niki_ill Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Jestesmy nowi i postaramy sie wstawic tu kilka fotek..pozdrawiamy wszystkich :) Suczka, (ta starsza) ma 11,5 miesiaca, Natomiast piesek ma 3,5 miesiaca :) Mam nadzieje ze fotki beda widoczne :roll: Quote
Magda Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Fotki sa widoczne, jak najbardzej!! Sliczne bokserki!!:multi: Moze nam cos o nich opowiesz?? Poczekaj tylko niech dbsst tu wpadnie:evil_lol::evil_lol: Quote
niki_ill Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Sliczne bokserki!!:multi: Dziekuje bardzo :) "Moze nam cos o nich opowiesz??" Oczywiscie, jaka ja niewychowana ;) Otoz Nere mamy juz niemal rok. Urodzila sie 4 lutego 2005 roku w hodowli "Walba" w Suwalkach. Jej hodowlane imie to AIDA Walba :) Suczka ma ogromny temoperament jest slodka, inteligetna i kocha pieszczoty. Po roku niemal roku nasza choroba (bokserowiroza) weszla w ciezkie stadium i postanowilismy kupic pieska. Malec urodzil sie 20 wrzesnia 2005 roku w hodowli Optima-Box w Hajnowce. AYGO jest tybem bokserka pyskacza, ma charakterek i wykloca sie o wszystko. Jest bardzo inteligetny, w mig lapie nowe komendy. Rosnie nam szybko, bo przy wieku niemal 4 miesiecy wazy prawie 14 kg. Parka super sie dogaduje, mimo wczesniejszych obaw, poszly by juz za soba w ogien :) To tyle tytulem wstepu :) Jeszcze raz pozdrawiam :) Poczekaj tylko niech dbsst tu wpadnie:evil_lol::evil_lol: hmm dlaczego??? Quote
r_2005 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Śliczne boksie, i jak podobnie umaszczone:loveu: Quote
niki_ill Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 to moze jeszcze jedna fotka z wczoraj :)) Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 niki_ill napisał(a):to moze jeszcze jedna fotka z wczoraj :)) Jakie piękne boksiki!! :loveu: :loveu: Quote
Magda Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 niki_ill napisał(a):hmm dlaczego??? Dlaczego?? Bo dbsst ma fiola na punkcie boksikow:evil_lol: Zreszta zobaczysz Quote
malawaszka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 cudna parka :multi: widać jak się już kochają :loveu: Quote
niki_ill Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Bo dbsst ma fiola na punkcie boksikow:evil_lol: no to cos jak ja :D Quote
Moniś Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='niki_ill']to moze jeszcze jedna fotka z wczoraj :)) :loveu::loveu::loveu: Śliczne boksiunie :loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Magda_Miki']Fotki sa widoczne, jak najbardzej!! Sliczne bokserki!!:multi: Moze nam cos o nich opowiesz?? Poczekaj tylko niech dbsst tu wpadnie:evil_lol::evil_lol: ale reklama thex ;) wlasnie zajelam sie odpisywaniem smsow Madze i zeszlam ze zmywaka (robie pranie) bo sie skapnelam ze nie wypralam wczoraj niec :oops: :shake: ale ja nie o tym o RANY !!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakie ŻOŁTKI najpiekniejsze na ziemi o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mdleje UMIERAM PADAM ja POPROSZE o fot WIECEJ bo jak dla mnie ZA MAŁO :shake: :laugh2_2: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
Teklunia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='niki_ill']to moze jeszcze jedna fotka z wczoraj :)) ojojojojojojoj, jakie faflunieczki klapouche urocze :loveu: i jezorek widac :loveu: Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Cudowne najsłodsze zafaflunione bąkersiki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: proszę o 10000 fot :multi::multi::multi: Quote
PiotrekJ Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 No, wreszcie tu trafiłem :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: ... Psiuty prześliczniaste, fafluniaste, najlepsiejsze :lol: :loveu: ... Koniecznie więcej foteczek musisz powstawiać :cool3: ... Quote
niki_ill Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 W takim rzie jeszcze kilka fotek :) Quote
PiotrekJ Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='niki_ill'] Cuuuuuudowne :loveu: :loveu: :loveu: ... Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jakie mordziate no buziania :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
KaRa_ Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='niki_ill']W Oba przepiekne i jak pozuja do zdjecia:loveu: :loveu: :loveu: Quote
mrowka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 No prosze kogo tu moje oczy widzą :cool3: :bigcool: Nera i Aygo :loveu: :loveu: ale się cieszę, że mają swoją galerię :cool: :multi: O jejkuu jakie słodziachne to zdjęcie.. :iloveyou: :iloveyou: parka jest cudowna.. :iloveyou: Z Aygo to cały tata..:loveu: A jak stosunki między nimi? Zmieniło się coś czy dalej jest tak jak było?? Pozdrawiam i przesułam buziaki dla fafulków Quote
Magda Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='niki_ill'] A ta fotka jaka slodka:loveu::loveu: Jakie one sa cudowne!! Cud, miod:multi: Quote
niki_ill Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Mrowka witam witam :evil_lol: . Nasze forum niedomaga to sobie tez tu przylazlam:diabloti: . Stosunki miedzy psami sa oki. Maly czasami sie stawia, ale wtedy ma Nere na karku i daje sobie spokoj. Zalatwiaja swoje sprawy miedzy soba :mad: . Aj atylko obserwuje :bigcool: :bigcool: . POza tym Maly rosnie jak na drozdzach i uczy sie nowych rzeczy :multi: z reszta bardzo szybko :D. Pozdrowionka Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 niki_ill napisał(a):Mrowka witam witam :evil_lol: . Nasze forum niedomaga to sobie tez tu przylazlam:diabloti: . Stosunki miedzy psami sa oki. Maly czasami sie stawia, ale wtedy ma Nere na karku i daje sobie spokoj. Zalatwiaja swoje sprawy miedzy soba :mad: . Aj atylko obserwuje :bigcool: :bigcool: . POza tym Maly rosnie jak na drozdzach i uczy sie nowych rzeczy :multi: z reszta bardzo szybko :D. Pozdrowionkabo boksie to szczególnie pojętne bestyjki :evil_lol::lol: Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):bo boksie to szczególnie pojętne bestyjki :evil_lol::lol: I wyjątkowo uparte :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Recommended Posts