e.v.a Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 jaaa cie ale maluszki urosły:loveu::loveu::loveu::loveu: no i Sarcia tez coraz wieksza:cool3: słodziaki:loveu: Quote
drzalka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Jejku niemoge sie napatrzec. Gdybym mieszkała koło ciebie , skok przez siatke i Giovanni bylby mój :evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Kiłi Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 http://img514.imageshack.us/img514/1179/p5220082ru4.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Cudny:loveu: Quote
niki_ill Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Witam Dzis mielismy mala sesje naszych doroslych faflakow :) Takze chwale sie co z tego wyszlo :0 Najpierw Aygo: Shadowek Nera Pozdrawiam Quote
niki_ill Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 W sobote Dessa wyjechala do nowego domku i zostal nam tylko Vito :(( Straszna ta strona hodowli...oddanie malcow :( Quote
Jagoda1 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 niki_ill napisał(a):W sobote Dessa wyjechala do nowego domku i zostal nam tylko Vito :(( Straszna ta strona hodowli...oddanie malcow :( Kontakt z domem maluchów, ich rozwój, sukcesy wystawowe;), osuszą szybko Wasze łzy...:razz: Quote
Kate I Luka Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Witaj Aga Widzę, że i u Was sie rodzinka powiększyła, i to ni etylko o śliczne małe cudeńka, ale i o piekna pannę Sarę :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy ciepło! Quote
niki_ill Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Kontakt z domem maluchów, ich rozwój, sukcesy wystawowe, osuszą szybko Wasze łzy... Tak to pocieszajace, i kiedy dzwonia do nas, lub pisza, czy przysylaja zdjecia, wlasciciele naszych malcow, sprawia nam to satysfakcje. wychowanie miotu-a juz tak licznego to w ogole-to ogromny wysilek. Jednak to pikus z tym co jest przy oddaniu maluchow. Ale coz tak musi byc. 7 czerwca wyjechal Vito i nastala pustka w domu, mimo, ze mam swoje 4 boksery. Teraz jednak, cieszy nas rozwoj szczeniakow i zadowolenie ich wlascicieli :) Witaj Aga Widzę, że i u Was sie rodzinka powiększyła, i to ni etylko o śliczne małe cudeńka, ale i o piekna pannę Sarę Pozdrawiamy ciepło! czesc, kupa lat :P Dzieki dzieki, byl niezly cyrk w domu, ale i tak warto :) No i jeszcze chcialam prosic o 3manie kciukow w niedziele, ze Shadowa :) Jedziemy na Miedzynarodowa wystawe do Szczecina i jesli Shadi wygra zwyciestwo mlodziezy zostanie Mlodziezowym Championem Polski :) a tu jego fotki z wczoraj :) Pozdrawiam Quote
Alicja Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 :loveu::loveu:pierdołka http://img514.imageshack.us/img514/9198/p5270075lk6.jpg mój chrześniak :loveu: http://img514.imageshack.us/img514/1179/p5220082ru4.jpg zaciskam Kciukaski przed Szczecinem ;) Quote
Jagoda1 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 No to trzymamy, dla Kirusi "Szczecin" był szczęśliwy, czego i Wam życzę.....:lol::thumbs: Quote
niki_ill Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Witam Troche nas nie bylo, ale wiele sie wydarzylo ostatnio. Niestety musialam odebrac od "wlascicieli" Drako i D-Jaya. jak sie okazuje, nie do konca mozna poznac ludzi, ktorym sie oddaje psa. Sytuacja wymagala interwencji i obaj chlopaki sa znow u mnie i szukaja nowych domkow. Szczeniaki maja 4 miesiace, Mamuska to moja Aida Walba, a ojciec Gratia Benelux Eskudo. Ech, niektorzy ludzie nie zasluguja by miec psa!!! Oboje maja fantastyczne charakterki! Pozdrawiam Aga Quote
Medorowa Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 niki_ill napisał(a):Witam Troche nas nie bylo, ale wiele sie wydarzylo ostatnio. Niestety musialam odebrac od "wlascicieli" Drako i D-Jaya. jak sie okazuje, nie do konca mozna poznac ludzi, ktorym sie oddaje psa. Sytuacja wymagala interwencji i obaj chlopaki sa znow u mnie i szukaja nowych domkow. Szczeniaki maja 4 miesiace, Mamuska to moja Aida Walba, a ojciec Gratia Benelux Eskudo. Ech, niektorzy ludzie nie zasluguja by miec psa!!! Oboje maja fantastyczne charakterki! Pozdrawiam Aga Ojejku:crazyeye::crazyeye: Najważniejsze, że interweniowaliście i maluchy są już u Was:loveu: ZA nowe domki - oby jak najlepsze:kciuki: Quote
Jagoda1 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Trzymam kciuki za kochający domek! Niestety, bokser nie jest dla wszystkich - pamiętacie jak pewna firma reklamuje swoje towary...;) Quote
niki_ill Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Tak bokser nie jest dla wszystkich, ale Ci ludzie juz mieli boksera! Quote
niki_ill Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 D-Jay Drako skutecznie bronil sie przed pozowaniem, ale wciaz za nim laze z aparatem:diabloti: Quote
niki_ill Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Witam Dawno nie zagladalismy do siebie, trzeba nadrobic zaleglosci, fotek wlasciwie nei mam, ale jedna znalazlam :oops:, moj maly Shadzio :) No i synek Nery 6 miesiecy :) Pozdrawiam Quote
justysiek Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 :diabloti:czesc bokseromaniaczko:multi::evil_lol: http://img514.imageshack.us/img514/9198/p5270075lk6.jpg boskie:loveu::loveu::loveu:tez chcem taka psinke:multi: Quote
niki_ill Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Hej Justyna :evil_lol: Hahaha to uszaste juz jest baardzo duze :P Quote
Alicja Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Dwa razy juz wysyłałam :cool1: dogo mnie dobija No nareszcie się pokazaliście :multi::multi::multi::loveu: Quote
justysiek Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 niki_ill napisał(a):Hej Justyna :evil_lol: Hahaha to uszaste juz jest baardzo duze :P ale sliczne takie male uszaste:evil_lol: Quote
niki_ill Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Hej Nowe fotki z wczoraj, Shadi i Nera: Quote
justysiek Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 http://img220.imageshack.us/img220/2335/pa110001rk1.jpg :loveu::loveu::loveu:sweet:evil_lol: Quote
Recommended Posts