Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Imię: Lara
Rasa: mieszaniec
Miasto: Głogów (możliwość dowiezienia)
Sterylizacja: nie
Szczepienia: tak

Cześć! Jestem Lara. Jestem śliczną sunią, której niestety nikt nie chce :( Mieszkam sobie w azylu już dłuższy czas. Ale ja tu nie chce mieszkać. Marzy mi się prawdziwy dom. Dlatego tak bardzo próbuję zwrócić na siebie uwagę za każdym razem kiedy ktoś przychodzi do azylu. Może mnie ktoś w końcu wypatrzy i zaadoptuje... Bardzo kocham ludzi, dlatego będę świetnym towarzyszem rodziny. Przez to, że mieszkam w azylu bardzo pragnę miłości i robię się zazdrosna kiedy głaszcze się inne psy, a o mnie zapomina. Ja przecież też zasługuję na miłość :( Na spacerach nie robię większych problemów. No, może kilka razy udało mi się wysmyknąć z szelek :P Ale jeśli zwraca się na mnie całą swoją uwagę to nawet tego nie próbuję. Słowo honoru! Psim harcerzem co prawda nie jestem, ale moja obietnica jest tak samo ważna ;) Strasznie lubię dzieci. To takie jakby ludzkie szczenięta, więc trzeba je otoczyć taką samą opieką jak psie szczeniaki. Ja już dopilnuję żeby żadnemu nie stała się krzywda! Chcesz się przekonać? Więc daj mi szansę i zaadoptuj mnie!

Kontakt:
kom: 667 096 617
gg: 6504230
mail: ajga@op.pl

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia jest w azylu już około roku. Lara przechodzi dokładnie wszystkie fazy życia w schronie ;( Na początku była żywiołowa, traktowała życie po luzacku, cieszyła się i wariowała na widok każdego człowieka. Teraz coraz częściej podchodzi do wejści, cieszy się na nasz widok, ale już nie tak żywiołowo. Są dni, w których po spacerze idzie poprostu do budy - już dała za wygraną. Czasami ma ogniki w oczach jak przychodzą jacyś obcy ludzie, jednak kiedy nie zatrzymują się przy niej odchodzi w kąt.
Jest to młoda sunia i naprawdę wniesie dużo do domu, jednak jej przekleństwem jest wielkość. Nie jest pieskiem, który mierzy w kłebie 20 cm, tylko 50;((

Posted

Pani Agnieszka słusznie zauważyła , że jeszcze niedawno Larcia była energiczna , puszysta itd. Chyba trochę straciła na wadze .

Taka kochana sunia , a czeka i czeka :(

Posted

Wczoraj byłyśmy w azylu . Lara jest chodzącym wrakiem pozbawionym radości życia. Ledwo co ogonem merdała. :(:(:( Tak chuda nie była jeszcze nigdy.Wystają jej kości miednicy :( To przykre.

Ludzie,walczymy o nią!

Podbijam do góry .