Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heh nabijam sie. Choc Aygo napewno mega bokserem nie bedzie :diabloti: . No, ale dajmy mu czas, w koncu dopiero pol roku ma. Byl najmniejszy w miocie.
Za to ma kawal charakterku :D Poki co jeszcze Nera rzadzi nim, ale kto wie :)

Pyskacz:shake:

Posted

ja dopiero teraz sobie uswiadomilam ze nasze boksie (Aygo i Tigra ) maja wiele wspolnego ...:evil_lol: po 1 oba nie grzesza wielkoscia a po 2 ich imiona sa nazwami samochodow:lol:

Posted

po 1 oba nie grzesza wielkoscia a po 2 ich imiona sa nazwami samochodow:lol:

Hehe o wielkosci nie mow glosno bo psiak w kompleksy wpadnie :D :shake: .
A co do aut to Tgra jakiej jest marki? Bo ja na samochodach to sie nie znam ;) . Moja Toyota zostala tak nazwana bo autko jest malutkie jak i Aygus. Hodowca trafnie wybral imie :multi:

Posted

niki_ill napisał(a):
Hehe o wielkosci nie mow glosno bo psiak w kompleksy wpadnie :D :shake: .
A co do aut to Tgra jakiej jest marki? Bo ja na samochodach to sie nie znam ;) . Moja Toyota zostala tak nazwana bo autko jest malutkie jak i Aygus. Hodowca trafnie wybral imie :multi:

haha oki o wzroscie nic niemowimy ciiiiiiiii:evil_lol:
a Tigra jest oplem :evil_lol:

Posted

Kati napisał(a):
Świetne fotki, boksie bardzo ładne, ale chyba za jedzeniem nie przepadają. :)

one sa bardzo mlode:D klata i reszta miesni rozbuduje sie im w wieku ok 2 lat :D

Posted

Świetne fotki, boksie bardzo ładne, ale chyba za jedzeniem nie przepadają. :smile:Wczoraj 12:57

Spoko, moje boksie jedza dobrze, sa mlode, a Nera jest po powaznej chrobie :( . Natomiast Aygo ma dobra wage :)

Posted

pyszczki koffaniutkie , ciekawskie fafelki :loveu:
Fajnie już Nera wygląda , jeszcze troszkę a dojdzie do formy . Czym karmisz bąkersiki :razz:?

:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='niki_ill']Daje im karme Nutra Nuggets Large Breed Puppy ;):pno to spoko dobre zarełko ;)
Poza tym boksio ma mieć mięsionka a nie tzw fecik czyli tłuszczyk ;)a jak psinki wybiegane to napewno nie będa tłusciutkie .

Ja bym zaraz te dwa fafluny wycmokała po Glutonosnych fafelkach :loveu: