Romka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Argusiowa i Mamanabank jak to było,ze zapomiałyśmy?Już dzwoniłam do Argusiowej pewnie zaraz zjawi się na wątku. Quote
Romka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Argusiowa nie ma dostępu do internetu,powiedziałam w czym problem i jutro przeleje Ci 36zł za leczenie Antosia.Jak tylko dostaniesz napisz na wątku. Quote
argusiowa Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 uprzejmie informuję że wątek rozliczeniowy zaktualizowany. UMilki dzisiaj zrobię przelew pieniądze będziesz miała od ręki bo mamy ten sam bank :) UMilki atakuj mnie na pw i przypominaj jeśli coś umyka :) w domu chwilowo nie mam kompa ale w pracy zerkam w konspiracji :) Quote
wujek & ciocia Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 argusiowa napisał(a):uprzejmie informuję że wątek rozliczeniowy zaktualizowany. UMilki dzisiaj zrobię przelew pieniądze będziesz miała od ręki bo mamy ten sam bank :) chyba nie do końca, bo nie widzę moich 2 wpłat z dnia wczorajszego, no chyba, że jeszcze nie doszły :( Quote
argusiowa Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 już są :) poprawiłam o wpłaty : wujek&ciocia, AlfaS, grinsekatze :) dziękujemy :) Quote
argusiowa Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Figus możesz aktualizować posta na pierwszej stronie :) Quote
argusiowa Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 dodałam wpłatę od Kai:) figa możesz zaktualizować UMilki wczoraj poszedł przelew 36zł za leczenie Antosia. Daj znać czy dotarły pieniądze. Pozdrawiam:) Quote
wujek & ciocia Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Figafiga napisał(a):zaktualizowane Jednorazowych wpłata miałem 2 x 32 zł :) Quote
Romka Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 wujek & ciocia napisał(a):Jednorazowych wpłata miałem 2 x 32 zł :) I chyba tak jest,spójrz w deklaracjach jednorazowych i informacji o wpłatach w sierpniu.To są 2 wpłaty za lipiec i za sierpień.Argusiowa potwierdz czy dobrze myślę! Quote
Figafiga Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 skopiowałam post Argusiowej, jesli coś nie tak to trzeba poprawić na 55 str. i zaktualizuję kolejny raz ;-) Quote
wujek & ciocia Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Romka napisał(a):I chyba tak jest,spójrz w deklaracjach jednorazowych i informacji o wpłatach w sierpniu.To są 2 wpłaty za lipiec i za sierpień.Argusiowa potwierdz czy dobrze myślę! tak, teraz widzę :) to jest takim jasnozielonym kolorem, że wcześniej mi umknęło :( sorki ! Quote
argusiowa Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 dobrze myślisz :) księguję miesiącami :) miesiące mają kolorki :) wszystko się zgadza :) Quote
argusiowa Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 do góry Antosiu do góry niech Cię pokocha człek który a jak Cię pokocha człek który z radości podskoczym do góry ... ;) Quote
UMilki Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Antoś był z bandą na spacerze. I nic mu nie przeszkadzało. Ani Blacki, ani pies sąsiada. Milusio się patrzy na taką zgraję, która zgodnie idzie leśnymi ścieżkami. Potem radośnie obszczekał psy zza płotu u sąsiadki. A teraz w górę. Quote
Romka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 UMilki napisał(a):Antoś był z bandą na spacerze. I nic mu nie przeszkadzało. Ani Blacki, ani pies sąsiada. Milusio się patrzy na taką zgraję, która zgodnie idzie leśnymi ścieżkami. Potem radośnie obszczekał psy zza płotu u sąsiadki. A teraz w górę. No proszę a w schronisku to różnie bywało.Raz Antek a raz Antkowi chłopaki z boksu dołożyli.A psy sąsiedzkie to psy sołtysa czy owczarek z małym pieskiem z drewnianego domku tuż za zakrętem w lewo?;) Quote
mamanabank Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 W schronisku zwykle jest tak, że psy zachowują się jakoś nie tak, stres tak działa, pamiętacie Miśka, o którym p.Marek mówił, że agresywny do psów? W normalnych warunkach Antek się odstresował i nie ma się o co bić :-) Quote
Romka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 mamanabank napisał(a):W schronisku zwykle jest tak, że psy zachowują się jakoś nie tak, stres tak działa, pamiętacie Miśka, o którym p.Marek mówił, że agresywny do psów? W normalnych warunkach Antek się odstresował i nie ma się o co bić :-) No to wszystkim wieszczkom mówiącym,ze Antoś nie będzie lubił Kory,na pohybel! Quote
mamanabank Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 No pacz, no pacz, jak to czytać umi między wierszami, no! ;-) Quote
argusiowa Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 UMilki czy wpłata 36zł dotarła do Ciebie nic nie piszesz czy doszła :) Quote
Romka Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Wybieram się dzis lub jutro do Antosia,zawiozę mu 20 kg karmy. Quote
Recommended Posts