Alicja Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='niki_ill']Hej, dziekuje bardzo. Dzis moze uda mi sie napstrykac nowych fotek na spacerku :) Pozdrawiam;)to ja też czekam na nowe fotki fafluniastych Quote
bonita Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 O! nowe foty będą , to fajnie przyjdę póżniej :) Quote
niki_ill Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 Witam Pochwale sie, ze dzis Aygo konczy roczek. Szkuje sie:popcorn: :new-bday: :tort: :drinking: :drinking: :diabloti: Czas szybko zlecial, malec dorsta, ale nie stracil nic ze szczeniaka :) Kochamy go bardzo :) I Nerusia Nowe fotki beda pozniej :) Pozdrawiam Quote
niki_ill Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 Kilka fotek z dzisiejszego spacerku, zwlaszcza szanownego jubilata, ktorego dzis jest wyjatkowy dzien :) I Nerusia moja kochana pozdrawiam i ide na piwko za zdrowko Aygo :D:diabloti: Quote
bonita Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='niki_ill']Witam Pochwale sie, ze dzis Aygo konczy roczek No to wszystkiego najlepsiejszego dla Aygo :tort: :new-bday: :cunao: :knajpa: :popcorn: :laola: :drinking: :pepsi: :chlup: :drink1: :tort: :bday: :bigcool: :buzi: :B-fly: :hand: :Cool!: :cool2: :thumbs: :happy1: :iloveyou: Quote
e.v.a Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 100Latków:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
niki_ill Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Witam Dawno nas nie bylo we wlasnej galerii, takze sie pokazemy. Fotki dzisiejsze, jakosc taka sobie, bo robione na szybko komorka, ale oc tam, wazne ze cos widac :D I tak Aygo cos kombinuje :) Nera szalej, rakieta, ciezko ja uchwycic :/ Gigo prezentuje swoje...hmmm wyimaginowane miesnie:evil_lol: :razz: Nerusia z patyczkiem Teraz Nera kombinuje co nabroic :) I znow ten patyczek Uhahany Gigo Niom, to chyba na tyle :) Pozdrawiam:razz: Quote
e.v.a Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='niki_ill'] :loveu: :loveu: :loveu: słodka :loveu: :loveu: :loveu: witaj:multi: Quote
niki_ill Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Witaj Evaxon Eee jaka ona tam slodka, to kawal malpy jest:evil_lol: :cool1: Quote
niki_ill Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Jeszcze cosik :) :diabloti: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Witamy znajomych z boxerforum!!! :multi: My od niedawna na dogo, i dopiero dziś dotarliśmy na Waszą galerię:oops: Buziaki dla dwóch żółtków. Cudnych żółtasków :loveu: Quote
niki_ill Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Witamy znajomych z boxerforum!!! Kate i Luka i my witamy serdecznie:evil_lol: :razz: Quote
KarolaBox Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Faflaki super !!!!!!! Znam Aygo od małego ;) ;) ;) Nie wiem czy Aga wstawiała już te fotki, ale boksi nigdy za wiele Ayguś jeszcze w hodowli: Zapraszam do galerii mojej Tosińskiej ;) Quote
Kate I Luka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jaki kochaniutek :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Aga, co tak zaniedbujesz galerię i nie dasz się na żółtki napatrzyc :shake: :shake: :shake: Quote
niki_ill Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Aga, co tak zaniedbujesz galerię i nie dasz się na żółtki napatrzyc Oj Kasia pogoda od bani, a i czasu malo na zrobienie nowych. Mam tysiace fotek starszych, ale nie mam pojecia ktore juz tu pokazywalam:roll: . No, ale na specjalne zyczenie cos zaraz poszukam :) Quote
niki_ill Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 No to wygrzebalam kilka fotek z przeszlosci faflakow :D zamierzchle czasy Nery i Aygo :) Jeszcze u hodowcy: Porzadek musi byc :evil_lol: Aygo z bratem, Akebono Nerusia "czy te oczy moga klamac"? Ale o co chodzi?: Pilka nozna to jest to :) Walka na pyski Mam fajnego kumpla: Komu nastukac? :mad: narazie tyle Pozdrawiamy serdecznie :evil_lol: :razz: Quote
Kate I Luka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 :multi: :multi: :multi: super, ile fotek :multi: :multi: :multi: jacy podobni :) Aygo z bratem, Akebono :loveu: :loveu: :loveu: a kumpel juz ma pysio małego w swoim pycholu :D Śliczne zółtaski, obydwa :) Quote
niki_ill Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 jacy podobni Aygo z bratem, Akebono Oj chyba nie. Juz jako szczeniory sie roznili. bono to najwiekszy szczneiak w miocie , moj byl najmniejszy i tak tez jest teraz :D Bono to kawal psa a moj taki, hmm podreczny :D:evil_lol: Quote
DORRAG Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='niki_ill'] Ale słodki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
izka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Przepiekne psiaki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
KarolaBox Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Rzeczywiście jaki zbój :mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cimi Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Aygo jest booooski :loveu:. I ten jego nosek :loveu: :loveu: :loveu:. Quote
niki_ill Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Aygo jest booooski . I ten jego nosek Przez ten nosek mam noce nieprzespane, tak malolat chrapie. No coz, ma nos na czole wiec nic dziwnego;) :razz: Quote
Kate I Luka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='niki_ill']Przez ten nosek mam noce nieprzespane, tak malolat chrapie. No coz, ma nos na czole wiec nic dziwnego;) :razz: Hehe, faktycznie nosiu ma pierwsza klasa... Ale gdzie się podziały jego USZY? Ładnie tak w kopiowanych :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts