Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Będą piękne dzieciaczki, trzymam kciuki!!!

Zobaczymy jak to bedzie. Narazie po suczy niewiele widac :roll: Za tydzien mamy 2 usg, dla pewnosci. Narazie Nera wybrzydza i duuuzo spi :roll:

Posted

niki_ill napisał(a):
Zobaczymy jak to bedzie. Narazie po suczy niewiele widac :roll: Za tydzien mamy 2 usg, dla pewnosci. Narazie Nera wybrzydza i duuuzo spi :roll:

Wy, natomiast...:nerwy::nerwy::nerwy:;)

Posted

A kiedy rozpoczynacie sezon wystawowy z Shadowkiem?
Nie wiem kiedy trzymać kciuki...

Juz zaczelismy. 16 stycznia bylismy w Toruniu :roll: Shadi byl 2 w mlodziezy z ocena doskonala. Byla szansa na zloto, ale zawalilam samo wystawienie :roll:, a Shadow okazal sie wg sedziego..."zbyt szczeniecy w sposobie bycia":evil_lol:
Teraz jedziemy do Grudziadza i chyba do Innowroclawia. Moze tam bedzie lepiej :diabloti:

Posted

miziaki dla bokserków :-) "zbyt szczenięcy w sposobie bycia"... a jaki ma być "geraitryczny" - Shadowek, nie martw się, sięgniesz po złoto :-) A w Grudziądzu z kwietniu to może się spotkamy... będzie ostra konkurencja z naszej strony co do "szczęnięcego sposobu bycia" :-D

Posted

miziaki dla bokserków "zbyt szczenięcy w sposobie bycia"... a jaki ma być "geraitryczny" - Shadowek, nie martw się, sięgniesz po złoto A w Grudziądzu z kwietniu to może się spotkamy... będzie ostra konkurencja z naszej strony co do "szczęnięcego sposobu bycia"

Heheh, no ja nie wiem, jaki ma byc 12 miesieczny bokser w sposobie bycia. Dorosly???:diabloti: Shadi to wulkan energii, ale taki bokser ma byc. No coz, pierwsze koty za ploty. Debiut za nami.
Milo bedzie sie poznac w Grudziadzu, jesli ja pojade. Mozemy miec w tym czasie szczeniaki, wiec cholera wie. Shadi napewno bedzie, ale moze beze mnie.

zaciskam za wystawowe wojaże

Dziekujemy:evil_lol:

Mrowka dziekujemy :)

Pozdrowionka

Posted

Czesc

Pochwale sie, ze wczoraj zrobilismy Nerze 2 USG i bylo widac gromadke rozbrykanych maluszkow. Widok super. Rozwiazanie zbliza sie bardzo szybko. Pozostalo nam 20 dni :)

A tu fotki tatusia maluchow, zrobione w niedziele podczas odwiedzin :)

no i mamusia, zamyslona

Pozdrawiamy :evil_lol:

Posted

Witam

Kilka fotek rodzicow z niedzieli. Nerusia czuje sie dobrze, choc brzuch juz jej zaczyna ciazyc, a kopiace maluchy wprowadzaja ja w zdumienie:roll:

No i szanowny "malzonek";)

Wczoraj za to mielismy smutne przeboje z Shadowem, ktory zle sie poczul. Groznie to wszystko wygladalo. Okazalo sie po badaniach, ze to jakis wredny wirus jelit. Na szczescie po zastrzykach piegunka i wysoka goraczka przeszly i dzis Mlody buszuje i rozrabia jak zawsze:multi:

Pozdrawiamy