Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niki_ill napisał(a):
W sobote Dessa wyjechala do nowego domku i zostal nam tylko Vito :(( Straszna ta strona hodowli...oddanie malcow :(

Kontakt z domem maluchów, ich rozwój, sukcesy wystawowe;), osuszą szybko Wasze łzy...:razz:

• 2 weeks later...
Posted

Kontakt z domem maluchów, ich rozwój, sukcesy wystawowe, osuszą szybko Wasze łzy...

Tak to pocieszajace, i kiedy dzwonia do nas, lub pisza, czy przysylaja zdjecia, wlasciciele naszych malcow, sprawia nam to satysfakcje.
wychowanie miotu-a juz tak licznego to w ogole-to ogromny wysilek. Jednak to pikus z tym co jest przy oddaniu maluchow. Ale coz tak musi byc.
7 czerwca wyjechal Vito i nastala pustka w domu, mimo, ze mam swoje 4 boksery. Teraz jednak, cieszy nas rozwoj szczeniakow i zadowolenie ich wlascicieli :)

Witaj Aga

Widzę, że i u Was sie rodzinka powiększyła, i to ni etylko o śliczne małe cudeńka, ale i o piekna pannę Sarę

Pozdrawiamy ciepło!

czesc, kupa lat :P

Dzieki dzieki, byl niezly cyrk w domu, ale i tak warto :)

No i jeszcze chcialam prosic o 3manie kciukow w niedziele, ze Shadowa :) Jedziemy na Miedzynarodowa wystawe do Szczecina i jesli Shadi wygra zwyciestwo mlodziezy zostanie Mlodziezowym Championem Polski :)

a tu jego fotki z wczoraj :)

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Witam

Troche nas nie bylo, ale wiele sie wydarzylo ostatnio. Niestety musialam odebrac od "wlascicieli" Drako i D-Jaya. jak sie okazuje, nie do konca mozna poznac ludzi, ktorym sie oddaje psa. Sytuacja wymagala interwencji i obaj chlopaki sa znow u mnie i szukaja nowych domkow. Szczeniaki maja 4 miesiace, Mamuska to moja Aida Walba, a ojciec Gratia Benelux Eskudo.
Ech, niektorzy ludzie nie zasluguja by miec psa!!!
Oboje maja fantastyczne charakterki!

Pozdrawiam

Aga

Posted

niki_ill napisał(a):
Witam

Troche nas nie bylo, ale wiele sie wydarzylo ostatnio. Niestety musialam odebrac od "wlascicieli" Drako i D-Jaya. jak sie okazuje, nie do konca mozna poznac ludzi, ktorym sie oddaje psa. Sytuacja wymagala interwencji i obaj chlopaki sa znow u mnie i szukaja nowych domkow. Szczeniaki maja 4 miesiace, Mamuska to moja Aida Walba, a ojciec Gratia Benelux Eskudo.
Ech, niektorzy ludzie nie zasluguja by miec psa!!!
Oboje maja fantastyczne charakterki!

Pozdrawiam

Aga

Ojejku:crazyeye::crazyeye: Najważniejsze, że interweniowaliście i maluchy są już u Was:loveu:
ZA nowe domki - oby jak najlepsze:kciuki:

• 2 months later...
Posted

Witam

Dawno nie zagladalismy do siebie, trzeba nadrobic zaleglosci, fotek wlasciwie nei mam, ale jedna znalazlam :oops:, moj maly Shadzio :)

No i synek Nery 6 miesiecy :)

Pozdrawiam