Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Argusiowa nie ma dostępu do internetu,powiedziałam w czym problem i jutro przeleje Ci 36zł za leczenie Antosia.Jak tylko dostaniesz napisz na wątku.

Posted

uprzejmie informuję że wątek rozliczeniowy zaktualizowany.
UMilki dzisiaj zrobię przelew pieniądze będziesz miała od ręki bo mamy ten sam bank :)
UMilki atakuj mnie na pw i przypominaj jeśli coś umyka :) w domu chwilowo nie mam kompa ale w pracy zerkam w konspiracji :)

Posted

argusiowa napisał(a):
uprzejmie informuję że wątek rozliczeniowy zaktualizowany.
UMilki dzisiaj zrobię przelew pieniądze będziesz miała od ręki bo mamy ten sam bank :)

chyba nie do końca, bo nie widzę moich 2 wpłat z dnia wczorajszego, no chyba, że jeszcze nie doszły :(

Posted

wujek & ciocia napisał(a):
Jednorazowych wpłata miałem 2 x 32 zł :)

I chyba tak jest,spójrz w deklaracjach jednorazowych i informacji o wpłatach w sierpniu.To są 2 wpłaty za lipiec i za sierpień.Argusiowa potwierdz czy dobrze myślę!

Posted

Romka napisał(a):
I chyba tak jest,spójrz w deklaracjach jednorazowych i informacji o wpłatach w sierpniu.To są 2 wpłaty za lipiec i za sierpień.Argusiowa potwierdz czy dobrze myślę!

tak, teraz widzę :)

to jest takim jasnozielonym kolorem, że wcześniej mi umknęło :(

sorki !

Posted

Antoś był z bandą na spacerze. I nic mu nie przeszkadzało. Ani Blacki, ani pies sąsiada. Milusio się patrzy na taką zgraję, która zgodnie idzie leśnymi ścieżkami. Potem radośnie obszczekał psy zza płotu u sąsiadki.
A teraz w górę.

Posted

UMilki napisał(a):
Antoś był z bandą na spacerze. I nic mu nie przeszkadzało. Ani Blacki, ani pies sąsiada. Milusio się patrzy na taką zgraję, która zgodnie idzie leśnymi ścieżkami. Potem radośnie obszczekał psy zza płotu u sąsiadki.
A teraz w górę.

No proszę a w schronisku to różnie bywało.Raz Antek a raz Antkowi chłopaki z boksu dołożyli.A psy sąsiedzkie to psy sołtysa czy owczarek z małym pieskiem z drewnianego domku tuż za zakrętem w lewo?;)

Posted

W schronisku zwykle jest tak, że psy zachowują się jakoś nie tak, stres tak działa, pamiętacie Miśka, o którym p.Marek mówił, że agresywny do psów? W normalnych warunkach Antek się odstresował i nie ma się o co bić :-)

Posted

mamanabank napisał(a):
W schronisku zwykle jest tak, że psy zachowują się jakoś nie tak, stres tak działa, pamiętacie Miśka, o którym p.Marek mówił, że agresywny do psów? W normalnych warunkach Antek się odstresował i nie ma się o co bić :-)

No to wszystkim wieszczkom mówiącym,ze Antoś nie będzie lubił Kory,na pohybel!