na lapie i brodzie. Czeka nas smarowanie pychola i lapki, no a ja noszenie skarpetki. Tylko ciekawe jak ja do tego przekonac:shake:

oj niedobrze, niedobrze:shake: :shake: szybko do zdrówka wracajcie :glaszcze:

Posted

Kasia dziekujemy. Ide porobic troszku fotek moim burkom. Domowych, bo na dworku tak wieje, ze nawet im sie nie chce spacerowac :shake:
A co do piszczalki to nie piszczy, bo wyjelismy piszczadlo. Wkurzalo ono moje kundle :):eviltong: :multi:

Posted

[quote name='niki_ill']Kasia dziekujemy. Ide porobic troszku fotek moim burkom. Domowych, bo na dworku tak wieje, ze nawet im sie nie chce spacerowac :shake:
A co do piszczalki to nie piszczy, bo wyjelismy piszczadlo. Wkurzalo ono moje kundle :):eviltong: :multi:

No coś Ty? Dla Gastka najlepszą zabawką jest ta która piszczy, a ta co już zostaje popsuta przez niego, czyli piszczałka wpadnie do środka lub zostanie wygryziona - wtedy zabawka już atrakcyjna nie jest...A dopóki piszczy - ja zawału mam dostać...

Posted

A widzisz Kasia, moje psy wkurzaja piszczalki. Kiedys na szkoleniu, instruktor powiedzial nam, ze piszczalki doprowadzaja psy do szalu, dlatego tak je psiska mecza. U moich to prawda, one wola pileczki, linki do przeciagania sie i chocby skarpetke z suplem :evil_lol:

Posted

Witamy w nowym roku i mam kilka fotek z Sylwestra :)

Swiateczne boksery

Nerusia ze swoimi fochami :shake:

A tu juz bez focha:razz:

i troszke milosci dla Aygo:loveu:

Pieskie zycie:

Mlody przystojniak, ktory w koncu podnosi lape do sikania. Chyba sie wkurzyl, bo nazywalam go mala suczka :evil_lol:

Pozdrawiamy wszystkich i zyczymy wymarzonego Nowego Roku 2007:multi:

Posted

Aygo coraz wiekszy sie robi

Gigo meznieje w oczach. Kawal chlopaka sie z niego robi. Teraz wazy 32 kg. Nera 29:multi: W koncu chyba trafilismy z karma :) Niestety testosteron w nim buzuje i musze czuwac nad tym by nie rzucal sie na psy, a czesto ma ochote sie sparawdzac z psami i to najczesciej wiekszymi od siebie:shake: