Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy za pozdrowienia.
U nas ostatnio jakies fatum, najpierw Shadi przeszedl angine, poznie NEra, a kiedy myslalam, ze juz bedzie spokoj to ja, zlamalam noge:shake: I tak jestem unieruchomiona w domu, a psy maja tylko krotkie spacery....eh
Za to Shadi uwaza, ze jest swietnym pielegniarzem i jest zdania ze wylizanie nogi to jedyny sposob na moje dojscie do zdrowia, jak i lezenie na niej i ogrzewanie ...heh

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niki_ill napisał(a):
Dziękujemy za pozdrowienia.
U nas ostatnio jakies fatum, najpierw Shadi przeszedl angine, poznie NEra, a kiedy myslalam, ze juz bedzie spokoj to ja, zlamalam noge:shake: I tak jestem unieruchomiona w domu, a psy maja tylko krotkie spacery....eh
Za to Shadi uwaza, ze jest swietnym pielegniarzem i jest zdania ze wylizanie nogi to jedyny sposob na moje dojscie do zdrowia, jak i lezenie na niej i ogrzewanie ...heh

Kochany Shadi:loveu::evil_lol:

Posted

uuu, współczuję serdecznie. Przechodziłam to samo w październiku, co nie tylko wiązało się z 3 miesięcznym obleganiem kanapy, ale też brakiem właściwej socjalizacji u Kenzo :cool1: Życzę szybkiego powrotu do zdrowia, bezbolesnej rehabilitacji i dużo uzdrawiającej śliny boksiowej na nodze :eviltong:

Posted

Dzieki Dziewczyny, ja wspolczulam sobie przez 3 dni, bo z racji tego, ze jestem sama w Wawie, kazalam zdjac sobie gips, gdyz nie mial by kto z psami wyjsc...:roll:
Od wczoraj jednak mam specjalny bucik i moge sie w miare poruszac:diabloti: kulawo, ale zawsze:razz: i zaliczylam wypad do parku z kundlami :)

a to prezent, ktory wczoraj dostalam od Wlascicielki syna Nery - D-JAya

Posted

Witam

Dzis Miot A konczy 6 miesiecy, takze duzo zdrowka dla Maluchow :)

A z innej beczki, to wczoraj Nera "zaliczyla" pierwszego i miejmy nadzieje, ostatniego kleszcza w tym roku...Trzymajcie kciuki by nic sie nie stalo..:placz:

Pozdrawiam

Aga

Posted

Trzymajcie kciuki by nic sie nie stalo..:placz:

:thumbs:bedzie dobrze:loveu:
Dzis Miot A konczy 6 miesiecy, takze duzo zdrowka dla Maluchow :smile:

rosna, przyszle Championy:evil_lol::loveu: zdrowka malenstwa:loveu:

Posted

Witam

Pochwale się, że na dzisiejszej Krajowej Wystawie Bokserów w Sopocie, syn Nery, Don Vito, w swojej klasie zajął 1 miejsce (1/3), z ocena doskonała :)
Gratulacje dla Wlascicieli Vitka :)

Jestesmy dumni z "wnuczka" :)

Posted

niki_ill napisał(a):
Witam

Pochwale się, że na dzisiejszej Krajowej Wystawie Bokserów w Sopocie, syn Nery, Don Vito, w swojej klasie zajął 1 miejsce (1/3), z ocena doskonała

Wreszcie :multi: Bo już myślałam,że chłopak załapał mega wielkiego pecha :lol:

Posted

justysiek napisał(a):
:thumbs:bedzie dobrze:loveu:

rosna, przyszle Championy:evil_lol::loveu: zdrowka malenstwa:loveu:

mnie 'maleństwo' dziś tak przeciągnęło że kostka jest o połowę grubsza... co to dla niego przestawić 60 kg ... maleństwo .... ehhh

Posted

Ilmolachy napisał(a):
mnie 'maleństwo' dziś tak przeciągnęło że kostka jest o połowę grubsza... co to dla niego przestawić 60 kg ... maleństwo .... ehhh

malenstwo ale sily to ma:roll::cool3: najgorzej ze kostka uszkodzona.