Drzagodha Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Imię: Lara Wiek: 1 rok Płeć: suczka Rasa: mieszaniec Miasto: Głogów (możliwość dowiezienia) Sterylizacja: nie Szczepienia: tak Cześć! Jestem Lara. Jestem śliczną sunią, której niestety nikt nie chce :( Mieszkam sobie w azylu już dłuższy czas. Ale ja tu nie chce mieszkać. Marzy mi się prawdziwy dom. Dlatego tak bardzo próbuję zwrócić na siebie uwagę za każdym razem kiedy ktoś przychodzi do azylu. Może mnie ktoś w końcu wypatrzy i zaadoptuje... Bardzo kocham ludzi, dlatego będę świetnym towarzyszem rodziny. Przez to, że mieszkam w azylu bardzo pragnę miłości i robię się zazdrosna kiedy głaszcze się inne psy, a o mnie zapomina. Ja przecież też zasługuję na miłość :( Na spacerach nie robię większych problemów. No, może kilka razy udało mi się wysmyknąć z szelek :P Ale jeśli zwraca się na mnie całą swoją uwagę to nawet tego nie próbuję. Słowo honoru! Psim harcerzem co prawda nie jestem, ale moja obietnica jest tak samo ważna ;) Strasznie lubię dzieci. To takie jakby ludzkie szczenięta, więc trzeba je otoczyć taką samą opieką jak psie szczeniaki. Ja już dopilnuję żeby żadnemu nie stała się krzywda! Chcesz się przekonać? Więc daj mi szansę i zaadoptuj mnie! Kontakt: kom: 667 096 617 gg: 6504230 mail: ajga@op.pl Quote
Marta2 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Kochana Lara czeka na dom ! Bedzie wierna i oddana wlascicielowi.. Quote
Agata17 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Larcia jest niesamowicie żywa i energiczna :) Życie z nią na pewno nie będzie nudne.W azylu tak wspaniały pies po prostu się marnuje :/ Quote
aneta-amicus Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Sunia jest w azylu już około roku. Lara przechodzi dokładnie wszystkie fazy życia w schronie ;( Na początku była żywiołowa, traktowała życie po luzacku, cieszyła się i wariowała na widok każdego człowieka. Teraz coraz częściej podchodzi do wejści, cieszy się na nasz widok, ale już nie tak żywiołowo. Są dni, w których po spacerze idzie poprostu do budy - już dała za wygraną. Czasami ma ogniki w oczach jak przychodzą jacyś obcy ludzie, jednak kiedy nie zatrzymują się przy niej odchodzi w kąt. Jest to młoda sunia i naprawdę wniesie dużo do domu, jednak jej przekleństwem jest wielkość. Nie jest pieskiem, który mierzy w kłebie 20 cm, tylko 50;(( Quote
Agata17 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Pani Agnieszka słusznie zauważyła , że jeszcze niedawno Larcia była energiczna , puszysta itd. Chyba trochę straciła na wadze . Taka kochana sunia , a czeka i czeka :( Quote
aneta-amicus Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Pękna Lara czeka na dom, może u Ciebie znajdzie się miejsce? Quote
DAGA1505 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Lara potrzebuje szybko domku.Sama już niestety przestała chyba w to wierzyć;-( Quote
Drzagodha Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Lara jest z dnia na dzień coraz bardziej smutna, traci chęć do życia :( tak długo przebywa w azylu, że przestała wierzyć, że ktoś ją pokocha... Quote
aneta-amicus Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Lara ruda wiewóra z czarnym pysiem szuka domu ;) (na marginesie mam kota, który ma na imię Pysiu i wcale nie jest czarny) Quote
DAGA1505 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 ;-) dla mnie wszystkie mordki to pyśki i te czarne i białe i rude i jakie tam jeszcze są Quote
aneta-amicus Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 wiec czarny pysiek z rudą resztą szuka domu ;) Quote
DAGA1505 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 taka piękna i mądra sunia szkoda że swoją psią młodość musi spędzać za kratami.. Quote
aneta-amicus Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Lara prosi o zainteresowanie się nią Quote
DAGA1505 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Ona bardzo prosi o domek o dobry domek pełen miłości Quote
malina1 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Lara bardzo, bardzo prosi o ten nowy domek ! To młody, pełen energii pies, który w klatce powoli traci wiarę... Quote
Drzagodha Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Ona musi znaleźć dom... Sunia traci chęć do życia... Quote
Agata17 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Wczoraj byłyśmy w azylu . Lara jest chodzącym wrakiem pozbawionym radości życia. Ledwo co ogonem merdała. :(:(:( Tak chuda nie była jeszcze nigdy.Wystają jej kości miednicy :( To przykre. Ludzie,walczymy o nią! Podbijam do góry . Quote
Drzagodha Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 zmieniam tytuł może to pomoże... Quote
Recommended Posts