Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ach, przez te upaly, moje zoltki do niczego sie nie nadaja. Spia tylko i sapia :( Szkolenie juz musimy coraz pozniej robic, co by troche chlodniej bylo.:shake:
NIby leniwe sa, ale jak zostawiam je luzem razem, to po powrocie zastaje sajgon w domu. Tak jak Nera nigdy nie niszczyla, tak jak dolacza do niej Aygo, robia wlasny wystroj wnetrz. I tak dywan mam juz do niczego, a wczoraj ofiara padl fotel:shake: Tym sposobem Gigo znow jest zamykany na czas nieobecnosci w klatce:roll: No coz, jednak kolejne proby pozostawiania ich luzem bede robic, jak tylko pokryje te straty:evil_lol:

Kilka foteczek :)

Pozdrawiamy:razz:

• 4 weeks later...
Posted

Witam

Postanowilismy sie troszke przypomniec :)

Psiska kundliska:

Wyscig zoltaskow:

Zmiana prowadzenia:

Ochroniarze Pani:

Giguś:

Parka spacerowa:

A na koniec przystojny brat Nery:)

pozdrawiam:razz:

Posted

Witam

Pochwalimy sie, ze Nera zdobyla na wystawie w Sopocie swoj pierwszy medal. Brazowy. Ocena doskonala i super opis:multi: :oops:

A to fotki z ringu:

Pozdrawiam :razz:

Posted

[quote name='niki_ill']Witam

Pochwalimy sie, ze Nera zdobyla na wystawie w Sopocie swoj pierwszy medal. Brazowy. Ocena doskonala i super opis:multi: :oops:

A to fotki z ringu:

Pozdrawiam :razz:

No to wielkie gratulacje:multi: Oby tak dalej:multi: Ale się dziewczyna wystawia ładnie:loveu:

Posted

No to wielkie gratulacje Oby tak dalej Ale się dziewczyna wystawia ładnie

Dziekujemy, bardzo sie cieszymy, zwlaszcza, ze sucz sie bardzo starala. Po cichu liczylismy na srebro, ale coz, moze kiedy indziej:razz:
Nerusia nie jest jeszcze w swojej optymalnej kondycji. Na krotko przed wystawa miala klopoty z rzeladkiem i troszke za bardzo nam schudla. Znow walczymy o jej mase hyh:shake:

Pozdrawiamy

Posted

niki_ill napisał(a):
Dziekujemy, bardzo sie cieszymy, zwlaszcza, ze sucz sie bardzo starala. Po cichu liczylismy na srebro, ale coz, moze kiedy indziej:razz:
Nerusia nie jest jeszcze w swojej optymalnej kondycji. Na krotko przed wystawa miala klopoty z rzeladkiem i troszke za bardzo nam schudla. Znow walczymy o jej mase hyh:shake:

Pozdrawiamy

My tez mamy kłopoty z masą, Diki wygląda jak lekki szkieletor, ale co się dziwić, on cały dzien goni, czekam na zimę może wtedy trochę przybierze, bo na wystawach takich chudziaków jak on nie widziałam:p .

Posted

Nooo Niki, wreszcie dotarlam do Twojego watku ;-) i moge oficjalnie pogratulowac lokaty na wystawie:multi:

heheh dzieki bardzo, skromny brozowy medalik, ale bardzo cieszyl :D:evil_lol: :razz: :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

ale masz prześliczne te swoje boksie, miałam trochę czasu dzisiaj i pooglądałam sobie na spokojnie całą galerię, warto było poświęcić tyle czasu

a to mnie tak rozbawiło, że prawie sikałam :evil_lol:, to tylko boksie tak potrafią :evil_lol: (boksiopodobne też :cool3:)

różne pozy już widziałam, ale takiej jeszcze nie :evil_lol:

Posted

różne pozy już widziałam, ale takiej jeszcze nie

Heheh, wiadomo powszechnie, ze bokser to pies guma :D

Dziekuje za komplementy Twoja galerie tez czesto odwiedzam :):evil_lol:

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

hej niki ale fajne foty sie usmialam do lez z tych twoich faflunow kiedy nastepna porcja piekna i smiechu?

Hej, dziekuje bardzo. Dzis moze uda mi sie napstrykac nowych fotek na spacerku :)

Pozdrawiam