niki_ill Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Nowe foteczki beda wieczorkiem:lol: . Quote
niki_ill Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Gratuluję :multi: :multi: :lol: ... Nie każdego stać na taki cxzyn, nawet jeśli ma do tego warunki :roll: ;-) ... Nie ma czego gratulowac. Narazie ze wzgledu na zdrowie nie pracuje, wiec mam czas na zajecie sie psami. Nie wiem kiedy wroce do pracy. To moze byc jutro albo za kilka miesiecy:roll: . Wowczas pewnie pomoc nie bede mogla. Bynajmniej nie w ten sposob. Niom, ale mam obiecane foteczki:evil_lol: Naczelny pyskacz domu czyli Aygo :diabloti: Zabawy zoltkow Chwila szarpaniny Chwilka dyscypliny :razz: Odpoczynek Relaksik Pozdrawiamy serdecznie:lol: Quote
Magda Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Ooo fotki! Ale macie wesolo patrzac na taka rozbrykana dwojke:lol: Super fotki. Nadrobilam zaleglosci i obejrzalam wszystkie foty:multi::multi: Quote
Alicja Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 zobacz tutaj :shake: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21800 cudny śpioszek Quote
niki_ill Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Wiem juz o tym psiaku z Wawy. Juro musze jeszcze uzyskac zgode wlascicielki mieszkania na chocby czasowe przyjecie psa. Jestem na wynajetym i musze uzyskac zgodw kobitki wynajmujecej mi chate:roll:. Zobaczymy co powie. Niestety pieska w takim wieku jak ten z Wawy nie moglabym przyjac. Nera nie toleruje starszych psow i wiekszych od siebie :-o Za to w przyszlym tyg najprawdopodobniej kupie worek karmy dla schroniska w Gdansku. A to foteczka Aygusia: Quote
Cimi Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Jedno zdjęcie Aygo :razz: ? A będziecie z nim jeździć na wystawy i z Nerą ? Czy odpuszczacie ;), :cool3: ? Quote
Alicja Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Morduś koffany :loveu::loveu::loveu: Domek tymczasowy to duża odpowiedzialność , no i czas ... niestety :shake:ja też mogę pomóc tylko w ten sposób ze zawiozę karmę , jakieś wykładziny , koce , pieska wziąć nie mogę :shake:Ale ważne by o innych pamiętać :roll: Quote
niki_ill Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Morduś koffany :loveu::loveu::loveu: Domek tymczasowy to duża odpowiedzialność , no i czas ... niestety :shake:ja też mogę pomóc tylko w ten sposób ze zawiozę karmę , jakieś wykładziny , koce , pieska wziąć nie mogę :shake:Ale ważne by o innych pamiętać :roll: Rzeczywiscie to odpowiedzialnosc. Juz raz mialam pieska w domu tymczasowo, jednak nie boksia. ale to bylo przed przybyciem Aygusia. O 3 psiaka musialabym spytac babke od mieszkania. O tym mi sie zapomnialo heh:oops: . No, ale kazdy pomaga jak moze. Oddaje czasami wor karmy do naszego schroniska. Ciesze sie, ze zima sie niedlugo konczy, pieskom przynajmniej zimno nie bedzie:roll: . Jedno zdjęcie Aygo :razz: ? A będziecie z nim jeździć na wystawy i z Nerą ? Czy odpuszczacie ;-), :cool3: ? Heh nie wiemy. Augus to sobie niec narazie rosnie w spokoju. On ma zapedy do szkolen, szybko sie uczy chlopak i lubi nauke. A sucz juz w mlodziezy sie lapie, wiec pewnie gdzies tam ja wystawimy. :razz: . Narazie Nera dochodzi do siebie po chorobie i do wiosny nie bedzie wystawiana :shake: . Pozniej sie zobaczy:evil_lol: wiecej foptek musze poprzerabiac :roll: , moze jutro sie cos wstawi:diabloti: Pozdrawiamy Quote
marlena924 Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Super fotecki :D My tez mamy ten sznurek, tylko dużo mniejszy :evil_lol: Quote
niki_ill Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 kilka fotek z dzisiaj :) Aygo niechetnie dzieli sie klatka a tu prosze:evil_lol: : Quote
e.v.a Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 hehe.. musze sprawic swojej psinie taka klatke:diabloti: bo ta mala cholera doprowadza mnie do szalu :placz: albo przynajmniej jakas klatke na pyszczek:evil_lol: achhh a te twoje żółtaski to poprostu cud miód :loveu: Quote
niki_ill Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 U nas znow klopoty zdrowotne jednego z zoltkow. Tym razem Aygo zachorowal. Od 2 dni ma biegunke i wymioty dzis biegniemy do weta:-( Quote
e.v.a Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 niki_ill napisał(a):U nas znow klopoty zdrowotne jednego z zoltkow. Tym razem Aygo zachorowal. Od 2 dni ma biegunke i wymioty dzis biegniemy do weta:-( biedny Aygo moze cos na spacerku zjadl:shake: trzymamy kciuki i czekamy na wiesci Quote
Aganiok Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='niki_ill'] przez chwilkę nie mogłam dojść ile tam psów w końcu leży :) Quote
Alicja Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Aygo , myszaczku zdrowiej szybciorkiem :buzi: Quote
e.v.a Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Aganiok napisał(a):przez chwilkę nie mogłam dojść ile tam psów w końcu leży :) bo to pies o 2 głowach :evil_lol: Quote
niki_ill Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 Witam Z Aygusiem juz wszystko ok. Mial maly niezyt zeladka, ale przeszlo :lol: . mam kilka fotek:) :razz: Quote
PiotrekJ Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Odrazu widać kto tam będzie rządził :lol: ... Quote
PiotrekJ Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']a ten mały co taki obrażony :cool1: Alu, to Nera jest nie Aygo ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='niki_ill']Witam Z Aygusiem juz wszystko ok. Mial maly niezyt zeladka, ale przeszlo :lol: . mam kilka fotek:) :razz: ale słodkości :loveu: Quote
Alicja Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 PiotrekJ napisał(a):Alu, to Nera jest nie Aygo ;) ...:pnieważne ...i tak jest obrażone :evil_lol: Quote
Recommended Posts