niki_ill Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Ach, przez te upaly, moje zoltki do niczego sie nie nadaja. Spia tylko i sapia :( Szkolenie juz musimy coraz pozniej robic, co by troche chlodniej bylo.:shake: NIby leniwe sa, ale jak zostawiam je luzem razem, to po powrocie zastaje sajgon w domu. Tak jak Nera nigdy nie niszczyla, tak jak dolacza do niej Aygo, robia wlasny wystroj wnetrz. I tak dywan mam juz do niczego, a wczoraj ofiara padl fotel:shake: Tym sposobem Gigo znow jest zamykany na czas nieobecnosci w klatce:roll: No coz, jednak kolejne proby pozostawiania ich luzem bede robic, jak tylko pokryje te straty:evil_lol: Kilka foteczek :) Pozdrawiamy:razz: Quote
agbar Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 biedne zoltki...ale kochane jeszcze maja sile demolke uprawiac w te upaly:) Quote
mar....ka Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Jak to się do niczego nie nadają.....do zabawy w sam raz:] A musze sie pochwalic mam wreszcie klateczkę dla Kany i przy okazji dla TZ Quote
niki_ill Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Witam Postanowilismy sie troszke przypomniec :) Psiska kundliska: Wyscig zoltaskow: Zmiana prowadzenia: Ochroniarze Pani: Giguś: Parka spacerowa: A na koniec przystojny brat Nery:) pozdrawiam:razz: Quote
agbar Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 no nareszcie:):multi: jak dlugo mozna czekac:mad: Klatka mi sie podoba bardzo ,TZ-owi chyba tez hihihi Quote
bonita Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 niki_ill napisał(a): pozdrawiam:razz: To jest swietna fota bokserski zestaw w pełnym galopie:crazyeye: Quote
niki_ill Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Witam Pochwalimy sie, ze Nera zdobyla na wystawie w Sopocie swoj pierwszy medal. Brazowy. Ocena doskonala i super opis:multi: :oops: A to fotki z ringu: Pozdrawiam :razz: Quote
bonita Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='niki_ill']Witam Pochwalimy sie, ze Nera zdobyla na wystawie w Sopocie swoj pierwszy medal. Brazowy. Ocena doskonala i super opis:multi: :oops: A to fotki z ringu: Pozdrawiam :razz: No to wielkie gratulacje:multi: Oby tak dalej:multi: Ale się dziewczyna wystawia ładnie:loveu: Quote
niki_ill Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 No to wielkie gratulacje Oby tak dalej Ale się dziewczyna wystawia ładnie Dziekujemy, bardzo sie cieszymy, zwlaszcza, ze sucz sie bardzo starala. Po cichu liczylismy na srebro, ale coz, moze kiedy indziej:razz: Nerusia nie jest jeszcze w swojej optymalnej kondycji. Na krotko przed wystawa miala klopoty z rzeladkiem i troszke za bardzo nam schudla. Znow walczymy o jej mase hyh:shake: Pozdrawiamy Quote
bonita Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 niki_ill napisał(a):Dziekujemy, bardzo sie cieszymy, zwlaszcza, ze sucz sie bardzo starala. Po cichu liczylismy na srebro, ale coz, moze kiedy indziej:razz: Nerusia nie jest jeszcze w swojej optymalnej kondycji. Na krotko przed wystawa miala klopoty z rzeladkiem i troszke za bardzo nam schudla. Znow walczymy o jej mase hyh:shake: Pozdrawiamy My tez mamy kłopoty z masą, Diki wygląda jak lekki szkieletor, ale co się dziwić, on cały dzien goni, czekam na zimę może wtedy trochę przybierze, bo na wystawach takich chudziaków jak on nie widziałam:p . Quote
Ivcia Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Nooo Niki, wreszcie dotarlam do Twojego watku ;) i moge oficjalnie pogratulowac lokaty na wystawie:multi: Quote
niki_ill Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Nooo Niki, wreszcie dotarlam do Twojego watku ;-) i moge oficjalnie pogratulowac lokaty na wystawie:multi: heheh dzieki bardzo, skromny brozowy medalik, ale bardzo cieszyl :D:evil_lol: :razz: :diabloti: Quote
niki_ill Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Uff 40 stron, prosze mi pomoc dobrnac choc do 50:evil_lol: :mad: Quote
e.v.a Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 witajcie żółci przyjaciele:multi: :evil_lol: Quote
niki_ill Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 Witam Kilka foteczek, nie wiem czy juz je wstawialam, ale co tam :):diabloti: Pozdrawiam :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 ooo hehe jak łapki równiutko :evil_lol: :loveu: Quote
niki_ill Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Jeszcze Aygo po "irlandzku" :D:evil_lol: Pozdrawiam :) Quote
leemonca Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 ale masz prześliczne te swoje boksie, miałam trochę czasu dzisiaj i pooglądałam sobie na spokojnie całą galerię, warto było poświęcić tyle czasu a to mnie tak rozbawiło, że prawie sikałam :evil_lol:, to tylko boksie tak potrafią :evil_lol: (boksiopodobne też :cool3:) różne pozy już widziałam, ale takiej jeszcze nie :evil_lol: Quote
lula Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Proszę, proszę i kolejna galeria pięknotek :) Buziaki dla fafluszków :) Quote
niki_ill Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 różne pozy już widziałam, ale takiej jeszcze nie Heheh, wiadomo powszechnie, ze bokser to pies guma :D Dziekuje za komplementy Twoja galerie tez czesto odwiedzam :):evil_lol: Pozdrawiam Quote
agbar Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 hej niki:multi: ale fajne foty:) sie usmialam do lez z tych twoich faflunow:) kiedy nastepna porcja piekna i smiechu? Quote
niki_ill Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 hej niki ale fajne foty sie usmialam do lez z tych twoich faflunow kiedy nastepna porcja piekna i smiechu? Hej, dziekuje bardzo. Dzis moze uda mi sie napstrykac nowych fotek na spacerku :) Pozdrawiam Quote
Recommended Posts