Magda-Amir Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 ohh one sa takie piekne :p :p :loveu: ale jedno zdjecie mnie polożylo na lopatki hihihi :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 są booskie :loveu: mam coraz większą słabośc do bokserków :oops: :loveu: Quote
e.v.a Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 dziendoberek:multi: niki_ill wejdz tutaj ale to szybciutko:cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1523085#post1523085 Quote
e.v.a Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 niki_ill napisał(a):ale o co chodzi ? :D wejdZ i sie dolacz do zabawy :D ale to szybciochem:D wybralam twojego avatarka :D musisz go wlepic i podac kolejna osobe:D Quote
kalina. Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 b.a.r.d.z.o p.i.ę.k.n.e b.o.k.s.e.r.y:happy1: Quote
niki_ill Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 b.a.r.d.z.o p.i.ę.k.n.e b.o.k.s.e.r.y:happy1: Dziekuje :oops: A to Nerusia - 14 miesiecy Quote
e.v.a Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='niki_ill']Dziekuje :oops: A to Nerusia - 14 miesiecy ale mam ochote ja za fafelka zlapac i wytargac:loveu: Quote
niki_ill Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Witam My w smutnym nastroju, gdyz Nera bedzie miec robione badania. Cala biochemie - w poniedzialek. Trzymajcie prosze kciuki za dobre wyniki :-( . Pozdrawiam Quote
niki_ill Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Witam Jestesmy po badaniach, ktore nic nie wykazaly :lol: Nerusia jest zdrowa, troszke za chuda, wiec dlatego znow szukamy odpowiedniej karmy dla niej. Najwazniejsze jednak, ze wszystko jest w porzadku :D a to najnowsze fotki moich zoltkow:diabloti: Mamy nadzieje niedlugo na nowy aparat, wiec moze uda sie jakies fotki ze spacerkow zrobic, Nasz niestety nie daje rady, cienko wychodza :/ :angryy: Pozdrawiamy i Wesolych Swiat dla wszystkich Dogomaniakow :cool1: Quote
e.v.a Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 to wspaniale ze badania nic nie wykazaly:multi: wesolych świAT :D wytarmoś żółtaski ode mnie:loveu: Quote
Alicja Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 :razz:ufff no to extra że dziewczynka zdrowa :multi: Quote
niki_ill Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Witam Nowe fotki faflunow :diabloti: Pozdrawiamy :cool1: Quote
niki_ill Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Dodam jeszcze, ze Ayguś w koncu zaczal uczeszczac do szkoly:cool3: . Bardzo mu dobrze idzie, czego chyba pozazdroscil mu pewien onek i dziabnal mojego w..tylek:shake: Quote
e.v.a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] hahahaha:roflt: dobra ta fotka:lol: hahahhaa oo Aygo no to gratuluje :D moja Tigireka chyba idzie w wakacje :evil_lol: ale my sobie dobrze nie bedziemy radzic:shake: niestety mam chyba psa z ADHD :lol: :stupid: Quote
niki_ill Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 oo Aygo no to gratuluje :-D moja Tigireka chyba idzie w wakacje :evil_lol: ale my sobie dobrze nie bedziemy radzic:shake: niestety mam chyba psa z ADHD :lol: :stupid: Heheh pociesze Cie, ze moja sucz to napewno ma ADHD:stupid: . To diabel wcielony. Ona tez idzie do szkoly, zaraz jak skonczy jej sie cieczka. Oj biedna ja bede heheh:diabloti: :help1: Quote
e.v.a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 niki_ill napisał(a):Heheh pociesze Cie, ze moja sucz to napewno ma ADHD:stupid: . To diabel wcielony. Ona tez idzie do szkoly, zaraz jak skonczy jej sie cieczka. Oj biedna ja bede heheh:diabloti: :help1: :evil_lol: nie zazdroszcze nie zazdroszcze :evil_lol: pamietaj podzielic si ez niami wrazeniami z 1 lekcji :lol: Quote
niki_ill Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Witam Oj nie bylo mnie we wlasnej galerii prawie miesiac, wiec wstawiam kilka fotek :multi: :cool1: Ufff Pozdrawiamy :D Quote
Mi. Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Ale mina :D Luzak:evil_lol: :lol: :lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
niki_ill Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Oj rzadko nas dogomaniacy odwiedzaja :-( :shake: , chyba musimy zadbac o nasza galeryjke :):razz: kilka fotek moich wrednych faflakow: Pozdrawiam :diabloti: Quote
Mi. Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 niki_ill napisał(a):Oj rzadko nas dogomaniacy odwiedzaja :-( :shake: , chyba musimy zadbac o nasza galeryjke :):razz: my was odwiedzamy!:multi: Tylko czasami nic nie piszemy:p Quote
niki_ill Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 my was odwiedzamy! Tylko czasami nic nie piszemy Dziekujemy!!! Juz myslelismy, ze nas nikt nie lubi :shake: Quote
agbar Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 ja tez odwiedzam i podziwiam stfory:) ale sie nie udzielam- nie udzialałam - juz bede sie udzielac zeby ci smutno nie było:) Quote
Recommended Posts