Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestesmy nowi i postaramy sie wstawic tu kilka fotek..pozdrawiamy wszystkich :)

Suczka, (ta starsza) ma 11,5 miesiaca, Natomiast piesek ma 3,5 miesiaca :)

Mam nadzieje ze fotki beda widoczne :roll:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sliczne bokserki!!:multi:

Dziekuje bardzo :)

"Moze nam cos o nich opowiesz??"

Oczywiscie, jaka ja niewychowana ;) Otoz Nere mamy juz niemal rok. Urodzila sie 4 lutego 2005 roku w hodowli "Walba" w Suwalkach. Jej hodowlane imie to AIDA Walba :) Suczka ma ogromny temoperament jest slodka, inteligetna i kocha pieszczoty.
Po roku niemal roku nasza choroba (bokserowiroza) weszla w ciezkie stadium i postanowilismy kupic pieska.
Malec urodzil sie 20 wrzesnia 2005 roku w hodowli Optima-Box w Hajnowce. AYGO jest tybem bokserka pyskacza, ma charakterek i wykloca sie o wszystko. Jest bardzo inteligetny, w mig lapie nowe komendy. Rosnie nam szybko, bo przy wieku niemal 4 miesiecy wazy prawie 14 kg.
Parka super sie dogaduje, mimo wczesniejszych obaw, poszly by juz za soba w ogien :)
To tyle tytulem wstepu :)

Jeszcze raz pozdrawiam :)

Poczekaj tylko niech dbsst tu wpadnie:evil_lol::evil_lol:

hmm dlaczego???

Posted

[quote name='Magda_Miki']Fotki sa widoczne, jak najbardzej!! Sliczne bokserki!!:multi:
Moze nam cos o nich opowiesz??

Poczekaj tylko niech dbsst tu wpadnie:evil_lol::evil_lol:

ale reklama thex ;)

wlasnie zajelam sie odpisywaniem smsow Madze i zeszlam ze zmywaka (robie pranie) bo sie skapnelam ze nie wypralam wczoraj niec :oops: :shake:
ale ja nie o tym

o RANY !!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakie ŻOŁTKI najpiekniejsze na ziemi o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mdleje UMIERAM PADAM

ja POPROSZE o fot WIECEJ bo jak dla mnie ZA MAŁO :shake:

:laugh2_2: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool:

Posted

No, wreszcie tu trafiłem :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: ...
Psiuty prześliczniaste, fafluniaste, najlepsiejsze :lol: :loveu: ...
Koniecznie więcej foteczek musisz powstawiać :cool3: ...

Posted

No prosze kogo tu moje oczy widzą :cool3: :bigcool:
Nera i Aygo :loveu: :loveu: ale się cieszę, że mają swoją galerię :cool: :multi:

O jejkuu jakie słodziachne to zdjęcie.. :iloveyou: :iloveyou: parka jest cudowna.. :iloveyou: Z Aygo to cały tata..:loveu:
A jak stosunki między nimi? Zmieniło się coś czy dalej jest tak jak było??
Pozdrawiam i przesułam buziaki dla fafulków

Posted

Mrowka witam witam :evil_lol: . Nasze forum niedomaga to sobie tez tu przylazlam:diabloti: .
Stosunki miedzy psami sa oki. Maly czasami sie stawia, ale wtedy ma Nere na karku i daje sobie spokoj. Zalatwiaja swoje sprawy miedzy soba :mad: . Aj atylko obserwuje :bigcool: :bigcool: . POza tym Maly rosnie jak na drozdzach i uczy sie nowych rzeczy :multi: z reszta bardzo szybko :D.

Pozdrowionka

Posted

niki_ill napisał(a):
Mrowka witam witam :evil_lol: . Nasze forum niedomaga to sobie tez tu przylazlam:diabloti: .
Stosunki miedzy psami sa oki. Maly czasami sie stawia, ale wtedy ma Nere na karku i daje sobie spokoj. Zalatwiaja swoje sprawy miedzy soba :mad: . Aj atylko obserwuje :bigcool: :bigcool: . POza tym Maly rosnie jak na drozdzach i uczy sie nowych rzeczy :multi: z reszta bardzo szybko :D.

Pozdrowionka
bo boksie to szczególnie pojętne bestyjki :evil_lol::lol: