niki_ill Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Oki to jak ktos nas jednak odwiedza, to zaczne czesciej wstawiac fotki :D Pozdrawiam Quote
Alicja Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='niki_ill']Oki to jak ktos nas jednak odwiedza, to zaczne czesciej wstawiac fotki :D Pozdrawiam:multi::multi::multi:czyli można liczyć na następną dostawę ;) Quote
e.v.a Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 niki_ill napisał(a):Oki to jak ktos nas jednak odwiedza, to zaczne czesciej wstawiac fotki :D Pozdrawiam no nieeeeeee ty smiesz twierdzic ze nikt nie odwiedza żółtaskuw fafluniastych :diabloti: Quote
niki_ill Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 A no jakos nam tak smutno bylo, ze nikt tu nie zaglada, ale widze, ze jednak ktos nas odwiedza :D :evil_lol: :multi: Tak wiec kolejne fotki :) Nerusie mi cos ostatnio jest ciezko uchwycic aparatem. Dama unika fotek :shake: Pozdrawiamy wszystkich :razz: Quote
niki_ill Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 byłam ogladałam lista obecnosci podpisana No ja mysle!!!:mad: Witam jeszcze kilka wykopanych fotek :) Kawaler do wziecia: Nera w plenerze :) Bojowy Aygo: Zoltki dwa: Spiaca sucz: pozdrawiamy :) :razz: Quote
e.v.a Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='niki_ill'] Kawaler do wziecia: Tigra powiedziala ze z checia takiego kawalera wezmie:evil_lol: wiec kiedy mozemy si epo nieglo zglosic??hahaha:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:pewnie na jakąś zabę szczeka ;) Quote
niki_ill Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Tigra powiedziala ze z checia takiego kawalera wezmie wiec kiedy mozemy si epo nieglo zglosic??hahaha Odrazu zglosic???!!!! :mad: Gigo moze ewentualnie umowic sie na male spotkanie w celu wspolnej zabawy i zapoznania :D :cool1: pewnie na jakąś zabę szczeka To zaba jest kolezanka ze szkolenia, ruda spanielka :D Gigo sie chyba w niej zakochal, bo ostatnio na szkoleniu zwiali z placu i chwilke ich nei bylo, po czym wrocili ubloceni ;) :razz: Pozdrawiam Quote
e.v.a Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 niki_ill napisał(a):Odrazu zglosic???!!!! :mad: Gigo moze ewentualnie umowic sie na male spotkanie w celu wspolnej zabawy i zapoznania :D :cool1: hehh kurcze a juz myslalam ze Aygo bedzie nasz..znaczy Tigry :lol: a tu tylko spotkanko ... hehe tilko smaczku by małej narobił :eviltong: Quote
Alicja Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='niki_ill'] To zaba jest kolezanka ze szkolenia, ruda spanielka :D Gigo sie chyba w niej zakochal, bo ostatnio na szkoleniu zwiali z placu i chwilke ich nei bylo, po czym wrocili ubloceni ;) :razz: Pozdrawiam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a kto móił ,że zaba musi być zielona ;) Quote
mar....ka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Hehe dobre podsumowanie spanieliki. 100 razy lepiej ogląda się zdjęcia Twoich żółtków tutaj w galerii, niż na forum bokserowym. Na pewno są to mniej anonimowe zdjęcia i wiadomo np. na jaką "żabkę" Aygo szczeka. Swoją drogą kawaler też mi sie podoba :evil_lol: , trzeba spisac listę kiedy Aygo z kim na randkę umówiony. My z Kaną zajmujemy kolejke po Ewie I Tigrze:lol: Quote
niki_ill Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 100 razy lepiej ogląda się zdjęcia Twoich żółtków tutaj w galerii, niż na forum bokserowym Naparawde?! Nie wiem podobne fotki wstawiam tu i na boxer forum :razz: Swoją drogą kawaler też mi sie podoba :evil_lol: , trzeba spisac listę kiedy Aygo z kim na randkę umówiony. My z Kaną zajmujemy kolejke po Ewie I Tigrze:lol: Oj to taki niesmialy chlopak jeszcze. Gdzie on tam ma liste randek :roll: .hehe A powaznie to z Aygo niezly playboy i pewnie jak by mogl to by prowadzil kalendarzyk z numerami suczek hihihihi :razz: . Nerusia za to od czasu cieczki zapalala wielka LOVE do wszelkich ON-kow :crazyeye: :roll: Pozdrawiamy Quote
e.v.a Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 niki_ill napisał(a): Oj to taki niesmialy chlopak jeszcze. Gdzie on tam ma liste randek :roll: .hehe A powaznie to z Aygo niezly playboy i pewnie jak by mogl to by prowadzil kalendarzyk z numerami suczek hihihihi :razz: . Nerusia za to od czasu cieczki zapalala wielka LOVE do wszelkich ON-kow :crazyeye: :roll: Pozdrawiamy hahaha na moja Tigre ostatnio polował jamniczek :lol: gdybyscie widzialy jak na nia chcial naskoczyc jak stanol na 2 tylnich lapkach to glowe mial lekko nad tylkiem Tigry :roflt: Tigra tez pala miloscia do wiekszosci psow:lol: szczegolnie do swoich 2 kolegow :evil_lol: Quote
mar....ka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Podobieństwo fotek, a czasem identycznośc zauważyłam:evil_lol: Tutaj po prostu jest zazwyczaj jakiś opis sytuacji, a nie tylko podpis zdjęcia. Jakoś mnie jest lepiej tak sobie oglądac z komentarzami:lol: Quote
niki_ill Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Majoka, to fakt, ale tu jest latwiej dodac jakis opis, bo na bokserowym forum, warunki ku temu sa marne :roll: Quote
agbar Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 cudny playboy:) to fakt , lepiej sie oglada z komantarzami:) Quote
niki_ill Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 Witam, kilka foteczek moich wykonczonych upalek faflakow. W taka pogode ciezko je wygnac na dwor :roll: Sucz ledwo zywa od upalu, az sie lapy rozjezdzaja :) Aygo mysliciel obserwuje sasiadke za oknem :) Daiblisko Aygol :diabloti: uhahana sucz No i przystojniaczke do wziecia :) Dzis mamy szkolenie wiec moze uda sie cos pstryknac jak psy pracuja :D :razz: pozdrawiam Quote
Cimi Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Aygo ma boską głowę :loveu:. Taką jak ja lubię :lol:. Quote
niki_ill Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 Aygo ma boską głowę . Taką jak ja lubię . Dziekuje:oops: , przekaze chlopakowi :) Glowka tez mi sie podoba, ale naprawde boski to maly ma charakter. Jest wrecz stworzony do nauki i nie omieszkamy tego wykorzystac :D Juz sie przygotowujemy do PT1 :razz: Gigo takze nieco nabral masy. Wazy juz wiecej jak sucz, a jest od niej o okolo cm mniejszy :roll: A sucz jak to sucz, po cieczce zrobila sie nieco spokojniejsza i bardziej chetna do nauki :multi: Ale ze swojego charakterku nic nie stracila, prawdziwa indywidualistka:diabloti: Pozdrawiam :) Quote
e.v.a Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 oj te upaly :shake: jak widze Tigierke jak idzie na siuku to az szkoda mi jej ... extra fotka :loveu: :multi: Quote
Recommended Posts