drzalka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Wielkie grautlajce !! :multi::multi::multi: Piękny tatuś :p Jak mamuska sie czuje :eviltong: Quote
niki_ill Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Mamusia, spokojna jak nigdy, glownie spi i wybrzydza przy jedzeniu. Ustawia chlopakow do piony i ma maslane oczka :diabloti: Quote
Medorowa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Fajny facio:p:p http://img118.imageshack.us/img118/7918/0227beneluxeskudoiborntbp8.jpg Quote
drzalka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 A tak z ciekawości zapytam, gdo u was rządzi w psim stadku ?? Bo cos mi sie wydaje że włąsnie Nera :eviltong: Quote
niki_ill Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Witam Nerusia pozdrawia:evil_lol: Pozdrawiamy Quote
Jagoda1 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Będą piękne dzieciaczki, trzymam kciuki!!!:lol: Quote
niki_ill Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Będą piękne dzieciaczki, trzymam kciuki!!! Zobaczymy jak to bedzie. Narazie po suczy niewiele widac :roll: Za tydzien mamy 2 usg, dla pewnosci. Narazie Nera wybrzydza i duuuzo spi :roll: Quote
Jagoda1 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 niki_ill napisał(a):Zobaczymy jak to bedzie. Narazie po suczy niewiele widac :roll: Za tydzien mamy 2 usg, dla pewnosci. Narazie Nera wybrzydza i duuuzo spi :roll: Wy, natomiast...:nerwy::nerwy::nerwy:;) Quote
niki_ill Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Hahah my czekamy cierpliwie :eviltong: i mamy stracha wiekszego jak suk chyba :) Naprawde zaczniemy sie bac po 2 USG :diabloti: Quote
Jagoda1 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 A kiedy rozpoczynacie sezon wystawowy z Shadowkiem? Nie wiem kiedy trzymać kciuki...;) Quote
niki_ill Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 A kiedy rozpoczynacie sezon wystawowy z Shadowkiem? Nie wiem kiedy trzymać kciuki... Juz zaczelismy. 16 stycznia bylismy w Toruniu :roll: Shadi byl 2 w mlodziezy z ocena doskonala. Byla szansa na zloto, ale zawalilam samo wystawienie :roll:, a Shadow okazal sie wg sedziego..."zbyt szczeniecy w sposobie bycia":evil_lol: Teraz jedziemy do Grudziadza i chyba do Innowroclawia. Moze tam bedzie lepiej :diabloti: Quote
Jagoda1 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 No to gratulacje...:lol: Na pewno przywyknie do roli modela;)... Quote
mrowka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Gratulujemy Shadowkowi no i oczywiście przyszłej Mamusi!! :multi: I trzymamy kciuki :loveu: Przesyłamy uściski dla trójeczki :cool3: Quote
Fuga*** Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 miziaki dla bokserków :-) "zbyt szczenięcy w sposobie bycia"... a jaki ma być "geraitryczny" - Shadowek, nie martw się, sięgniesz po złoto :-) A w Grudziądzu z kwietniu to może się spotkamy... będzie ostra konkurencja z naszej strony co do "szczęnięcego sposobu bycia" :-D Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 :multi::multi::multi:zaciskam :kciuki: za wystawowe wojaże Quote
niki_ill Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 miziaki dla bokserków "zbyt szczenięcy w sposobie bycia"... a jaki ma być "geraitryczny" - Shadowek, nie martw się, sięgniesz po złoto A w Grudziądzu z kwietniu to może się spotkamy... będzie ostra konkurencja z naszej strony co do "szczęnięcego sposobu bycia" Heheh, no ja nie wiem, jaki ma byc 12 miesieczny bokser w sposobie bycia. Dorosly???:diabloti: Shadi to wulkan energii, ale taki bokser ma byc. No coz, pierwsze koty za ploty. Debiut za nami. Milo bedzie sie poznac w Grudziadzu, jesli ja pojade. Mozemy miec w tym czasie szczeniaki, wiec cholera wie. Shadi napewno bedzie, ale moze beze mnie. zaciskam za wystawowe wojaże Dziekujemy:evil_lol: Mrowka dziekujemy :) Pozdrowionka Quote
niki_ill Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Czesc Pochwale sie, ze wczoraj zrobilismy Nerze 2 USG i bylo widac gromadke rozbrykanych maluszkow. Widok super. Rozwiazanie zbliza sie bardzo szybko. Pozostalo nam 20 dni :) A tu fotki tatusia maluchow, zrobione w niedziele podczas odwiedzin :) no i mamusia, zamyslona Pozdrawiamy :evil_lol: Quote
niki_ill Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 i jeszcze kilka fotek z dzis :) Nerusia Shadowe przytula Nere :) Pozdrawiam :) Quote
Alicja Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 :loveu::loveu::loveu:jaki słodki widok :loveu: http://img186.imageshack.us/img186/2751/p3050017la0.jpg A ja już doczekać się nie mogę fotasków ....:loveu::loveu::loveu:szczeniorków :loveu: Quote
Fuga*** Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ale macie rozkosznie :-) ja też już nie mogę się doczekać pierwszych zdjęć Malutkich :-) Quote
Korenia Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Zostawiacie wszystkim szczeniaczkom ogonki, prawda? Quote
niki_ill Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Zostawiacie wszystkim szczeniaczkom ogonki, prawda? Tak, maluchy beda naturalne:razz: Quote
Korenia Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 niki_ill napisał(a):Tak, maluchy beda naturalne:razz: Super :) Gratuluję maluszków :loveu: I pozdrawiam plaskacza spod lodówki :* Quote
niki_ill Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Witam Kilka fotek rodzicow z niedzieli. Nerusia czuje sie dobrze, choc brzuch juz jej zaczyna ciazyc, a kopiace maluchy wprowadzaja ja w zdumienie:roll: No i szanowny "malzonek";) Wczoraj za to mielismy smutne przeboje z Shadowem, ktory zle sie poczul. Groznie to wszystko wygladalo. Okazalo sie po badaniach, ze to jakis wredny wirus jelit. Na szczescie po zastrzykach piegunka i wysoka goraczka przeszly i dzis Mlody buszuje i rozrabia jak zawsze:multi: Pozdrawiamy Quote
Recommended Posts