niki_ill Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Dziękujemy za pozdrowienia. U nas ostatnio jakies fatum, najpierw Shadi przeszedl angine, poznie NEra, a kiedy myslalam, ze juz bedzie spokoj to ja, zlamalam noge:shake: I tak jestem unieruchomiona w domu, a psy maja tylko krotkie spacery....eh Za to Shadi uwaza, ze jest swietnym pielegniarzem i jest zdania ze wylizanie nogi to jedyny sposob na moje dojscie do zdrowia, jak i lezenie na niej i ogrzewanie ...heh Quote
Moniek193 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 niki_ill napisał(a):Dziękujemy za pozdrowienia. U nas ostatnio jakies fatum, najpierw Shadi przeszedl angine, poznie NEra, a kiedy myslalam, ze juz bedzie spokoj to ja, zlamalam noge:shake: I tak jestem unieruchomiona w domu, a psy maja tylko krotkie spacery....eh Za to Shadi uwaza, ze jest swietnym pielegniarzem i jest zdania ze wylizanie nogi to jedyny sposob na moje dojscie do zdrowia, jak i lezenie na niej i ogrzewanie ...heh Kochany Shadi:loveu::evil_lol: Quote
aneczka23 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 uuu, współczuję serdecznie. Przechodziłam to samo w październiku, co nie tylko wiązało się z 3 miesięcznym obleganiem kanapy, ale też brakiem właściwej socjalizacji u Kenzo :cool1: Życzę szybkiego powrotu do zdrowia, bezbolesnej rehabilitacji i dużo uzdrawiającej śliny boksiowej na nodze :eviltong: Quote
agbar Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Oj,Agunia wspolczuje.... Dobrze chociaz,ze masz takiego oddanego pielegniarza:evil_lol: Quote
niki_ill Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Dzieki Dziewczyny, ja wspolczulam sobie przez 3 dni, bo z racji tego, ze jestem sama w Wawie, kazalam zdjac sobie gips, gdyz nie mial by kto z psami wyjsc...:roll: Od wczoraj jednak mam specjalny bucik i moge sie w miare poruszac:diabloti: kulawo, ale zawsze:razz: i zaliczylam wypad do parku z kundlami :) a to prezent, ktory wczoraj dostalam od Wlascicielki syna Nery - D-JAya Quote
niki_ill Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Dzieki Iza, staram sie nie dac, choc czasami ciezko. PSy jakby wiedzialy, ze ciezko mi sie porusza i sa bardzo delikatne :) Quote
Jagoda1 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Mądre psiaki, zawsze uważałam, że sa "uczłowieczone".:razz: Zdrowia, zdrowia zdrowia.... Quote
KarolaBox Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 o kurcze to się narobiło :shake: dużo zdrowia Aga ! Shadi to dobrzy lekarz :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 My też życzymy powrotu do zdrowia:loveu: Fajny prezent:evil_lol: 'Kąski D' :D Quote
niki_ill Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Witam Dzis Miot A konczy 6 miesiecy, takze duzo zdrowka dla Maluchow :) A z innej beczki, to wczoraj Nera "zaliczyla" pierwszego i miejmy nadzieje, ostatniego kleszcza w tym roku...Trzymajcie kciuki by nic sie nie stalo..:placz: Pozdrawiam Aga Quote
justysiek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Trzymajcie kciuki by nic sie nie stalo..:placz: :thumbs:bedzie dobrze:loveu: Dzis Miot A konczy 6 miesiecy, takze duzo zdrowka dla Maluchow :smile: rosna, przyszle Championy:evil_lol::loveu: zdrowka malenstwa:loveu: Quote
Moniek193 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Pewnie, że będzie dobrze:multi: Ale także trzymamy kciuki;) Dużo zdrówka maleństwom:loveu: Quote
niki_ill Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Witam Pochwale się, że na dzisiejszej Krajowej Wystawie Bokserów w Sopocie, syn Nery, Don Vito, w swojej klasie zajął 1 miejsce (1/3), z ocena doskonała :) Gratulacje dla Wlascicieli Vitka :) Jestesmy dumni z "wnuczka" :) Quote
sylwia i boksery Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 niki_ill napisał(a):Witam Pochwale się, że na dzisiejszej Krajowej Wystawie Bokserów w Sopocie, syn Nery, Don Vito, w swojej klasie zajął 1 miejsce (1/3), z ocena doskonała Wreszcie :multi: Bo już myślałam,że chłopak załapał mega wielkiego pecha :lol: Quote
Ilmolachy Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 justysiek napisał(a)::thumbs:bedzie dobrze:loveu: rosna, przyszle Championy:evil_lol::loveu: zdrowka malenstwa:loveu: mnie 'maleństwo' dziś tak przeciągnęło że kostka jest o połowę grubsza... co to dla niego przestawić 60 kg ... maleństwo .... ehhh Quote
justysiek Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Ilmolachy napisał(a):mnie 'maleństwo' dziś tak przeciągnęło że kostka jest o połowę grubsza... co to dla niego przestawić 60 kg ... maleństwo .... ehhh malenstwo ale sily to ma:roll::cool3: najgorzej ze kostka uszkodzona. Quote
KarolaBox Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Ale śliczny Hattalek :loveu: fajnie się chłopak rozwija Quote
niki_ill Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 No to jeszcze fotki mojej miotowej Kosmitki...czyli Anavel :) Ze swoja Wielka Siostra :) Quote
justysiek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 http://img300.imageshack.us/img300/8666/obraz023gww.jpg:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakie slodkie:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Piękna dziewczynka! A wielka siostra jaka cuuuuuuudna :-) Quote
Moniek193 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 http://img263.imageshack.us/img263/2955/obraz009p.jpg Jakie słodziaki:loveu: Quote
niki_ill Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Lubimy koniki, czyli Agapi na spacerku :) Quote
Recommended Posts