Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niki_ill napisał(a):
ale o co chodzi ? :D

wejdZ i sie dolacz do zabawy :D ale to szybciochem:D wybralam twojego avatarka :D musisz go wlepic i podac kolejna osobe:D

Posted

Witam

Jestesmy po badaniach, ktore nic nie wykazaly :lol: Nerusia jest zdrowa, troszke za chuda, wiec dlatego znow szukamy odpowiedniej karmy dla niej. Najwazniejsze jednak, ze wszystko jest w porzadku :D

a to najnowsze fotki moich zoltkow:diabloti:

Mamy nadzieje niedlugo na nowy aparat, wiec moze uda sie jakies fotki ze spacerkow zrobic, Nasz niestety nie daje rady, cienko wychodza :/ :angryy:

Pozdrawiamy i Wesolych Swiat dla wszystkich Dogomaniakow :cool1:

• 2 weeks later...
Posted

Dodam jeszcze, ze Ayguś w koncu zaczal uczeszczac do szkoly:cool3: . Bardzo mu dobrze idzie, czego chyba pozazdroscil mu pewien onek i dziabnal mojego w..tylek:shake:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

hahahaha:roflt: dobra ta fotka:lol: hahahhaa

oo Aygo no to gratuluje :D moja Tigireka chyba idzie w wakacje :evil_lol: ale my sobie dobrze nie bedziemy radzic:shake: niestety mam chyba psa z ADHD :lol: :stupid:

Posted

oo Aygo no to gratuluje :-D moja Tigireka chyba idzie w wakacje :evil_lol: ale my sobie dobrze nie bedziemy radzic:shake: niestety mam chyba psa z ADHD :lol: :stupid:

Heheh pociesze Cie, ze moja sucz to napewno ma ADHD:stupid: . To diabel wcielony. Ona tez idzie do szkoly, zaraz jak skonczy jej sie cieczka. Oj biedna ja bede heheh:diabloti: :help1:

Posted

niki_ill napisał(a):
Heheh pociesze Cie, ze moja sucz to napewno ma ADHD:stupid: . To diabel wcielony. Ona tez idzie do szkoly, zaraz jak skonczy jej sie cieczka. Oj biedna ja bede heheh:diabloti: :help1:

:evil_lol: nie zazdroszcze nie zazdroszcze :evil_lol: pamietaj podzielic si ez niami wrazeniami z 1 lekcji :lol:

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

niki_ill napisał(a):
Oj rzadko nas dogomaniacy odwiedzaja :-( :shake: , chyba musimy zadbac o nasza galeryjke :):razz:

my was odwiedzamy!:multi: Tylko czasami nic nie piszemy:p