PiotrekJ Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 niki_ill napisał(a):eee tam urosl, 52 cm w kapeluszu :shake: . Boksio miniaturka:crazyeye: :razz: Poczekaj jeszcze trochę, a zobaczysz ;) ... Quote
niki_ill Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Ja mu zakazalam rosnac, ale nic se z tego nie robi:shake: Quote
PiotrekJ Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 niki_ill napisał(a):Ja mu zakazalam rosnac, ale nic se z tego nie robi:shake: Brak posłuszeństwa, oj nieładnie, nieładnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='niki_ill']eee tam urosl, 52 cm w kapeluszu :shake: . Boksio miniaturka:crazyeye: :razz:jeszcze urośnie:razz: Quote
e.v.a Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 hehe chcesz malego boksia wez mojego srojdka :evil_lol: Aygo zeczywiscie urusl:evil_lol: :cool3: Quote
niki_ill Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Heh nabijam sie. Choc Aygo napewno mega bokserem nie bedzie :diabloti: . No, ale dajmy mu czas, w koncu dopiero pol roku ma. Byl najmniejszy w miocie. Za to ma kawal charakterku :D Poki co jeszcze Nera rzadzi nim, ale kto wie :) Pyskacz:shake: Quote
Cimi Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 niki_ill napisał(a):Pyskacz:shake: On po prostu pyskuje, bo ma zapewne dość zdjęć :lol:. Quote
e.v.a Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 ja dopiero teraz sobie uswiadomilam ze nasze boksie (Aygo i Tigra ) maja wiele wspolnego ...:evil_lol: po 1 oba nie grzesza wielkoscia a po 2 ich imiona sa nazwami samochodow:lol: Quote
niki_ill Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 po 1 oba nie grzesza wielkoscia a po 2 ich imiona sa nazwami samochodow:lol: Hehe o wielkosci nie mow glosno bo psiak w kompleksy wpadnie :D :shake: . A co do aut to Tgra jakiej jest marki? Bo ja na samochodach to sie nie znam ;) . Moja Toyota zostala tak nazwana bo autko jest malutkie jak i Aygus. Hodowca trafnie wybral imie :multi: Quote
e.v.a Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 niki_ill napisał(a):Hehe o wielkosci nie mow glosno bo psiak w kompleksy wpadnie :D :shake: . A co do aut to Tgra jakiej jest marki? Bo ja na samochodach to sie nie znam ;) . Moja Toyota zostala tak nazwana bo autko jest malutkie jak i Aygus. Hodowca trafnie wybral imie :multi: haha oki o wzroscie nic niemowimy ciiiiiiiii:evil_lol: a Tigra jest oplem :evil_lol: Quote
niki_ill Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 to jeszcze cosik z dzis :) :razz: :diabloti: Quote
niki_ill Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 Faflaki Pyszczki 2 :cool3: odpocznek po spacerku Taki jestem malenki:crazyeye: nie ma jak wlasne lozeczko :cool1: Pozdrawiamy:cool1: Quote
e.v.a Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='niki_ill']Faflaki najwyrazniej kogos nudza te zdiecia:lol: świetnie razem wygladaja :loveu: Quote
niki_ill Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Cosik malego od nas :) Pozdrowionka Quote
Cimi Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Łojeny Aga, zmniejsz rozmiary pierwszego zdjęcia ;). Quote
e.v.a Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='niki_ill'] :lol: haha dobra ta fotka :D biedny Aygo nie dośc ze malusi to jeszcze go taka krowa zgniata:lol: :evil_lol: Quote
Kati Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Świetne fotki, boksie bardzo ładne, ale chyba za jedzeniem nie przepadają. :) Quote
e.v.a Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Kati napisał(a):Świetne fotki, boksie bardzo ładne, ale chyba za jedzeniem nie przepadają. :) one sa bardzo mlode:D klata i reszta miesni rozbuduje sie im w wieku ok 2 lat :D Quote
niki_ill Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Świetne fotki, boksie bardzo ładne, ale chyba za jedzeniem nie przepadają. :smile:Wczoraj 12:57 Spoko, moje boksie jedza dobrze, sa mlode, a Nera jest po powaznej chrobie :( . Natomiast Aygo ma dobra wage :) Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 pyszczki koffaniutkie , ciekawskie fafelki :loveu: Fajnie już Nera wygląda , jeszcze troszkę a dojdzie do formy . Czym karmisz bąkersiki :razz:? :loveu::loveu::loveu: Quote
niki_ill Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Czym karmisz bąkersiki :razz:? Daje im karme Nutra Nuggets Large Breed Puppy ;) Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='niki_ill']Daje im karme Nutra Nuggets Large Breed Puppy ;):pno to spoko dobre zarełko ;) Poza tym boksio ma mieć mięsionka a nie tzw fecik czyli tłuszczyk ;)a jak psinki wybiegane to napewno nie będa tłusciutkie . Ja bym zaraz te dwa fafluny wycmokała po Glutonosnych fafelkach :loveu: Quote
Recommended Posts