Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gratuluję :multi: :multi: :lol: ...

Nie każdego stać na taki cxzyn, nawet jeśli ma do tego warunki :roll: ;-) ...

Nie ma czego gratulowac. Narazie ze wzgledu na zdrowie nie pracuje, wiec mam czas na zajecie sie psami. Nie wiem kiedy wroce do pracy. To moze byc jutro albo za kilka miesiecy:roll: . Wowczas pewnie pomoc nie bede mogla. Bynajmniej nie w ten sposob. Niom, ale mam obiecane foteczki:evil_lol:

Naczelny pyskacz domu czyli Aygo :diabloti:

Zabawy zoltkow

Chwila szarpaniny

Chwilka dyscypliny :razz:

Odpoczynek

Relaksik

Pozdrawiamy serdecznie:lol:

Posted

Wiem juz o tym psiaku z Wawy. Juro musze jeszcze uzyskac zgode wlascicielki mieszkania na chocby czasowe przyjecie psa. Jestem na wynajetym i musze uzyskac zgodw kobitki wynajmujecej mi chate:roll:. Zobaczymy co powie. Niestety pieska w takim wieku jak ten z Wawy nie moglabym przyjac. Nera nie toleruje starszych psow i wiekszych od siebie :-o Za to w przyszlym tyg najprawdopodobniej kupie worek karmy dla schroniska w Gdansku.

A to foteczka Aygusia:

Posted

Morduś koffany :loveu::loveu::loveu:
Domek tymczasowy to duża odpowiedzialność , no i czas ... niestety :shake:ja też mogę pomóc tylko w ten sposób ze zawiozę karmę , jakieś wykładziny , koce , pieska wziąć nie mogę :shake:Ale ważne by o innych pamiętać :roll:

Posted

Morduś koffany :loveu::loveu::loveu:
Domek tymczasowy to duża odpowiedzialność , no i czas ... niestety :shake:ja też mogę pomóc tylko w ten sposób ze zawiozę karmę , jakieś wykładziny , koce , pieska wziąć nie mogę :shake:Ale ważne by o innych pamiętać :roll:

Rzeczywiscie to odpowiedzialnosc. Juz raz mialam pieska w domu tymczasowo, jednak nie boksia. ale to bylo przed przybyciem Aygusia. O 3 psiaka musialabym spytac babke od mieszkania. O tym mi sie zapomnialo heh:oops: . No, ale kazdy pomaga jak moze. Oddaje czasami wor karmy do naszego schroniska. Ciesze sie, ze zima sie niedlugo konczy, pieskom przynajmniej zimno nie bedzie:roll: .

Jedno zdjęcie Aygo :razz: ? A będziecie z nim jeździć na wystawy i z Nerą ? Czy odpuszczacie ;-), :cool3: ?

Heh nie wiemy. Augus to sobie niec narazie rosnie w spokoju. On ma zapedy do szkolen, szybko sie uczy chlopak i lubi nauke. A sucz juz w mlodziezy sie lapie, wiec pewnie gdzies tam ja wystawimy. :razz: . Narazie Nera dochodzi do siebie po chorobie i do wiosny nie bedzie wystawiana :shake: . Pozniej sie zobaczy:evil_lol:

wiecej foptek musze poprzerabiac :roll: , moze jutro sie cos wstawi:diabloti:

Pozdrawiamy

Posted

hehe.. musze sprawic swojej psinie taka klatke:diabloti: bo ta mala cholera doprowadza mnie do szalu :placz: albo przynajmniej jakas klatke na pyszczek:evil_lol: achhh a te twoje żółtaski to poprostu cud miód :loveu:

Posted

niki_ill napisał(a):
U nas znow klopoty zdrowotne jednego z zoltkow. Tym razem Aygo zachorowal. Od 2 dni ma biegunke i wymioty dzis biegniemy do weta:-(

biedny Aygo moze cos na spacerku zjadl:shake: trzymamy kciuki i czekamy na wiesci