Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam

U nas niestety złe wieści. dwa dni temu u Nery stwierdzono ropomacicze. Szybka decyzja i operacja. W tej właśnie chwili Nera leży na stole operacyjnym. Trzymajcie proszę kciuki...

Posted

[quote name='niki_ill']Witam

U nas niestety złe wieści. dwa dni temu u Nery stwierdzono ropomacicze. Szybka decyzja i operacja. W tej właśnie chwili Nera leży na stole operacyjnym. Trzymajcie proszę kciuki...[/QUOTE]
Agus, trzymam kciuki, bedzie dobrze:oops:

Posted

U nas niestety złe wieści. dwa dni temu u Nery stwierdzono ropomacicze. Szybka decyzja i operacja. W tej właśnie chwili Nera leży na stole operacyjnym. Trzymajcie proszę kciuki...[/QUOTE]

Aga! Jak Nera?

Posted

Witam

Iza, wygląda na to, że będzie dobrze. NEra bardzo dobrze zniosła operację, z resztą nie pierwszy raz ;) Szybko się wybudziła i chciała z marszu iść do domu :) Odebrałam ją wczoraj wieczorem, w domu najpierw szybko położyła się spać, ale poźniej już kręciła się całą noc, wyraźnie ją bolało :( Rano wyszła na spacerek, oczywiście tylko na siusiu. Jeszcze nic nie chce jeść. Zaraz idę z nią na kontrolę, zastrzyk i kroplówkę...

Posted

Iza, wygląda na to, że będzie dobrze. NEra bardzo dobrze zniosła operację, z resztą nie pierwszy raz ;) Szybko się wybudziła i chciała z marszu iść do domu :) Odebrałam ją wczoraj wieczorem, w domu najpierw szybko położyła się spać, ale poźniej już kręciła się całą noc, wyraźnie ją bolało :( Rano wyszła na spacerek, oczywiście tylko na siusiu. Jeszcze nic nie chce jeść. Zaraz idę z nią na kontrolę, zastrzyk i kroplówkę...[/QUOTE]
Agus, bedzie dobrze, ja mocno za Was trzymam kcuki;) wycaluj odemnie Nere, niech bedzie dzielna dla swojej panci, buziaki, napisz kiedys do mnie na gg

• 2 weeks later...
Posted

Witam

Nera ma się już bardzo dobrze, jakby żadna operacja nie miała miejsca :) Leży właśnie w słonku na balkonie i cieszy się hodowlaną emeryturką ;)

Posted

Witam

Pochwalę się, że syn Nery, Don Vito, na wystawie w Grudziądzu, 22 maja osiągnał taki wynik: klasa otwarta, 1 doskonały, Najlepszy Pies w Rasie, CWC. :) Gratulacje dla Właścicieli :) Brawo Vitek :)

Posted

Kurcze nie wiem dlaczego ja tak późno was znalazłam.... Twoje boksie są po prostu cudowne, piękne i kochane:loveu:. Przegladałam zdjęcia i nie mogłam wyjść z podziwu :)

• 3 weeks later...
Posted

Vito miał dziś badanie serca u p. Niziołka... Wcześniej miał też robione stawy... Jeszcze pozostanął testy i może pójdziemy na reproduktora... :diabloti:

Oto jego wyniki: Hz-0, HD-A i Sp-0 , jesteśmy dumni z naszego maluszka...

Posted

Don_Vito napisał(a):
Vito miał dziś badanie serca u p. Niziołka... Wcześniej miał też robione stawy... Jeszcze pozostanął testy i może pójdziemy na reproduktora... :diabloti:

Oto jego wyniki: Hz-0, HD-A i Sp-0 , jesteśmy dumni z naszego maluszka...

no proszę jaki zdrowy chłopczyk :cool2:

• 3 months later...
Posted

Witam

Dawno nas tu nie było, postaramy się wpadać częściej :)

Z nowości, syn NEry DOn Vito ukończył championat Polski :) Gratki dla Vitka :)

Kilka fotek z odwiedzin u Vito i od takich sprzed chwilki :)

Uploaded with ImageShack.us

Nerusia :)

i razem kanapowce:

a to z Vitkiem :)

Pozdrawiam :D

• 1 month later...